- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.201
kızlar merhabalar
sayfalar çok olmuş o nedenle burdan soruvereyim dedim
şimdi ben zamanında indirmişim jillian videoları bende 3 ayrı video var
herhalde level 1-2-3 şeklinde
şimdi level 1 ile başlatıp 1 ay boyunca mı yapçaz?
diğer levelleri de 1 er ay mı yapçaz?
level 1 i 10 gün, level 2 yi 10 gün, level 3 ü de 10 gün yapıp 30 günde tamamlanıyo.
kızlar ben de bişey sorcam zıplama harketlerinden heralde dizimi acıttım ben ya var mı böyle bi şey yaşayan?
level 1 i daha uzun süre yapmayı düşünüyorum bu yüzden 2 daha çok zorlarsa diye
level 1 i 10 gün, level 2 yi 10 gün, level 3 ü de 10 gün yapıp 30 günde tamamlanıyo.
kızlar ben de bişey sorcam zıplama harketlerinden heralde dizimi acıttım ben ya var mı böyle bi şey yaşayan?
kızlar lütfen yardım edin body revolution video indiremiyorum 707 sayfadan yapamıyorum torrent yok bende en son denememde pc sistem çöktü yine bana geldilerzayıflamam lazım :18: shred yapıyorum ama body revolution yapmak istiyorum :) ve en az 600 kez ip atlıyorum .lütfen yardım edin iyi zayıflamalar
hazır olduğumu hissettiğimde geçerim artık 2 ye. bence level 1 de baya zorlayıcı, benim gibi eni başlayanlar için özelliklegeçmiş olsun canım zorlandığın hareketlere yüklenme çok zorluyosada yapma dikkat et. evet level2 daha zor 1 e göre istersen uzatabilirsin level 1 i kolay gelsin
kasların acısı 4.günden sonra geçti bu sağ dizimde farklı bi acı. korktum bi zarar veririm dzime diyevucudum hamken bende yasıyordum kas gevsetıcı kremle rahatlıyordum
canım ben patates diyeti yaparken gün boyu patates yiyodum hiç aç kalmıyodum yani mesela sabah 3 patates mi var ben 2 sini yiyip gerisini küp küp doğruyodum midem kazındıkça gidip gelip yiyodum o yüzden hiç açlık hissetmiyodum sende öyle yapabilirsin illa patateslerin hepsini öğünde bitirmene gerek yok. 7 patates dediği gün 5 patatesle bile doyuyodum ben.gerci ben diyete pek sadık kalmadım hiç sebze zamnı bile pattes yemiştim yinede 3 kg vermiştim.. diğer soruya gelirsek ben daha bırakmadım hiç jillianı inşllhta bırakmam ama 10 gün falan ara verdiğim oldu o zamn zarfında bi farklılık hissetmedim öyle bişi olursa yine başlarız ya nasıl olsa öğrendik artık püf noktayi
iyi akşamlar arkadaşlar,
bugün bende aranıza katıldım..sabah önce leslie 27 dk kardiosunu, arkasından callan, akşamda jillien level 1ve 10 dkkda karın hareketlerini yapmış bulunmaktayım..ufak bir diyette yapıp 1 ayda 10 kilo vermek istiyorum kısmetse..boyum 1,72 kilomda 74..sizleri okudukça daha çok motive oluyor insan, teşekkür ederim paylaşımlarınız için.
sonuçlarını bildiriirim..sağlık ve esenlikle kalın!!
ne kadar çok hareket yapmışsınızben akşamları sadece jillian yapıyorum 2 gündür o bile yetti
bana[benim vücudum spora alışık olduğu için zorlanmıyorum..,kışın 3 ay bırakınca 10 kilo yapmışım,, bi daamı töbee valla sporumu bırakmam..zaten alıştıktan sonra yapmayınca insan suçluluk duygusu hissediyor..bi tür bağımlılık yapıyoo anlıcaanız..
merhaba arkadaşlarr
callanetics ile jillian arasında kaldım
callan acayip sıkılaştırıyor ama tartıda değişim olmuyor
ben aynı zamanda kilo da verdirsin istiyorum
buna başlasam mı?
birde videodaki kızları gördüm bacakları kaslı kaslı gibi
ben incelsin istiyorum sadece
çok soru sordum ama yardımcı olursanız sevinirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?