Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ha haaaaaaaa güzel devam et gaza gelirim bilirsin...

sizin gecensene yaptıklarınızı okudumda devam edemedım sonucunuz neoldu programıjn hepsını bıtırdınızmı ? bende baslamayı ıstıyorumda 1 yasında oglum var sezeryanla dogum yaptım bıde 3 ay oldu safra kesemden amelıyat oldum gobekte 4 delık var acaba sakıncası olurmu kı dıkıslere karar veremedım yardımmmmmmmmmmmmm :18:

evet 30 day shred ı bitirdim.ama diğer videolarla devam etmeliydim etmedim..şimdi sonum hüsran sil baştan başladım...sonuç mükemmeldi...ameliyatın üstünden 3 ay geçmiş kapalı ameliyat olmuşsun..sorun olmaz bence başla cok değil 10 gün sonra değişimi gör....ama bırakma

kizlar ben rippedi bitirdim son haftasini 12 gun kadar yaptim artik zorlamiyor beni..
Shed and shredi indirdim biraz uzun gibi sure olarak
Ve zorlayici
Simdi bunu hergun yapmasam haftada 3 gun yapsam nasil olur
Annem geldi 1 ay kadar kalacak vakit bulamayacagim gibi

tebrikler maşallah benim yoldan gidiyosun bende shed shredi 20 gün falan yaptım süresi uzun ya pek hoşuma gitmedi 6week6pack e başlamıştım 1 gün yapabildim sonrasında müsait olamadım şimdide bebişim rahatsız ondan devam etmedim iyileşsin aynen devam edicem. haftada 3 gün hiç yapmamaktan daha iyi bence olabilir duruma göre full yaparsın ama sakın bırakma anneler olunca zor oluyo yapması

Gecmis olsun bebisine canim ayrica cevabin icin tesekkurler
Shred gibi etki etmedi hicbir program
Ne kilo ne cm olarak fark yok gibi
Ama ben devam ediyorum hicse yediklerimi yakiyorum
Peki shed and shred mi 6x6 pack mi dersin
Cocuklar olunca hem skmayan hem kisa olsun istiyorum hangisini yapayim sence

Bende 30 day shred yaptıktan sonra ripped i de bitirdim ripedin bir etkisi olmadı bana sanki ölçüler shreddan sonraki gibi shredda baya incelmiştim.Ama görüntüden memnunum.Bacak basen sorunum yok zaten üst tarafım geniş benim .Şimdis sanki göbek kaldı gibi geliyor.Birde yanlarda var biraz.Acaba bunun için Killer Abs mi yapsam yapan arkadaşlar varsa etkisi nasıl anlatabilirler mi süresi uzun programları yapamıyorum.Sanırım onunda süresi 30 dak.Birde forumda 10 dak. slim six pack var ama 10 dak. da ne faydası olur bilemedim topiğide durağan yazanda yok.Burdan çok faydalandım.Bundan sonra her gün olmasada spor hep olacak inşallah hayatımda sağlığım elverdiği sürece.Tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim :26:

hımm cok guzel canım peki sendede incelme oldumu ? benım göbegım cok kotu (( dun lesile ile internetten yuruyus yaptım once ısınıyım dıye :) 45 dk amma terledımkı bu yuruyustu onda ne olurum bılemem en yakın zamanda denıyzem sızede kolay gelsın

44 bedenden 40 bedene düşmüştüm...düzelirsin korkma şu topikte hic bir göbek benim kadar kötü olamaz

yaklasik 6 aydir jillian ile ugrasiyorum :)
burada yazayim belki motive eder sizi

bel 72 - 68

popo 97 - 94

gobek 88 - 84

kalca 95 - 91

surekli yapmadim misafir hastalik falan derken
cok defa ipin ucunu kacirmistim
diyet te yapsaydim cok guzel olurdu

kilom 62.8 den 60.6 en son

Mrb canim peki kollarda bi incelme falan oldu mu onun ölçüsu kaç benim kollarda sorun çok takıyorum

Mrb canim peki kollarda bi incelme falan oldu mu onun ölçüsu kaç benim kollarda sorun çok takıyorum

Merhaba hilal hanım benımde kollarım ve göbegimdi problemin özellikle kollarım hiçbişeyi yakıstırmıyodum kendıme straplez giydiğimde ozellikle kollarım ıcın 2 aydır calısıyodum dambıllarla son 2 haftadır plates bandıyla calısıyorum ve daha yararlı oldugunu dusunuyorum ınceldıgını gorebılıyorum kıyafetlerımden anlıyorum.benım sana tavsıyem jillianın hangi hareketini yapıyosan yap mutlaka bıttıkten sonra 15dknı plates bandıyla calıs 1 aydan sonra gozle gorulur fark oluyo

bende başladım 2 gündür,yorucu biraz,adım atamıyorum dışarda.Vücut alışır bi kaç gün sonra tabi inşallah olumlu sonuçlar alırım

1. leveli bugün bitiriyorum siz kaçlık dambıllarla çalışıyorsunuz? Bende ilk başta 2 kg luklar vardı şimdi 1 kg luk edindim onlarla devam edeceğim

sağolasın canım geçmek üzere inşallah evet bencede shed çok güzeldi ama onunda etkisi ham olduğumuzdan fazla olmuştur muhtemelen. ben rippedide çook sevdim shed ve riped çok hoşuma gitmişti ikiside güzel forma soktu beni. shed and shred i pek sevemedim ben süresi uzundu ondan sanırım 6w6packide 1 gün yaptım güzeldi tam keşfedemedim ama süresi kısa ya benim için daha ideal geldi. aslında body revolution yapmak istyorum ama oda cardiyo falan 1 saat sürüyo sanırım.
şimdi ilk 6w6 pack bi bitiricem belki sonrası body revolution yaparım -Banish Fat Boost Metabolism in hareketleride güzel ama oda 1 saat sürüyo bilmiyorum ya bende kararsızım hele bi 6w6p i bi bitireyimde ne olacak bakalım

çocuklar olunca zor evet insan kısa olsun istiyor shed shred tüm vücut için 6w6pack karın için tercih senin olmazsa 2 de 1er gün dene hangisi hoşuna giderse öyle devam edersin, insan sevmediği şeyi yapınca zoraki kısa sürüyo devamını getirmiyor kolay gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…