- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.301
ha haaaaaaaa güzel devam et gaza gelirim bilirsin...
sizin gecensene yaptıklarınızı okudumda devam edemedım sonucunuz neoldu programıjn hepsını bıtırdınızmı ? bende baslamayı ıstıyorumda 1 yasında oglum var sezeryanla dogum yaptım bıde 3 ay oldu safra kesemden amelıyat oldum gobekte 4 delık var acaba sakıncası olurmu kı dıkıslere karar veremedım yardımmmmmmmmmmmmm :18:
kizlar ben rippedi bitirdim son haftasini 12 gun kadar yaptim artik zorlamiyor beni..
Shed and shredi indirdim biraz uzun gibi sure olarak
Ve zorlayici
Simdi bunu hergun yapmasam haftada 3 gun yapsam nasil olur
Annem geldi 1 ay kadar kalacak vakit bulamayacagim gibi
tebrikler maşallah benim yoldan gidiyosun bende shed shredi 20 gün falan yaptım süresi uzun ya pek hoşuma gitmedi 6week6pack e başlamıştım 1 gün yapabildim sonrasında müsait olamadım şimdide bebişim rahatsız ondan devam etmedim iyileşsin aynen devam edicem. haftada 3 gün hiç yapmamaktan daha iyi bence olabilir duruma göre full yaparsın ama sakın bırakma anneler olunca zor oluyo yapması
evet 30 day shred ı bitirdim.ama diğer videolarla devam etmeliydim etmedim..şimdi sonum hüsran sil baştan başladım...sonuç mükemmeldi...ameliyatın üstünden 3 ay geçmiş kapalı ameliyat olmuşsun..sorun olmaz bence başla cok değil 10 gün sonra değişimi gör....ama bırakma
hımm cok guzel canım peki sendede incelme oldumu ? benım göbegım cok kotu(( dun lesile ile internetten yuruyus yaptım once ısınıyım dıye :) 45 dk amma terledımkı bu yuruyustu onda ne olurum bılemem en yakın zamanda denıyzem sızede kolay gelsın
44 bedenden 40 bedene düşmüştüm...düzelirsin korkma şu topikte hic bir göbek benim kadar kötü olamaz
30 day shred ile mi inceldiniz?
yaklasik 6 aydir jillian ile ugrasiyorum :)
burada yazayim belki motive eder sizi
bel 72 - 68
popo 97 - 94
gobek 88 - 84
kalca 95 - 91
surekli yapmadim misafir hastalik falan derken
cok defa ipin ucunu kacirmistim
diyet te yapsaydim cok guzel olurdu
kilom 62.8 den 60.6 en son
Mrb canim peki kollarda bi incelme falan oldu mu onun ölçüsu kaç benim kollarda sorun çok takıyorum
Mrb canim peki kollarda bi incelme falan oldu mu onun ölçüsu kaç benim kollarda sorun çok takıyorum
1. leveli bugün bitiriyorum siz kaçlık dambıllarla çalışıyorsunuz? Bende ilk başta 2 kg luklar vardı şimdi 1 kg luk edindim onlarla devam edeceğim
gözle görülür bi sonuç varmı acaba kaç gün oldu?
Gecmis olsun bebisine canim ayrica cevabin icin tesekkurler
Shred gibi etki etmedi hicbir program
Ne kilo ne cm olarak fark yok gibi
Ama ben devam ediyorum hicse yediklerimi yakiyorum
Peki shed and shred mi 6x6 pack mi dersin
Cocuklar olunca hem skmayan hem kisa olsun istiyorum hangisini yapayim sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?