- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.261
Six week six pack hiç yapmamıştım.
Peki sadece level 1 bulabıldım.Diğer levelları var mı bunun yoksa 6 haftada bu mu yapılacak ??
Birde yapanlar memnunmusunuz six week 'i belirgin bir değişilkik yaratıyor mu ?
ben bu aralar nete giremiyorum 3-4 gündür sporda yapamıyorum haftasonu sınavlarımı atlatayım pazartesiden itibaren devam edicem. karışık bi haldeyim :) 2 programı birlikte yapıyorum yani birgün birini birgün birini 55 dk sürüyolar ve heryer çalışıyor özellikle banish Fat Boost metabolism cardio ağırlıklı resmen posamı çıkartıyor :) diğeride no more trouble zones. bazen haftada 2 güne kadar fire veriyorum çünkü ağır geliyor özellikle bahardan dolayı aşırı bi yorgunluk var. işte böyle unutmayın beni yokum diye sporsuz değilim ha
bu arada kayra salma kendini acilen toparlanmanı ve devam etmeni istiyorum. dvrmzn sende istikrarlı çıktın sende kendimi görüyorum
nerdesin kardeşim hala bu haldemisin....güya sayfa 112 den alıntı yaptım resim çıkmamış...sen bi zahmet bakıver....benim durum berbat
kayra da pusuda, hemen beğen yapmışş
moveniusum, sınavlarında başarılar canım...umarım herşey gönlüne göre olur benim 34 beden kardeşim.
şekerim, yeni gördüm yazını, pek bak-a-mıyordum buraya (tam başladım diyorum, iki güne yok oluyorum diye yüzüm kalmamıştı) benim son halim özel albümdeki o pembeli halim gibi değil ne yazık ki...orada dümdüz idi, şimdiyse göbek biraz da olsa pörtledi...hele yemeği kaçırıyorsam o zaman iyice pörtlüyor...ama hiç kilo almadım...ölçülerim göbek hariç aynı..tek avantajım o...ben kaç oldu killer abse başlıyorum 5-6 gün yapıyorum ve derken ya araya hastalık giriyor, ya bişi oluyor ve yarım kalıyor. 1.levelin sonunu göremedim kısaca. hadi ver elini, küllenen ruhumuzu ateşleyelim de bu yaza da göbeksiz girelim ??
Selam kayra,moveunüüüs, ogltkn
yaza çok az kaldı hemen başlayın çalışmalara göbeksiz ince belli olarak yaza merhaba değin benim gibibenim karın içine göçmüş 1.2.kilo alsam iyi olacak
şimdi sana " 550 dikişle göbeksiz kaldın, bizim gibi sporculara hava mı atıyonnn lennnn" demek vardı ama moralin bozulmasın diye demiiim
alınacaklardan değil, totalden bahset
biraz beslenmeme dikkat etmeye başladım tartıda fark oluşmaya başladı haftada 3 gün spora gittiğim için jillian ı sporsuz günlerimde yaparak devam ediyorum
bir de bana l carnitin markası olarak ne önerirsiniz? weider e baktım 190 lira diyorlar. Sizce farklı mı diğerlerinden de o kadar pahalı?
jelesec ne ameliyatı oldu? Ben yeniyim kaçırdım o yüzden
bir de ben günde 4 litre su içerim ama bu zorlayarak yaptığım bir şey değil çok susarım dün bir arkadaş dedi ki çok su içersen tabi göbek sorunun olur. Buna yorumunuz nedir?
ohooo eskiler gelmişş :) jelesec ameliyatları olmuş oh oh :) gelmiş burda bize havasınıda atıyomuşvalla göbeği olanlar hırslansın jelesece inat (ogltkn göbek möbek ne iş ) sıcaklarda spor yapmak çok fena oluyor
ben bu aralar nete giremiyorum 3-4 gündür sporda yapamıyorum haftasonu sınavlarımı atlatayım pazartesiden itibaren devam edicem. karışık bi haldeyim :) 2 programı birlikte yapıyorum yani birgün birini birgün birini 55 dk sürüyolar ve heryer çalışıyor özellikle banish Fat Boost metabolism cardio ağırlıklı resmen posamı çıkartıyor :) diğeride no more trouble zones. bazen haftada 2 güne kadar fire veriyorum çünkü ağır geliyor özellikle bahardan dolayı aşırı bi yorgunluk var. işte böyle unutmayın beni yokum diye sporsuz değilim ha
bu arada kayra salma kendini acilen toparlanmanı ve devam etmeni istiyorum. dvrmzn sende istikrarlı çıktın sende kendimi görüyorum
kayra da pusuda, hemen beğen yapmışş
moveniusum, sınavlarında başarılar canım...umarım herşey gönlüne göre olur benim 34 beden kardeşim.
şekerim, yeni gördüm yazını, pek bak-a-mıyordum buraya (tam başladım diyorum, iki güne yok oluyorum diye yüzüm kalmamıştı) benim son halim özel albümdeki o pembeli halim gibi değil ne yazık ki...orada dümdüz idi, şimdiyse göbek biraz da olsa pörtledi...hele yemeği kaçırıyorsam o zaman iyice pörtlüyor...ama hiç kilo almadım...ölçülerim göbek hariç aynı..tek avantajım o...ben kaç oldu killer abse başlıyorum 5-6 gün yapıyorum ve derken ya araya hastalık giriyor, ya bişi oluyor ve yarım kalıyor. 1.levelin sonunu göremedim kısaca. hadi ver elini, küllenen ruhumuzu ateşleyelim de bu yaza da göbeksiz girelim ??
Selam kayra,moveunüüüs, ogltkn
yaza çok az kaldı hemen başlayın çalışmalara göbeksiz ince belli olarak yaza merhaba değin benim gibibenim karın içine göçmüş 1.2.kilo alsam iyi olacak
sorma movenius, kürkçü dükkanı misali, her sene nisan mayıs biz burda olcaz sanırım...napalım şekerim bizde senin gibi azim yok
şaka bi yana kayra büyüyen totosunu kaldırırsa, başlıcaz beraber. yani sanırım, umarım, inşallahh
ben bu akşam başlıcam da, neyden başlıcam haalaaa karar vermiş değilim...akşam ola hayrola, acele etmeye gerek yok
saldık salcağımız kadarda bi başlasak adamakıllı..nasıl yapıyormuşuz yaaa hem çocuklar hem ramazan
grelim ..30 day la başlayalım cabuk sonuç veriyor hem hamlığı atarız..birde killer abs yi bende indirmişim o ne içindi
bende gündüzmü yapsam gecemi bilemedim...
merhabalar
8. günüme gelmişken bırakmak zorunda kalmıştım hasta olduğum için hala iyileşemediğimden devam edemedim 4 gün oldu ara vereli
ama sabah bi ölçüneyim ben dedim ve belden 4 cm hiç erimeyen basenimden de 3 cm gittiğini gördüm
tamamen iyileşeyim devam edicem cidden çok kısa sürede etki etti 7 gün yapabildim sadece
callan da var aklımda.. onu mu yapsam jilliana kaldığım yerden mi devam etsem kararsızım
kilo problemim yok aslında ben de bölgesel sıkılaşayım istiyom killer abs diye bişeyden bahsetmişsiniz o mu olsa
p.tesine kadar bana düşünme süreci, p.tesi tekrar başlıcam o zamana iyileşmiş olurum
Kaç çeşidi var ben anlamadım yaa :)her forumu okuduğumda farklı bi programdan bahsediyosunuz şaştım kaldım şimdi ben 6six 6pack yapıyorum level 1'de 5.gundeyım ben aslında her level'ı 7 gün yapıyım diyorum sonra 30 day shred yapcam butun level 1-2-3 1er hafta sonra killer abs yapıyım barı onu da sımdı duydum yıne butun levellar 1 hafta tabı boylelıkle 8 hafta gecmıs olcak baska çeşit de varmı bilmediğim acaba söylediğim program hakkında ne düşünüyosunuz verim alabilirmiyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?