- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.341
kızlar ben videoları indirdim başlamaya karar verdim dukan yapıyorum bir taraftan da hem sıkılaşmak hem kilo vermek istiyorum. ya bişi sorcam bu levelleri ne gün arayla atlıyoruz ben anlamadım 10 günde bir mi geçiyoruz 3.level sonras da ripped mi yapılıyo??
her bir leveli 10 gün yapıyorsun sonra bir üst levele geçiyorsun 30 days shred 30 gün sürüyor toplamda. Sonra da nere problemin varsa oraya yönelik çalışmaya devam edersin; mesela kendimden örnek vereyim benim sorunum göbek ve yanlar ben 6week6pack veya killerabs çalışacağım.
ben bu lısteden bısey anlamadımkı
günayım bu body revolutionda 12 tane workout 3 tanede cardio var tabloda 6 hafta göstermiş ama toplam 12 hafta sürüyor şimdi tabloya tekrar bakarsan anlarsın canım
Eki Görüntüle 708866 Eki Görüntüle 708867 Eki Görüntüle 708868
çok sağol canım cevap verdiğin için peki dinlenme günü var mı bu 30 günde yoksa hep mi yapıyosun? bir de kalça benim sorunum ve bacaklar onun için ne yaptırıyo bu jillian hatunu
hayır dinlenme olmuyor hiç ara vermeden devam etmeye çalış ve videolarda kardiyo hareketlerini yaparken asla ara verme çünkü yağları o zaman yakıyorsun. Kalça ve bacaklar için pilates lastiğiyle çalışmanı öneririm
bende başladım bugün 2. günüm, son 3 ayda 7 kilo verdim ben hergün düzenli yürüyüş ve pilates yapıyordum vücudumun ham olduğunu hiç sanmıyordum ama şuan kollarım ve bacaklarım o kadar ağrıyorkiama mutlu oluyorum böyle bakalım kaldı 28 gün, inatla yapamaya devam edicem
30 dakikada çok zorlanmıyorum ama gerçekten bu derece ağrı olacağını hiç tahmin etmemiştim bende hergün sıkı bir şekilde spor yaptım diye seviniyordum30 gün sonra 30 günde squat challange yapmayı düşünüyorum ben, popo için
tamam canım başlıyorum... işler bitti sayılır...tek korkum gecen yıl ki sonucu alamamak.... yaptığım diyeti tekrar yaparsam kilo veremem ben aynı sporu yapıncada incelemezsem
o nası bişeyki canım bende öğrenmek isterimvalla ben çok zorlanıyorum hatta bazen lanet ediyorum hele kadının biri sporu bırakıyoda arkadaki iki kız yapıyoya iyice sinir oluyorum
aslında 30 day shred de var bu hareket kısaca oturup kalkma diyebilirim ama ardıardına yapılması gerekiyor google bir arayın siterseniz sonuçları muhteşemo nası bişeyki canım bende öğrenmek isterimvalla ben çok zorlanıyorum hatta bazen lanet ediyorum hele kadının biri sporu bırakıyoda arkadaki iki kız yapıyoya iyice sinir oluyorum
aslında 30 day shred de var bu hareket kısaca oturup kalkma diyebilirim ama ardıardına yapılması gerekiyor google bir arayın siterseniz sonuçları muhteşem
bugünde 30 dakikayı tamamladım 3. günüm bitti
ben ara vermiştim bi ara ve şimdi 30 days shred de 2. levele başladım
Allahım 1. level resmen ne kadar masummuş bunun yanındaahiç terlemedim hayatımda bu kadar
3. leveli düşünemiom
incelirsin kayram yaw. ümitsizliğe kapılma daha başlamadan. girdi-çıktı olarak düşün. az kalori girecek, ve fazlası çıkacak. çıkanlar da yağ olacak işteshred le mi başlıyosun? yoksa ben ettim ben bulurum diyerek revolution mu diyosun
ben dün sabah merdivenlerden düştüğüm için dün yapamadımdirseğimi ve bacağımı fena vurmuşum, zorunlu moladayım bu haftayı brazill butt lift'in abs cardio ve tummy tuck 'ı ile geçirip, haftaya jillianıma geri dönmeyi planlıyorum. bakalım tabi yapabilirsem
yapma arkadaşım nasıl düştün.... önemli bişey yok inşallah...... geçmiş olsun..Allah korumuş....... dikkat et ara ver sen spora......iyileş öyle başlarsın...
benim işlerim bitiyor dediğim gibi... davetiiyeler bile basılmıştı.. düğün 3 ay ertelendi... doktor randevularım cok yoğundu...onlarda azaldı... adetim var 3.günü atlatayım cuma gibi başlarım... 30 day düşünüyordum..kısa zamanda sıkılaştırıyor diye...inşallah yine etkisini gösterir... revulotion neki onu bilmiyorum ben
merhaba kızlar bugun 4. günümü tamamladımaslında 5 olucaktı ama 1 günü atlamak zorun kaldım maalesef. :18:
sorum şu;
2. levele geçenler bizi ne gibi bi durum bekliyor? :18:
1. levelden sonra incelme gözle görülür oluyor mu?:44:
kilo verilmese bile incelme söz konusu mu?
diyet yapmadan da kilo veriliyor mu?
çok soru sordum ama yapanlar lütfen cevap versinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?