Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

her bir leveli 10 gün yapıyorsun sonra bir üst levele geçiyorsun 30 days shred 30 gün sürüyor toplamda. Sonra da nere problemin varsa oraya yönelik çalışmaya devam edersin; mesela kendimden örnek vereyim benim sorunum göbek ve yanlar ben 6week6pack veya killerabs çalışacağım.

çok sağol canım cevap verdiğin için peki dinlenme günü var mı bu 30 günde yoksa hep mi yapıyosun? bir de kalça benim sorunum ve bacaklar onun için ne yaptırıyo bu jillian hatunu

çok sağol canım cevap verdiğin için peki dinlenme günü var mı bu 30 günde yoksa hep mi yapıyosun? bir de kalça benim sorunum ve bacaklar onun için ne yaptırıyo bu jillian hatunu

hayır dinlenme olmuyor hiç ara vermeden devam etmeye çalış ve videolarda kardiyo hareketlerini yaparken asla ara verme çünkü yağları o zaman yakıyorsun. Kalça ve bacaklar için pilates lastiğiyle çalışmanı öneririm

canm çok teşekkür edeyim bugün ölçülerimi de aldım yarın başlayayım o zaman yarın yazayım ölçülerimi de listeye de dahil olayım

bende level 1/5. gündeyim arkadaşlar,2 günde belim 1 cm incelmiş,aynı zamanda diyet ve sporun arkasından 1 saat kadar yürüyüşte yapıyorum..off insan bi ance sonuç görmek istiyo,bir an önce şu 25 gün geçsin istiyorum,göbek sorunu olan arkadaşlar başka ne tavsiye eder acaba,jillianın arkasındanda başka spor çekilmiyoki bitiriyo insanı...1 ay yapıp gözle görülür sonuç alan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim tüm sayfaları okuyamadım,sanki bişey değişmicekmiş gibi geliyo

bende başladım bugün 2. günüm, son 3 ayda 7 kilo verdim ben hergün düzenli yürüyüş ve pilates yapıyordum vücudumun ham olduğunu hiç sanmıyordum ama şuan kollarım ve bacaklarım o kadar ağrıyorki ama mutlu oluyorum böyle bakalım kaldı 28 gün, inatla yapamaya devam edicem

o ağrılar 5. günde baya azalıyor canım pes etme

30 dakikada çok zorlanmıyorum ama gerçekten bu derece ağrı olacağını hiç tahmin etmemiştim bende hergün sıkı bir şekilde spor yaptım diye seviniyordum 30 gün sonra 30 günde squat challange yapmayı düşünüyorum ben, popo için

o nası bişeyki canım bende öğrenmek isterimvalla ben çok zorlanıyorum hatta bazen lanet ediyorumhele kadının biri sporu bırakıyoda arkadaki iki kız yapıyoya iyice sinir oluyorum

tamam canım başlıyorum... işler bitti sayılır...tek korkum gecen yıl ki sonucu alamamak.... yaptığım diyeti tekrar yaparsam kilo veremem ben aynı sporu yapıncada incelemezsem

incelirsin kayram yaw. ümitsizliğe kapılma daha başlamadan. girdi-çıktı olarak düşün. az kalori girecek, ve fazlası çıkacak. çıkanlar da yağ olacak işte shred le mi başlıyosun? yoksa ben ettim ben bulurum diyerek revolution mu diyosun

ben dün sabah merdivenlerden düştüğüm için dün yapamadım dirseğimi ve bacağımı fena vurmuşum, zorunlu moladayım bu haftayı brazill butt lift'in abs cardio ve tummy tuck 'ı ile geçirip, haftaya jillianıma geri dönmeyi planlıyorum. bakalım tabi yapabilirsem

o nası bişeyki canım bende öğrenmek isterimvalla ben çok zorlanıyorum hatta bazen lanet ediyorumhele kadının biri sporu bırakıyoda arkadaki iki kız yapıyoya iyice sinir oluyorum

işte o bırakan kadın jillian

Ya şey orada dambıl kullanılıyor ya.Siz onları aldınız mı yoksa onlar yerine başka bir şeyler mi kullanıyorsunuz?Yoksa kullanmıyor musuunuz?

aslında 30 day shred de var bu hareket kısaca oturup kalkma diyebilirim ama ardıardına yapılması gerekiyor google bir arayın siterseniz sonuçları muhteşem

bugünde 30 dakikayı tamamladım 3. günüm bitti

ben ara vermiştim bi ara ve şimdi 30 days shred de 2. levele başladım
Allahım 1. level resmen ne kadar masummuş bunun yanındaa hiç terlemedim hayatımda bu kadar
3. leveli düşünemiom

aslında 30 day shred de var bu hareket kısaca oturup kalkma diyebilirim ama ardıardına yapılması gerekiyor google bir arayın siterseniz sonuçları muhteşem

bugünde 30 dakikayı tamamladım 3. günüm bitti

Merhaba bisey sormak istiyorum 30 daydan sonra sirasiyla hangi videolari gelior ve kacar dk suruyor acil

merhaba kızlar bugun 4. günümü tamamladım aslında 5 olucaktı ama 1 günü atlamak zorun kaldım maalesef. :18:
sorum şu;
2. levele geçenler bizi ne gibi bi durum bekliyor? :18:
1. levelden sonra incelme gözle görülür oluyor mu?:44:
kilo verilmese bile incelme söz konusu mu?
diyet yapmadan da kilo veriliyor mu?
çok soru sordum ama yapanlar lütfen cevap versinler

Mervecim 2. levelde aynı o tarzda ama daha yorucu pestilin çıkıyo o derece yani evet 1. levelden sonra incelme görünüyo farkedeceksin eminim
zaten kilo vermeden inceliyorsun diyet yaparsan kiloda veriyosun yoksa verilmiyor ama kilo vermiş gibi çoook güzel inceliyorsun.diyet yapmanı öneririm....

alosumm sanada burdan cvp vereyim jillianın biçok egzersizi var sırası sana kalmış vücudunun ihtiyacına göre devam edebilirsin ama 30 day gibi ripped var onu yapabilirsin oda tüm vücuda yönelik ben ona devam etmiştim istersen bi ara yazarım diğer egzersiz isimlerinide hatta 707. sayfaya bi bak hem egzersizler hem de indirme linkleri var

bi arkadaşta sormuş dambılı ben ilk yarım litrelik su şişeleriyle başlamıştım sende ondan kullanabilirsin içini su yada kumla doldurabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…