- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.281
ben bu aralar nete giremiyorum 3-4 gündür sporda yapamıyorum haftasonu sınavlarımı atlatayım pazartesiden itibaren devam edicem. karışık bi haldeyim :) 2 programı birlikte yapıyorum yani birgün birini birgün birini 55 dk sürüyolar ve heryer çalışıyor özellikle banish Fat Boost metabolism cardio ağırlıklı resmen posamı çıkartıyor :) diğeride no more trouble zones. bazen haftada 2 güne kadar fire veriyorum çünkü ağır geliyor özellikle bahardan dolayı aşırı bi yorgunluk var. işte böyle unutmayın beni yokum diye sporsuz değilim ha
bu arada kayra salma kendini acilen toparlanmanı ve devam etmeni istiyorum. dvrmzn sende istikrarlı çıktın sende kendimi görüyorum
merhaba arkadaşlar konu başlığında da dediğim gibi yeniyim. kilo problemim var malesef diyet yapıyorum ancak bi yandan da sıkılaşmak istiyorum. göbek fıtığım var dolayısıyla mekik çekemiyorum. bana ne önerebilirsiniz?
ve level2/1 daha önce 2/6da bırakmıstım sımdı bırakmıycammmmm :))))
ınt. yenı geldı 2/1e bugun baslayabılcem
pcye ındırememıstım baslayamadım
başla canım yaa bende 2 gündür jillian yapamıyorum ama slim six pack ypıyorum vakit bulamıyorum ya ama bundan sonra düzenli yapıcam inşallah diyetle beraber
level2/2 deyımmmm
nasıl bır dıyet banada anlat bakım yapabılırsem 51,200 kılom benımde 3kılo daha vermek ıstıyorum
klasik diyetlerim yaa :) önce ayran detoksu peşine patates diyeti yapmayı düşünüyorum ama bugün bebeğim rahatsız ateşi var dilinde aft çıkmış benim göğüs yaralı pek keyfim yok o yüzden haftaiçi başlıcam inşallah...
killer abs için 5 dk demişsin ama 6w6packle süreleri yaklaşık aynı ben mi yanlış biliyorum acaba birde ikiside bölgesel demişsin ben 6w6packi tüm vücut için biliyodum. yanlış mı biliyorum ya ben bilgilendirirseniz sevinirim.
killer abs ve 6weeks 6pack her ikisi de karın ve simit bölgesi için canım. killer abs 3 leveldan oluşuyor ve toplamda 1 ay sürüyor, ancak 6w6p 2 leveldan oluşuyor ve her level 3 er haftadan 6 hafta sürüyor, 6weeks de buradan geliyorsüre olarak da dediğim gibi killer abs 5dk kadar daha kısa sürüyor.
bu arada ben de devam ediyorum. c.tesi yapamadım aama akşam 11,30'dan sonra üşenmeyip kalkıp yaptım. Kayraaaaaaa !! okadar özel mesajlarla taciz ettin beni nerelerdesinnnn
killer abs ve 6weeks 6pack her ikisi de karın ve simit bölgesi için canım. killer abs 3 leveldan oluşuyor ve toplamda 1 ay sürüyor, ancak 6w6p 2 leveldan oluşuyor ve her level 3 er haftadan 6 hafta sürüyor, 6weeks de buradan geliyorsüre olarak da dediğim gibi killer abs 5dk kadar daha kısa sürüyor.
bu arada ben de devam ediyorum. c.tesi yapamadım aama akşam 11,30'dan sonra üşenmeyip kalkıp yaptım. Kayraaaaaaa !! okadar özel mesajlarla taciz ettin beni nerelerdesinnnn
Merhaba bende bugün keşfettim bu sayfayı, indiremedim ben o yüzden netten level 1 ine çalıştım. Bende sürekli yapmayı düşünüyorum. Kilom 55 sadece sıkılaşmaya ve göbeğimin gitmesine ihtiyacım var. İndirebileceğim bir yer varsa özelden gönderirseniz sevinirim, tüm sayfaları okuma imkanım olmadı çünkü :)
teşekkür ederim bilgiler için killer abs 5 dk daha kısa demişsin bende ilk okuyunca onu 5 dk sürüyo olarak anlamıştım yanlış video indirdim diye düşündüm sağolasın en son 6w6p yapmıştım 1 gün öyle kaldı bende 4-5 gündür yapamıyorum 2 gündürde bebişim rahatsız ondan yapamadım bakalım başlıcam yine bırakıcam
burdayım arkadaşım 3 -4 gündür cok yoğunum...... misafir haftasonu gezmeleri düğün alışverişleri bende bana şaşırıyorum...akşamları ayaklar havada yatıyorum
bebeğine geçmiş olsun, önemli olan öncelikli olarak onun sağlığı...o toparlasın sen yine yaparsın
kayracım ben de sana şaşırmak istiyorum, hadi şaşırt beni lütfennYoksa düğün kıyafetinin içinden pörtleyen göbeğine şaşıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?