Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

merhaba arkadaşlar konu başlığında da dediğim gibi yeniyim. kilo problemim var malesef diyet yapıyorum ancak bi yandan da sıkılaşmak istiyorum. göbek fıtığım var dolayısıyla mekik çekemiyorum. bana ne önerebilirsiniz?

maşallah maşallah daim olur inşallah zaman geçtikçe vücutta pek değişim olmuyo sanırım benim göbek gitmedi ya hala doğum yapalı 10 ay oldu ama öyle dümdüz değil onun için bir önerin var mı acaba? .teşekkür ederim iltifat için bende bu aralar aksatıyorum ama bırakmıcam hatta fırsat bulursam biraz daha yüklenicem şurda hazirana ne kaldı bide biraz boğazımı tutmam lazım saldım gidiyorum

çok sayıda programları var...şu an yaptığın 6w6pack bölgesel olup karın ve simitler için etkili bi program..2 leveldan oluşuyor ve her leveli 3'er hafta yapman gerekiyor. killer abs de yine bölgesel ve yine karın ve simitler için, 6w6packten farkı 3 levelden oluşması ve 5dk kadar kısa sürmesi[/QUOTE]

killer abs için 5 dk demişsin ama 6w6packle süreleri yaklaşık aynı ben mi yanlış biliyorum acaba birde ikiside bölgesel demişsin ben 6w6packi tüm vücut için biliyodum. yanlış mı biliyorum ya ben bilgilendirirseniz sevinirim.

hoş geldin aramıza sıkılaşma için 30 day shredi muhakkak öneririm çok etkili bi program. göbek fıtığı için zorlandığın hareketleri hafif şekilde yaparsın diğerlerini normal bi dene bakalım umarım rahat yapabilirsin...

level2/2 deyımmmm
nasıl bır dıyet banada anlat bakım yapabılırsem 51,200 kılom benımde 3kılo daha vermek ıstıyorum

klasik diyetlerim yaa :) önce ayran detoksu peşine patates diyeti yapmayı düşünüyorum ama bugün bebeğim rahatsız ateşi var dilinde aft çıkmış benim göğüs yaralı pek keyfim yok o yüzden haftaiçi başlıcam inşallah...

cok gecmıs olsun canım acil sifa versin allahım kuzular hasta olmasın ya ınsan kahroluyor

Merhaba arkadaşlar bende başlığınızı bugün keşfettim sayfaları baya okudum ve gece 12de bu egzersize başlamaya karar verdim yarına bırakmak istemedim. Benim aslında tartıda çok fazla kilom yok ama göbek ve bel kısmım beni çok rahatsız ediyor. Eskiden neredeyse hergün yüzerdim bırakınca vücudum çok saldı umarım toplayabilirim. Neredeyse dümdüz göbeğim vardı ama şuan 5aylık hamile gibi göbeğim var. Birde pantolonun yanlarından fışkırma olayı çok fena. Tekrar yüzmeye gitme imkanım olmadığı için hergün evde spor yapmaya karar verdim. Killer abs'den bahsetmişsiniz birde onun linkini aradım ama bulamadım. Onu da en yakın zamanda inceleyeceğim ve ekstra olarak onu da yapmayı düşünüyorum. Fotoğraflarımı çektim ve ölçülerimi not ettim. Belki ekstra olarak diyette yapabilirim yağ yakımını hızlandırmak için. 10 gün sonunda biraz toplanmış olur umarım vücudum.
30 day shred'da çok fazla göbek ve bel bölgesine yönelik değildi gibi geldi bana ama paylaşılan fotoğraflarda göbek bölgesini ciddi anlamda inceltenler gördüm. Darısı hepimizin başına

killer abs ve 6weeks 6pack her ikisi de karın ve simit bölgesi için canım. killer abs 3 leveldan oluşuyor ve toplamda 1 ay sürüyor, ancak 6w6p 2 leveldan oluşuyor ve her level 3 er haftadan 6 hafta sürüyor, 6weeks de buradan geliyor süre olarak da dediğim gibi killer abs 5dk kadar daha kısa sürüyor.

bu arada ben de devam ediyorum. c.tesi yapamadım aama akşam 11,30'dan sonra üşenmeyip kalkıp yaptım. Kayraaaaaaa !! okadar özel mesajlarla taciz ettin beni nerelerdesinnnn

Merhaba kızlar...Bende dün başladım.Kişlom 70 71 arası gidipo geliyor ama sanırım istediğim şey sıkılaşmak.Bunu keşfettiğimden beri videolar arıyordum.Burayı buldum.Dünden beri yapıyorum.Dün acayip yoruldum merdiven inip çıkamıyorum ağrıdan.Bugün bir nebze daha iyidi ama hala baya ağrılarım var...Olsun sıkılaşayım da ne olursa olsun..

Merhaba bende bugün keşfettim bu sayfayı, indiremedim ben o yüzden netten level 1 ine çalıştım. Bende sürekli yapmayı düşünüyorum. Kilom 55 sadece sıkılaşmaya ve göbeğimin gitmesine ihtiyacım var. İndirebileceğim bir yer varsa özelden gönderirseniz sevinirim, tüm sayfaları okuma imkanım olmadı çünkü :)

teşekkür ederim bilgiler için killer abs 5 dk daha kısa demişsin bende ilk okuyunca onu 5 dk sürüyo olarak anlamıştım yanlış video indirdim diye düşündüm sağolasın en son 6w6p yapmıştım 1 gün öyle kaldı bende 4-5 gündür yapamıyorum 2 gündürde bebişim rahatsız ondan yapamadım bakalım başlıcam yine bırakıcam

burdayım arkadaşım 3 -4 gündür cok yoğunum...... misafir haftasonu gezmeleri düğün alışverişleri bende bana şaşırıyorum...akşamları ayaklar havada yatıyorum

sen ve diğer arkadaşlar hoş geldiniz umarım daim olursunuz indirme linkleri 707. sayfada var şimdiden kolay gelsin

1/2 'yi bitirmiş bulunmaktayım. Killer abs'yide indirdim 10gün bitsin ona da başlamayı düşünüyorum. Killer abs'ye de şimdi başlarsam ham vücuda birden çok yüklenmiş olurum diye düşündüm. Birde ağrı sızı biranda çok olursa bırakırım diye korktum.

bebeğine geçmiş olsun, önemli olan öncelikli olarak onun sağlığı...o toparlasın sen yine yaparsın

burdayım arkadaşım 3 -4 gündür cok yoğunum...... misafir haftasonu gezmeleri düğün alışverişleri bende bana şaşırıyorum...akşamları ayaklar havada yatıyorum

kayracım ben de sana şaşırmak istiyorum, hadi şaşırt beni lütfenn yoksa düğün kıyafetinin içinden pörtleyen göbeğine şaşıracağım

ha haaaaaaaa güzel devam et gaza gelirim bilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…