- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.641
Allure kısmet olursa 10 haziranda birlikte başlarız.
Meraba benimde 13 aylik bi oglum var ve ben de hala regl olmadim..aslinda olsam cok rahatlicamKizlarr 1/6 bitti ve bugun daha rahat yaptim harekerleri..dogumdan sonra 15 aydir adet olmadim..insallah onada bi faydasi olur hareket etmemin..cunku zayiflayaniyirum.benim durumumda olan varmi acaba?
kızlar merhaba,
bu prorgrama başlamayı düşünüyorum ben de bugün.
hangi levelden kaç gün yapıyoruz yada 3 leveli de aynı gün mü yapıyoruz anlamadm pek :)
bana biraz bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler :)
her level 10 gün olarak yapılıyor 30 güne tamamlanıyor.
Yani Level 1'i 10 gün Level 2 10 gün Level 3 10 gün olarak yapıyoruz :) bencede başla muhakkak fayda görürsün canım
gün itibariyle 2/9 bitti
canım cevap için çok teşekkürler, bu akşam başlıyım o zmn bıngıl göbeğimi eritmem lazım artık
Kizlarr 1/6 bitti ve bugun daha rahat yaptim harekerleri..dogumdan sonra 15 aydir adet olmadim..insallah onada bi faydasi olur hareket etmemin..cunku zayiflayaniyirum.benim durumumda olan varmi acaba?
Meraba benimde 13 aylik bi oglum var ve ben de hala regl olmadim..aslinda olsam cok rahatlicam
aslında doğumdan sonra 18 ay olmaması normalmiş.Emziriyomusunuz hala?
aslında doğumdan sonra 18 ay olmaması normalmiş.Emziriyomusunuz hala?
evet emziriyorum .dr a gittim oda 18 aya kadar normal dedi. bakalım 3 ay sonra gıdıcem tekrar olmazsa ılac vericek.. tabı o zamanda memeden kesmem lazım..sureklı menopoza gırmış gıbıyım seda_sıvas :)
evet emziriyorum .dr a gittim oda 18 aya kadar normal dedi. bakalım 3 ay sonra gıdıcem tekrar olmazsa ılac vericek.. tabı o zamanda memeden kesmem lazım..sureklı menopoza gırmış gıbıyım seda_sıvas :)
Meraba benimde 20 aylik kizim var 15 ay bende olmadim ama merak etme normal eger bebisin cok sık emiyorsa ondan olmazsin adet gorunce daha cabuk kilo verirsin sisligın gider
Dogru soyluyorsun sezeryan oldum bir de ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?