- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.661
Merhaba kizlar
Hayatinda hic spor yapmayan ben, mutfaga su icmeye bile gitmeye usenen ben, bugün jillianla 1. Gununu tamamlamis bulunuyorumaslinda niyetim bi iki hafta leslie 'yle walking yapip sonra jillian hatunla devam etmekti ama burada bazi arkadaslarin 15 gunde de cok iyi sonuclar aldigini okuyunca dayanamadim 14 haziranda kocisimin yanina gidecegim ve onun farki gormesini istiyorum
1.gunun yorumu ise; bittiiimmkoltuga atildim kaldim resmen dusun ardindan her yerimde bi ağrı, titreme .. 3-4 güne gecer dimi kizlar:44:
zamanla alışılıyor sanırın benim 5. günüm iyiyim gibi
"gibi" mibi hafta da zor toplayacagim kendimi heralde desene
Merhaba kizlar
Hayatinda hic spor yapmayan ben, mutfaga su icmeye bile gitmeye usenen ben, bugün jillianla 1. Gununu tamamlamis bulunuyorumaslinda niyetim bi iki hafta leslie 'yle walking yapip sonra jillian hatunla devam etmekti ama burada bazi arkadaslarin 15 gunde de cok iyi sonuclar aldigini okuyunca dayanamadim 14 haziranda kocisimin yanina gidecegim ve onun farki gormesini istiyorum
1.gunun yorumu ise; bittiiimmkoltuga atildim kaldim resmen dusun ardindan her yerimde bi ağrı, titreme .. 3-4 güne gecer dimi kizlar:44:
Eveet ust bacagimin ic kisimlari agriyorŞöyle söyleyeyim ilk günler üst bacak ağrıyorrdu yaptıktan sonra şimdi ise alt bacağımın arka kkısmı
5.gün hiçbişey kalmıyo bende çok üşengeç bi insan olarak sölüyorumve 2.leveli bitiricem 3 gün sonra
saece yarım saatini vereceksin 30 dk sende bugün 1*6 ydın sanırım aynıyız kilon kaç ? yapda at kafandanYa kızlar bana gaz verinn kalkamıyorum yerimden yorgunluktan ölüyorumyapmam da lazım...
Eveet ust bacagimin ic kisimlari agriyorzaten sikilasmasi gereken en oncelikli yerim oralar suan
Supersindarisi bana 14 haziranda degisimin farkedilecek kadar olmasini istiyorum
bende kızımın doğum gününe kadar incelmek istiyorum inşallah
saece yarım saatini vereceksin 30 dk sende bugün 1*6 ydın sanırım aynıyız kilon kaç ? yapda at kafandan
Ya kızlar bana gaz verinn kalkamıyorum yerimden yorgunluktan ölüyorumyapmam da lazım...
yyyaa inşalla 2 ayda farkeder mi ki yılmıyorum ama devam kızım zorlasada eşim sağolsun destek verıyor bakalım ne kadar inceleceğim zayıflayacak mıyım yarım saat insana az gibi geliyor aslındafarkedilmemesi imkansız jilliana devam ettiğiniz sürece :))
1/6 olucaktı canım ama maalesef 1/5 yapıcam dün 1 saat step yaptım feci derecede yoruldum sonrasındada misafirler falan geldi hiç halim kalmadıAma yinede spor yapmış oldum dün
Kilom 71 canım eylüle kadar 59 olmak istiyorum başladım bakalım birkaç ödevim var onları bitirip yapıcam zaten bi kendime geldim
jillian ne demiş sadece 20 dakikanızı ayırıcaksınız bunun özrü olamaz90 gün benden nefret ediceksiniz ama 91.gün beni seviceksiniz.Bunu önceki sayfalarda okumuştum o günden beri unutmadım
yyyaa inşalla 2 ayda farkeder mi ki yılmıyorum ama devam kızım zorlasada eşim sağolsun destek verıyor bakalım ne kadar inceleceğim zayıflayacak mıyım yarım saat insana az gibi geliyor aslında
enım kilomda 73 doguma girdigim kilom adet yeni oldum artıl vermem lazım kilo bende 60 olsam ondan sonrası gelır uzun bır zaman mı var dıyorum bazen 15 kılo cok gelıyor gözume hıc bu kadar kılolu olmamıstım
Çok gelmesin canım yapıcağımız tek şey boğazımıza dur demekte onuda yapamıyoruz maalesefsöylemesi kolayda icraat yok Bende hiç kendimi -70 hatırlamıyorum o yüzden artık azmedip vermek istiyorum
bende şimdilik pek diyet yapamyorum çünkü kzızm cok hareketli bir bebek ona gücüm kalmıyor sporla artık ne kdar ne olursa bakalım
yyyaa inşalla 2 ayda farkeder mi ki yılmıyorum ama devam kızım zorlasada eşim sağolsun destek verıyor bakalım ne kadar inceleceğim zayıflayacak mıyım yarım saat insana az gibi geliyor aslında
enım kilomda 73 doguma girdigim kilom adet yeni oldum artıl vermem lazım kilo bende 60 olsam ondan sonrası gelır uzun bır zaman mı var dıyorum bazen 15 kılo cok gelıyor gözume hıc bu kadar kılolu olmamıstım
Onu bende okumuştum canım yapıcam yapıcamAma mesela perşembe günleri pilateste pazarda step yapınca yapamıyorum halim kalmıyo :26: Cumartesi piltesin üstüne oluyoda perşembe hem günün yorgunluğu hem pilates dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?