- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.681
Şimdilik sporla idare et canım bebiş daha önemliKilolarda verilir
2 ayda farketmezmiiii,incecik olursun.Kaç kilosun?gerçi pek önemi yok,zaten kilo verdirmesede yağları kasa çeviriyo.Bir kilo yağ dokusu ve bir kilo kas dokusunun resmini görmüşmüydün?Çok büyük fark olur 2 ayda,kilo vermek diil incelmek önemli jillianda :))buzdanadam senin günlerin yoğun geçiyo sanırım
zor olur dediğin gibi.Gün içinde hazır hissettiğin bi zamanda yap canım,karşılığını alıcaz çünkü.Bende bazen öle isteksiz oluyorumki hiç kalkasım gelmiyo,alt tarafı 27 dk diyip sabrediyorum
2 ayda farketmezmiiii,incecik olursun.Kaç kilosun?gerçi pek önemi yok,zaten kilo verdirmesede yağları kasa çeviriyo.Bir kilo yağ dokusu ve bir kilo kas dokusunun resmini görmüşmüydün?Çok büyük fark olur 2 ayda,kilo vermek diil incelmek önemli jillianda :))buzdanadam senin günlerin yoğun geçiyo sanırım
zor olur dediğin gibi.Gün içinde hazır hissettiğin bi zamanda yap canım,karşılığını alıcaz çünkü.Bende bazen öle isteksiz oluyorumki hiç kalkasım gelmiyo,alt tarafı 27 dk diyip sabrediyorum
şimdi bu 30 day den sonra sıra hangisine geliyordu kızlar
Ripped in 30 canım bakalım onuda yapıcam ama o mu yoksa insanity mi kararsız kaldım insanity yi devam ettiremem gibi geliyoda
sırası ile giderim o zaman ben iki ay sonra bakalım ne kadar inceliyoruz
Evvet canım ama ben hiç ölçmedim ölçülerimi yaKArnım bide oyun hamuru gibi anlayamadım ben ymuşacık oldu [/QUOgecıkmedın hala alabilirsin ölçülerini
o zaman jillian tam sana göre :))en 73 kiloyum yağ oranım azalsa yeter zaten bana
sınavların daha önemli şuanda canım,spora her zaman vakit bulursun nasıl olsaEvet canım yaa okuldan geliyorum ders çalışıyorum bide öenmli bir sınavım var temmuzda ona hazırlandığımdan sıkıda çalışmam gerekiyoO yüzden genelde yatmadan önce yapıyorum.Dediğim gibi perşembe va pazar yapamıyorum gerçi pazar yaparımda perşembe kesin kaynar
Ripped in 30 canım bakalım onuda yapıcam ama o mu yoksa insanity mi kararsız kaldım insanity yi devam ettiremem gibi geliyoda
Evvet canım ama ben hiç ölçmedim ölçülerimi yaKArnım bide oyun hamuru gibi anlayamadım ben ymuşacık oldu [/QUOgecıkmedın hala alabilirsin ölçülerini
İşte karnım şiş geldi canım ya bikaç gün geçsin öyle alıyım dedim
o zaman jillian tam sana göre :))
sınavların daha önemli şuanda canım,spora her zaman vakit bulursun nasıl olsabence çok sıkma kendini,çünkü sadece jillian yapmıyosun e hareketsizde diilsin :))
bide 6 week 6 pack var,o bana pek yorucu gelmedi,geçenlerde yine yapmaya çalıştım.Bende 30 day bittikten sonra onu düşünüyorum
Evet zaten o rahatlatıyo bi yandan diğerlerinide yapıncaİşte bende canım bakıcam o da var bi 30ds bitsin krar veriyim dedim
o zaman jillian tam sana göre :))
sınavların daha önemli şuanda canım,spora her zaman vakit bulursun nasıl olsabence çok sıkma kendini,çünkü sadece jillian yapmıyosun e hareketsizde diilsin :))
bide 6 week 6 pack var,o bana pek yorucu gelmedi,geçenlerde yine yapmaya çalıştım.Bende 30 day bittikten sonra onu düşünüyorum
ripped in 30'un zor olduğunu duymuştum,hiç izlemedim merak ettim bakarım bi araİşte karnım şiş geldi canım ya bikaç gün geçsin öyle alıyım dedim
Evet zaten o rahatlatıyo bi yandan diğerlerinide yapıncaİşte bende canım bakıcam o da var bi 30ds bitsin krar veriyim dedim
daha öncce hiç spor yapmadım bundan önce eşimle agırlık calısıyorduk ama bu daha ıyı bakalım gıdecek mı ne olacak hıc gecmısı okumadım 2 ayda ne kadar yol katederım bılmıyorum ama sonucta spor bu yanı
mutlaka gider canım,resim paylaşan bi kaç arkadaş vardı.Öncesindede ben baya araştırdım jillianı,hatta you tube'da öncesi sonrası çok güzel videolar var insanı motive ediyo.Spor bittikten sonra hep izlerim
ripped in 30'un zor olduğunu duymuştum,hiç izlemedim merak ettim bakarım bi ara
mutlaka gider canım,resim paylaşan bi kaç arkadaş vardı.Öncesindede ben baya araştırdım jillianı,hatta you tube'da öncesi sonrası çok güzel videolar var insanı motive ediyo.Spor bittikten sonra hep izlerim
Ya ben baktım canımda pek bi zor gelmedi hatta daha kolay diyenler bile oldu
ripped in 30'un zor olduğunu duymuştum,hiç izlemedim merak ettim bakarım bi ara
2 programı aynı anda yapsak akşam birini sabah birini mesela 30 dayle rippid in 30 u nasıl olur kı ? yapsam faydası olur mu kı
2 programı aynı anda yapsak akşam birini sabah birini mesela 30 dayle rippid in 30 u nasıl olur kı ? yapsam faydası olur mu kı
Elbet faydası olur tatlımda zorlanmazsan yapyada ikisini de yürüyüşle destekleyebilirsin
Kızlar ben jillianla buluşmamı yapıyım
evet iyi geceler hepinize bende yatayım artık bash bash hepinize
kardiyo yoksa başımın tacıdırYa ben baktım canımda pek bi zor gelmedi hatta daha kolay diyenler bile oldu
bence zor olur canım,ben yapamam şahsen
Kızlar ben jillianla buluşmamı yapıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?