- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.621
iyi günlerrrr
şu an 30 day shred in tam ortasındayım, aslında fotoğraf çekip değişimi öyle takip edyordum ama birde ölçülerimi alayım dedim veee here is the results
kol: -0.5 cm
bel:-2 cm
göbek çevresi: -4 cm
basen:-2 cm
üst bacak:-2 cm
alt bacak:-1 cm
gözle görülür yani fotoğraflardan aldığım sonuçlarda ise göbekte bariz bir toparlanma popoda ise bariz bir havaya kalkma var. şuna karar verdim birde level ilerledikçe sonuçlar daha hızlı geliyor bir ara umutsuzlanmıştım bende işe yaramadı diye ama level ikiye geçmemle daha hızlı sonuçlar aldım. 2 hafta önce dar gelen pantolonumu şuan fermuarını açmadan çıkarabiliyorum
bende bugün yapamadım vicdanım rahatsız:) yarın sabah kızım uyuyunca inşallah..incelme oldumu bilmiyorum ama bı sıkılaşma hissediyorum ben
supersın ya bende level ıkıye gectım bır gun yaptım bıraktım bana cok geldı level ıkının ılk gununu bıle bıtıremedım... ama sen boyle yapınca yıne heyecanlandım.. 2 gun arayla devam etmemde bı sakınca yokdur demı level ıkıden devam edıyım... cok sevındım guzel sonuclar almana canım
oyy valla level 1 de 2 gün yaptım merdiven inip çıkamıyorm bacaklarımın üstleri kasılıyo çook fena inşallah bü iyiye fayda olacagına işarettir pes etmek yok arkadaşın düğünü var bayramdan sonra ozamana kadar 1 beden incelsem bile razıyım.beğendiğim elbiseyi alıp giymem için
teşekkür ederim :) ilk zamanlar bende zorlandım level 2 de ama artık daha rahat yapabiliyorum sadece walking push upsta anitaya bakıyorum birde çok zorlanırsam cardio hareketlerinde bir kaç saniye anitanın hareketlerine devam ediyorum. ama bu bir gerçek level 2 ye geçince incelme daha belirgin oldu anitayı takip edip bence level 2 yi tamamlamamlısın zaten onlara göre hepimiz beginner seviyesindeyiz. onlarla aynı performansı tabikide gösteremeyiz ki
ben ilk 5-6 gün doğru dürüst yürüyemedim bilebirde sürekli ayakta durmamı gerektirecek bir mesleğim var düşünün artık
kilo artışı normal bencede zaten inceliyorsanız kafanıza takmayın, önemli olan incelmek zaten
egzersizleri mümkün olduğunca bırakmayın, zaten jillian michaels bangır bangır bağırıyor sadece 20 dakika bunun bir özrü olamaz diye.
bu kadına bayılıyorum gerçekten body revolution ın tanıtım videosunda 90 gün boyunca her gün benden nefret edeceksiniz ama 91. günde beni çok seveceksiniz diyor. gerçekten acaip gaz veriyorbir kaç program daha çıkarsa keşke
kızlar merhaba ben body revolution yapıyorum 1 aydır 4 cm incelme var .şimdi 5,6,7,8 yapacağım diyorumki 5,6 aynı gün ertesi gün 2 kardio ertesi gün yüne 5 ,6 yapsam yani bir haftalık kısmı 2 şer yapıp 3 günde bitirip diger videolara geçsem etkili olurmu
amaç ne burada onu anlamadım daha kısa süredemi incelmek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?