Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

iyi akşamlar arkadaşlar,
fikirlerinize çok ihtiyacım var, bugün 2. levelin 4. gününü tamamladım, programı bazı sebeplerden dolayı 6 haziranda bitirmiş olmam gerekiyor yani normalden 3 gün önce. o haftasonu başka şehire gidiyorum. sonra da ripped yada body revolution a başlıcam.
bazı günler 2 kez yapsam acaba aynı etki olur mu deneyimli arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

bence zorlamaya gerek yok

haklısın:) ama başkasının evinde zıp zıp zıplayıp ter içinde her gün duşa girmek istemiyorum bir yandan programı da tamamlamak istiyorum böyle bir çözüm buldum bende:44: zaten hergün değil sadece 3 gün iki defa yapmayı düşündüm :S

Son düzenleme:

selaam ben 30 day 2.leveldaym güzel gidiyor her şey yalnız tartıda fazla cıkıyorum 50 kiloyla basladım 2 kilo aldım! gerçi yediklerime hiç dikkat etmedim kilo aldığımı sanmıyorum çünkü inceldiğimi hissettim ama gıdık bölgemde yağ birikti 30 günlük egzersizle kilo verdinizmi diyetle berabermi jillian yaptınız?

iyi günlerrrr
şu an 30 day shred in tam ortasındayım, aslında fotoğraf çekip değişimi öyle takip edyordum ama birde ölçülerimi alayım dedim veee here is the results

kol: -0.5 cm
bel:-2 cm
göbek çevresi: -4 cm
basen:-2 cm
üst bacak:-2 cm
alt bacak:-1 cm

gözle görülür yani fotoğraflardan aldığım sonuçlarda ise göbekte bariz bir toparlanma popoda ise bariz bir havaya kalkma var. şuna karar verdim birde level ilerledikçe sonuçlar daha hızlı geliyor bir ara umutsuzlanmıştım bende işe yaramadı diye ama level ikiye geçmemle daha hızlı sonuçlar aldım. 2 hafta önce dar gelen pantolonumu şuan fermuarını açmadan çıkarabiliyorum

Kızar malum hata içi yapamamıştım 3 tane eksiğim var bugün sabah yaptım birde akşam yapıcam yarında öyle iki tane yapıcam öyle tamamlıyım dedim Şuan 1/3 yapılı

ben level 2/6.yapıcam bugün siz kaçtasınız ? tartıda fazla cıkıyormusunuz bende öyle bir problem var maalesf

ben level 2/6.yapıcam bugün siz kaçtasınız ? tartıda fazla cıkıyormusunuz bende öyle bir problem var maalesf

egzersizlerin yanında diyette yapıyorum vermem gerekenden az kilo veriyormuşum gibi geliyor bazen hakikaten. mesela 15 gün önce ile şimdi arasında sadece 1 kilo fark var. ben level 2 de 5. egzersizimi tamamladım bugün.

egzersizlerin yanında diyette yapıyorum vermem gerekenden az kilo veriyormuşum gibi geliyor bazen hakikaten. mesela 15 gün önce ile şimdi arasında sadece 1 kilo fark var. ben level 2 de 5. egzersizimi tamamladım bugün.
Bende az önce 2/5.yi tamamladım. göbekte 4 cm icelmişsin çok güzel.Bende bir değişiklik yok sanki.başlamadan önce ölçün kilon kaçtı?

vallahi göbek deliği hizasından hiç ölçüm yapmadım şimdi yazınızı okuyunca gittim ölçtüm aslında sabahları ölçmek daha mantıklı bir sürü su ve kola içtim bugün o haliyle 86 cm yarın sabah bir daha ölçeyim, bu ölçümleri hem standardize etmek için hemde en az rakamları görmek için sabahları ölçmek daha iyi oluyor

sabah aç karna ölçtüğümde not almıştım bugün;

göbek deliğinin altından en kalın yerden 90 cm:44:
belim en ince yerden 68 cm
basenler 99 cm
şimdi yazınca düşündümde göbeğim gerçekten fazla belime göre :S:S

tabiki bunada şükür ben tartıda 76 kiloyu bile görmüştüm, belim 76 cm basenler 105 bacaklar da 65 cm ye kadar çıkmıştı,

Son düzenleme:
yani tek kilo alan benmiyim birde bir arkadaş daha vardı üzüldüm simdi

hala göbeğim var ama :26: sadece önceki kadar dışbükey ve sarkık değil
başlamadan önce 65.3 kiloydum şimdi 64.1 boyumda 1.71

allure ölçülerimiz aynıymış hemen hemenben bu jillianın 2.levelinde 2 günde belden 4 cm inceldım2.levelde o kadar farkettiki,dediğin gibi benimde göbeğim içeri girmiş sankiyakında bende aranıza dönüyorum2/6'dan devam edicembacağım geçiyokilo alan arkadaşlar üzülmeyin,kas ağırlığındandır büyük bi ihtimalle,eğer ölçüler azalıyosa sorun yok

ben shred ile 1 kilo belki vermişimdir çünkü diyet yapmadım tartıda başlarda kilo almış olan arkadaş çoktu burda ama hepside tartıda ağır gelmesine rağmen incelmişti. hergün tartıya çıkmamak gerek :)

kilo artışı normal bencede zaten inceliyorsanız kafanıza takmayın, önemli olan incelmek zaten

egzersizleri mümkün olduğunca bırakmayın, zaten jillian michaels bangır bangır bağırıyor sadece 20 dakika bunun bir özrü olamaz diye.
bu kadına bayılıyorum gerçekten body revolution ın tanıtım videosunda 90 gün boyunca her gün benden nefret edeceksiniz ama 91. günde beni çok seveceksiniz diyor. gerçekten acaip gaz veriyor bir kaç program daha çıkarsa keşke

insallah kastandır gerçekten incelme var bence ölcmedim ama giydiklerimden anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…