Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bende jilliana güvenerek 10 gün önce bi kaçamak yapmıştım :)) Haklısın diyet çok stres yapıyo ama 7'den sonra yememek daha iyi,bence o geç vakitlere dikkat edersen istediğin kiloya düşersin :))

İyi akşamlar arkadaşlar bugün level2/9'u yapmam gerekiyordu ama başımın ağrısından yapabileceğimi sanmıyorum( Yarın 2 defa yapsam nasıl olur sizce? Hepinize iyi geceler ve bol sporlar:))

kızlar level 2/4 bıttı ama sankı bı degısıklık yok gıbı daha net olarak farkı nasıl gorucem bacagımdakı selulıtlerden sıkılasıp kurtulmak ıstıyorum...
ıyı aksamlar

İyi akşamlar arkadaşlar bugün level2/9'u yapmam gerekiyordu ama başımın ağrısından yapabileceğimi sanmıyorum( Yarın 2 defa yapsam nasıl olur sizce? Hepinize iyi geceler ve bol sporlar:))
az önce 3/2 yi yaptım ve zıplarken beynim de hop hop ağrıyordu ona rağmen caymadım yılmadım yaptım bilmem sana bu durum bir mesaj olarak gitti mi

158 boyundayım kilom 51 suan

bende bölgesellere gecicem insallah bitsinde 3.level

Seninle aynıyız yaşasın kendi boyutumda birini buldum 1.58 boyum kilom 50 rejim yapmya çalışıyorum aslında ama dıkkat edıyorum dıyım ben de pırınc tatlı makarna ve ekmek yemıyorum ama 48i goremedım.göbek bölgemde bel cevremde sorunum vardı ben 6 week 6 packden basladım başlangıçtan beri göbekten 6 cm incelmem var ama kilo aynı yaa napıcazda vericez bu kiloları((

sanırım sende benim gibi fazla istahlısınnn ne kadar spor yapsamda yediklerimden vazgecmiyorum suan mesela bu saatte bi pizza yada kebap lahmacun gelse vallada yerim

sanırım sende benim gibi fazla istahlısınnn ne kadar spor yapsamda yediklerimden vazgecmiyorum suan mesela bu saatte bi pizza yada kebap lahmacun gelse vallada yerim

aynen oyle kendımı tutmadıgım zamanlarda 60a kadar cıktıgımı hatırlıyorum.frenlemesem kendımı 55-56 oluyorum normal kılom o dıkkat ettıgımde de en fazla 50ye dusmuslugum var suankı gıbı ama 48i hıc goremedım:)

benim de sorunum karın ve oblikler o yüzden 30 days shred bittikten sonra 6p6w ya da killerabs yapacağım

sirkencim,
6w6p iki level, ve 3'er haftadan toplam 6 hafta sürüyor. killer abs ise 3 level; 10'ar günden 30 günde bitiyor. hala karar veremedin dimi? ben sana 6w6p öneriyorum ikinci levelin kardiyosu bol çünkü. oblique falan bırakmaz, siler süpürür

canım,
sonuçların harika, tebrik etmek istedim seni. öncesi/sonrası fotolarını paylaşacak mısın? motivasyon anlamında

AYYY 3 GÜNDÜR BODY REV.sorup duruyorum bi yardımcı olan yok ya bildiği halde söylemeyeni alla bildiği gibi yapsın şişsin patlasın inş.

AYYY 3 GÜNDÜR BODY REV.sorup duruyorum bi yardımcı olan yok ya bildiği halde söylemeyeni alla bildiği gibi yapsın şişsin patlasın inş.

ay bu ne şiddet bu ne celal. bilip de es geçen olmaz zaten, hepimiz yardımcı oluyoruz birbirimize bildiğimiz konularda. ama revolution ile ilgili tek bilgi sahibi olan kişi movenius yapan bitiren tek kişi o bu topikte. görse mutlaka yazar, bir kaç gündür topiğe gelmiyor ama istersen eski sayfalarda revolution yaparken yazdıklarını okuyabilirsin

ogltkn ikisini de oturup tam izleyemediğim için karar vermemiştim ama 6w6p den çok güzel şeyler okuyorum madem obliklerimin dermanı o; onu yaparım. Bu arada dünkü levelden sonra biraz da karın çalıştım jillian üstüne karın çalışmak zor oluyormuş onu anladım normalde çok rahat yaptığım hareketleri zorlanarak yaptım ki egzersiz öncesi sıvı karnitin almama rağmen

sen neden shred e başladın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…