- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.761
onun da aynı shred gibi videoları var 2 seviyeymiş her seviye 3 hafta yapılıyormuş sanırımkillerabs nasıl yapılıyor onuda anlatırmısınız
yapmıyorum ama kendime yasaklarım var uzun zamandır 2 senedir belkide beyaz ekmek ve pirinc pilavına karsıyımçok arada nadiren yerim.jillian yaparken hatta geçen hafta bugün 9da pizza yedim yanında kolayla o derece dikkat etmiyorum bazen 8den sonra hic abur cubur bile yemiyorum bazen yiyorum diyet uygulamıyorum yani diyete girince dahada strese giriyorum böyle geçiyo işte günler 48e düsmem gerekiyor aslında ama yazın ne güzel 48e düsmüstüm ramazanda 2 ögünle sonra sporla bakalım bu yaz nasl gecicek
onun da aynı shred gibi videoları var 2 seviyeymiş her seviye 3 hafta yapılıyormuş sanırım
http://vdownload.eu/video/jillian-michaels-6.html bana bu linki ogltkn atmıştı burdan arayıp buluyorum
sen kaç kilosun ve boyun kaç ki kilo vermeye çalışıyorsun?
az önce 3/2 yi yaptım ve zıplarken beynim de hop hop ağrıyordu ona rağmen caymadım yılmadım yaptım bilmem sana bu durum bir mesaj olarak gitti miİyi akşamlar arkadaşlar bugün level2/9'u yapmam gerekiyordu ama başımın ağrısından yapabileceğimi sanmıyorum( Yarın 2 defa yapsam nasıl olur sizce? Hepinize iyi geceler ve bol sporlar:))
158 boyundayım kilom 51 suan
bende bölgesellere gecicem insallah bitsinde 3.level
Seninle aynıyız yaşasın kendi boyutumda birini buldum 1.58 boyum kilom 50 rejim yapmya çalışıyorum aslında ama dıkkat edıyorum dıyım ben de pırınc tatlı makarna ve ekmek yemıyorum ama 48i goremedım.göbek bölgemde bel cevremde sorunum vardı ben 6 week 6 packden basladım başlangıçtan beri göbekten 6 cm incelmem var ama kilo aynı yaa napıcazda vericez bu kiloları((
sanırım sende benim gibi fazla istahlısınnn ne kadar spor yapsamda yediklerimden vazgecmiyorumsuan mesela bu saatte bi pizza yada kebap lahmacun gelse vallada yerim
hehe b kadar tesadüf olamaz1/6 tammamdır
benim de sorunum karın ve oblikler o yüzden 30 days shred bittikten sonra 6p6w ya da killerabs yapacağım
onun da aynı shred gibi videoları var 2 seviyeymiş her seviye 3 hafta yapılıyormuş sanırım.
http://vdownload.eu/video/jillian-michaels-6.html bana bu linki ogltkn atmıştı burdan arayıp buluyorum.
sen kaç kilosun ve boyun kaç ki kilo vermeye çalışıyorsun?
ben yarın 2.leveli bitiriyorum gerçekten etkili o kadar inceldimki,hele bel ve göbekten...
zaten ilk başta ordan gidiyo.Ben aynı zamanda diyette yapıyorum,sanırım bel çevresinden 12 cm inceldim,2. on günde basenden 8 buçuk cm inceldim.Heryeri ölçüyorum tabijillianın ilk günü ölçü alamadım,ilk haftasında ve 2. levele başladığımda düzenli yazdım,yarın spordan sonra tekrar bakıcam...kısacası 1 ayda gözle görülür fark oluyo
AYYY 3 GÜNDÜR BODY REV.sorup duruyorum bi yardımcı olan yok ya bildiği halde söylemeyeni alla bildiği gibi yapsın şişsin patlasın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?