- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.781
ogltkn ikisini de oturup tam izleyemediğim için karar vermemiştim ama 6w6p den çok güzel şeyler okuyorum madem obliklerimin dermanı o; onu yaparım. Bu arada dünkü levelden sonra biraz da karın çalıştım jillian üstüne karın çalışmak zor oluyormuş onu anladımnormalde çok rahat yaptığım hareketleri zorlanarak yaptım ki egzersiz öncesi sıvı karnitin almama rağmen
sen neden shred e başladın ?
bir de kızlar
siz bu hareketleri nasıl zeminde yapıyorsunuz? Halı üzerinde mi sert zeminde mi yoksa mat üzerinde mi? 3. leveldeki şınav pozisyonundaki dirseklerden yükselip alçalarak yapılan harekette dirseklerim acıyor benim (ben halı üzerindeyim)
senin karnında da yağ varsa artık ben şıreğimkarnımdaki yağları en hızlı onla yok edebilirim diye düşündüm :) tatilim tam olarak 1 temmuzda başlıyor, 6w6p'i ozamana kadar bitiremem diye vaz geçtim. killer abs benim için nedense bi başlama ve bitirememe programı oldu. kaç oldu hep başlıyorum ama mutlaka yarım kalıyor, level 2'ye bi türlü geçemiyorum. uğursuzluk getiyor banao yüzden 30 günlük shredi seçtim.
yara olmuştu benim dirseklerim sen yazınca hatırladım..havlu, kumaş vs..koy dirseklerinin altına eğer matın yoksa.
senin karnında da yağ varsa artık ben şıreğimlevellerin çok olması; yeni hareketler daha eğlenceli olur gibi gelmişti killerabs için ama 6w6p de kardiyonun çok oluşu da güzel bir şey malum yağlar bir tek kardiyoyla yakılabiliyor. Benim dirseklerim baya baya acımaya başladı eğer matla acımazsa mat almayı düşünüyorum.
Bu arada tatile çok az kalmış rota nereye?
baya yoğun bir proğrama benziyorJillian Michaels: Banish Fat Boost Metabolism Complete Workout - YouTube kızlar bu video hakkında ne düsünüyorsunuz anlayamadım kaç gün yapılıyor acaba 1 saatlik video
sirkencim,
6w6p iki level, ve 3'er haftadan toplam 6 hafta sürüyor. killer abs ise 3 level; 10'ar günden 30 günde bitiyor. hala karar veremedin dimi? ben sana 6w6p öneriyorumikinci levelin kardiyosu bol çünkü. oblique falan bırakmaz, siler süpürür
canım,
sonuçların harika, tebrik etmek istedim seni. öncesi/sonrası fotolarını paylaşacak mısın? motivasyon anlamında
çok tşk ederim canımaslında bunda senin büyük payın var başlarda bırakmayı düşündüm,sonra bacağım sakatlandı yine pes etmedim çünkü resimlerini gördükten sonra bırakmak imkansızdı aynı giyilmiş kıyafetlerden resim koyabilirim bittikten sonra sabah kalktığımda göbeğime bakıyorum göbecik içeri girmiş birazda yanlarda var işte seni takip edip 6w6p yapıcam shredden sonra
günaydın:))
6w6p level1/3 yaptım dün akşam...karnım çok acıyoooo....
2 gündür ateş halsizlik var kendimi kötü hissediyorum yatıyorum serum ilaç faln neyse aklım sporda ama iyi olduğum an başlayacağım ama takipteyim:2:
İyi akşamlar arkadaşlar level2/9 ve level2/10 bitmiştir.dün yapamadığım için bu sabah 2 defa yaptım. Kısmet olursa yarın level 3'e başliyacam.
Arkadaşlar siz kaç kiloluk dambıl kullanıyorsunuz? Hepinize az kalorili bol sporlu ve sağlıklı günler diliyorum...))
çok geçmiş olsun,sağlığın yerinde olsunda,spor her zaman yapılır...
bende 3 gün ara vermiştim,bişey olmaz iyi olunca başlarsın tekrar :)
teşekkur ederim tabiki işin başı sağlık hasta olmaktan nefret ediyorum:2:
ben önce 2 kg luk dambıl kullanıyordum sonra 1 kg lık dambıl kullanmaya başladımİyi akşamlar arkadaşlar level2/9 ve level2/10 bitmiştir.dün yapamadığım için bu sabah 2 defa yaptım. Kısmet olursa yarın level 3'e başliyacam.
Arkadaşlar siz kaç kiloluk dambıl kullanıyorsunuz? Hepinize az kalorili bol sporlu ve sağlıklı günler diliyorum...))
kayra !!!
nerdesin, en son 1/4 yaptım demiştin, devam mı?
ben de shredden başladım, 1/2 tamam
Jillian Michaels: Banish Fat Boost Metabolism Complete Workout - YouTube kızlar bu video hakkında ne düsünüyorsunuz anlayamadım kaç gün yapılıyor acaba 1 saatlik video
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?