Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

level 3 te ben de menisküs yırtıklarımdan korkmaya başladım şu squat mıdır nedir oturur pozisyonda zıplar gibi çalışılıyor o feci yapıyor üst bacakları :18:
bu arada sabah tartıda 56.5 i gördüm

Killer Buns & Things linkini verebılırmısın canım bende onu yapıyım, yada level ıkıden bır kac hareket daha katıp level 1 ile devam ederım, tskler canım

İndirme linkini mi istiyorsun yoksa online izleme mi?

Online olarak sadece level 1i buldum sen başla diğerlerini de buluruz.. ^^
Level 1 - Jillian Michaels - Killer Buns & Thighs - Level 1 - Vidéo Dailymotion

Tüm videolar
İndirme linki >> http://kat.ph/jillian-michaels-killer-buns-thighs-t5849363.html

Killer Buns'ta sonuç nasıldı?.. ben başladım 3 gün falan yaptım ama vaktim olmadığı için bıraktım 30 günden az sürem var ve heba etmeyim güzel proğramı dedim onu sonra yapacağım şimdi Call başladım.

movenius ben de soracaktım ripped 30 ile body revolutions arasındaki fark nedir? bir de 6w6 p mi yoksa killerabs mı daha etkili bölgeselde?

Merhaba arkadaşlar.Bende dogum sonrası kilolarımı fazlasıyla verdim.Ama göbegim şekli (sezeryan sonrası)hala düzelmedi.Göbegimi düzgünleştirecek spor olarak leslie mekik felan yapıyorum.Ama bu jillian çok etkili diye duydum.Biraz özetlermisin bana?:26:Etkisini gören var mı?Oglumdan fırsat buldugum kadar sayfalarınıza okumaya çalışıcam.

movenius ben de soracaktım ripped 30 ile body revolutions arasındaki fark nedir? bir de 6w6 p mi yoksa killerabs mı daha etkili bölgeselde?

Bunu bende merak ediyorum ben killer abs yapıyorum şu anda 1. level bitti 10 gün sonunda 3 cm gitti göbekten.Shared ve rippedden sonra yaptım.2. level sonunda yazarım gene.En başta martın başında 100 cm olan göbeğim şu an 93 cm çok memnunum sonuçtan.3 aydır devam ediyorum anlayacağınız.Sorunum göbek ve simitler olduğu için killer abs ye yöneldim.Ama 6w6p yi de merak ediyorum.Yeni başlayanlar vazgeçmeyin işe yarıyor mutlaka.

yüzmeden bile daha etkili olur bencede basla

kızlar 30 day programından sonra hangisi geliyo benim bugün 2.level bitti 3e baslıyorum yarınnn bölgesel istiyorum aslında göbeği yook etmek amaccc

ben yarın 2.leveli bitiriyorum gerçekten etkili o kadar inceldimki,hele bel ve göbekten...
zaten ilk başta ordan gidiyo.Ben aynı zamanda diyette yapıyorum,sanırım bel çevresinden 12 cm inceldim,2. on günde basenden 8 buçuk cm inceldim.Heryeri ölçüyorum tabijillianın ilk günü ölçü alamadım,ilk haftasında ve 2. levele başladığımda düzenli yazdım,yarın spordan sonra tekrar bakıcam...kısacası 1 ayda gözle görülür fark oluyo

merhaba ... nasıl yapılıyo rica etsem anlatırmısınız?

daha önceki ölcülerin neydi canım ve kilon simdi ne oldu ?
benim amac beli 60 cm yapmak 64.5 la basladım sabah kalktığımda 61.5 bazen 62.5 gösteriyo gece gec yemek yiyip yattıysam eğer ama aksama karnım sisiyor yine sende de öyle bir sorun var mı? sabahki ölcümle aksamki ölcüm aynı olmuyor bel cevresnden

merhaba ... nasıl yapılıyo rica etsem anlatırmısınız?
mrb,30 day shred 1 ay sürüyo,toplam 3 level.Her level 10 gün.Bittikten sonra bölgesel olarak başka egzersiz programlarıda var,onlardan birinide yapabilirsiniz.Ben you tube'dan izliyorum,indirme linkleri 707. sayfada var sanırım :)

benim bel şuanda 70 cm,başlamadan önce 82 civarıydı,jillianın ilk haftası bittiğinde (baseni ilk o gün ölçtüm)basen 104.5 cm'di,bugün 96 cm(ilk gün heryeri ölçmeyi akıl edememiştimo 1 haftadada incelme olmuştur kesin).Yarında level 2 yi bitirdikten sonra tüm ölçüleri alıcam.Ben hiç tartılmadım ayın 8 inde tartılıcam,1 ay bitincemartın başında 74 kg,bu ay başında 70 kiloydum,şuanda 65 hissediyorum ve görünüyorumAkşam şişlik olması normaldır canım,aç karna ölçü alsan daha iyi,hatta sabah kalktığında ölçsen ve tartılsan çok daha iyi

Son düzenleme:
benim aşırı fazlalığım olmadığı için bu yuzden yavas etki ediyor galiba bende keske 2 haftada 5 cm tamamen incelseydim belden 30 day bitince ne yapacaksın program olarak

kızlar 30 day programından sonra hangisi geliyo benim bugün 2.level bitti 3e baslıyorum yarınnn bölgesel istiyorum aslında göbeği yook etmek amaccc

ben 6 week 6 pack yapıcam göbek içinshredden daha kolay geldi bana hemdeizlerken kolay geliyo diceksin biliyorumama yaptım

benim aşırı fazlalığım olmadığı için bu yuzden yavas etki ediyor galiba bende keske 2 haftada 5 cm tamamen incelseydim belden 30 day bitince ne yapacaksın program olarak

evet kilosu fazla olan kişiler daha çabuk veriyo,ama bi zamandan sonra benimde durucak tabisen diyet yapıyomusun?

Son düzenleme:
evet kilosu fazla olan kişiler daha çabuk veriyo,ama bi zamandan sonra benimde durucak tabisen diyet yapıyomusun?

yapmıyorum ama kendime yasaklarım var uzun zamandır 2 senedir belkide beyaz ekmek ve pirinc pilavına karsıyım çok arada nadiren yerim.jillian yaparken hatta geçen hafta bugün 9da pizza yedim yanında kolayla o derece dikkat etmiyorum bazen 8den sonra hic abur cubur bile yemiyorum bazen yiyorum diyet uygulamıyorum yani diyete girince dahada strese giriyorum böyle geçiyo işte günler 48e düsmem gerekiyor aslında ama yazın ne güzel 48e düsmüstüm ramazanda 2 ögünle sonra sporla bakalım bu yaz nasl gecicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…