- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.741
Killer Buns & Things linkini verebılırmısın canım bende onu yapıyım, yada level ıkıden bır kac hareket daha katıp level 1 ile devam ederım, tskler canım
1 senedir yapıyorum :)
30 day shred
six week six pack
ripped in 30
body revolution
killer buns
extreme shed & shred
banish fat boost metabolism
son iki programı kısa süreli yaptım sonuncusu ağır geldi şimdi tekrar body revolution yapıyorum.
İndirme linkini mi istiyorsun yoksa online izleme mi?
Online olarak sadece level 1i buldum sen başla diğerlerini de buluruz.. ^^
Level 1 - Jillian Michaels - Killer Buns & Thighs - Level 1 - Vidéo Dailymotion
Tüm videolar
İndirme linki >> http://kat.ph/jillian-michaels-killer-buns-thighs-t5849363.html
movenius ben de soracaktım ripped 30 ile body revolutions arasındaki fark nedir? bir de 6w6 p mi yoksa killerabs mı daha etkili bölgeselde?
Kızlar merhaba 16 yaşındayım ve bu cuma sınavlarım bitiyor başlayacağım buna yanındamı ek olr. Winsor pilatesi yapmak istiyorum buns and thighs olan 18 dk.lık ve ayrıca spor salonunun yüzme havuzuna üyeliğim var hergün de yüzeceğim. bacak bölgemden çok şikayetçiyim sizce güzel sonuçlar alırmıyım gerçekten bacaklarım ve kalçamdan çooook şikayetçiyim 1.50 boy 54kiloyum kiloda vermek istiyorum
Merhaba arkadaşlar.Bende dogum sonrası kilolarımı fazlasıyla verdim.Ama göbegim şekli (sezeryan sonrası)hala düzelmedi.Göbegimi düzgünleştirecek spor olarak leslie mekik felan yapıyorum.Ama bu jillian çok etkili diye duydum.Biraz özetlermisin bana?:26:Etkisini gören var mı?Oglumdan fırsat buldugum kadar sayfalarınıza okumaya çalışıcam.
ben yarın 2.leveli bitiriyorum gerçekten etkili o kadar inceldimki,hele bel ve göbekten...
zaten ilk başta ordan gidiyo.Ben aynı zamanda diyette yapıyorum,sanırım bel çevresinden 12 cm inceldim,2. on günde basenden 8 buçuk cm inceldim.Heryeri ölçüyorum tabijillianın ilk günü ölçü alamadım,ilk haftasında ve 2. levele başladığımda düzenli yazdım,yarın spordan sonra tekrar bakıcam...kısacası 1 ayda gözle görülür fark oluyo
benim de sorunum karın ve oblikler o yüzden 30 days shred bittikten sonra 6p6w ya da killerabs yapacağımkızlar 30 day programından sonra hangisi geliyo benim bugün 2.level bitti 3e baslıyorum yarınnn bölgesel istiyorum aslında göbeği yook etmek amaccc
ben yarın 2.leveli bitiriyorum gerçekten etkili o kadar inceldimki,hele bel ve göbekten...
zaten ilk başta ordan gidiyo.Ben aynı zamanda diyette yapıyorum,sanırım bel çevresinden 12 cm inceldim,2. on günde basenden 8 buçuk cm inceldim.Heryeri ölçüyorum tabijillianın ilk günü ölçü alamadım,ilk haftasında ve 2. levele başladığımda düzenli yazdım,yarın spordan sonra tekrar bakıcam...kısacası 1 ayda gözle görülür fark oluyo
benim de sorunum karın ve oblikler o yüzden 30 days shred bittikten sonra 6p6w ya da killerabs yapacağım
mrb,30 day shred 1 ay sürüyo,toplam 3 level.Her level 10 gün.Bittikten sonra bölgesel olarak başka egzersiz programlarıda var,onlardan birinide yapabilirsiniz.Ben you tube'dan izliyorum,indirme linkleri 707. sayfada var sanırım :)merhaba ... nasıl yapılıyo rica etsem anlatırmısınız?
daha önceki ölcülerin neydi canım ve kilon simdi ne oldu ?
benim amac beli 60 cm yapmak64.5 la basladım sabah kalktığımda 61.5 bazen 62.5 gösteriyo gece gec yemek yiyip yattıysam eğer ama aksama karnım sisiyor yine sende de öyle bir sorun var mı? sabahki ölcümle aksamki ölcüm aynı olmuyor bel cevresnden
kızlar 30 day programından sonra hangisi geliyo benim bugün 2.level bitti 3e baslıyorum yarınnn bölgesel istiyorum aslında göbeği yook etmek amaccc
benim aşırı fazlalığım olmadığı için bu yuzden yavas etki ediyor galiba bende keske 2 haftada 5 cm tamamen incelseydim belden30 day bitince ne yapacaksın program olarak
evet kilosu fazla olan kişiler daha çabuk veriyo,ama bi zamandan sonra benimde durucak tabisen diyet yapıyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?