- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.721
arkadaşlar merhaba,
ben de dün başladım 27 dkkalık programın 23 dkkasını yapabildim son dkkalarda ecalim kalmamıştı ona bile gözümden yaş sırtımdan ter eksik olmadı imanım gevrildi anam ağladı parçalandı kaslarım resmen çok zorladı beni, ama elimden geldiğince yapmaya calıştım, bi de görüntüm o kdr komik ki, kızlar orda çakı gibi ben bıngıl bıngıl zıplıyorum fln moralim bozuldu
şu an alt bacaklarımın arkası, üst bacaklarımın ön tarafı ağrıyo baya, bugün 1/2 olcak bakalım
dün resimlerimi de çektim 30 gün devam ettirebilirsem önce sonra yapıcam bende bakalım
canım yaa mesajın resmen moral oldu, destek oldu bana
hiç bi fark olmasa bile o attığımız terler toksinler yeter, muhakkak bi sıkılaşma da olur diye düşünüyorum paylaşırım burada resmi :)
ben bi de çok tembel ve hantalımdır, lavaboya gitmeye üşendiğim günler oluro yüzden zorlanmam hamlamam çok normal, alışıcam inşallah bırakmıcam kesinlikle
hiç çok değil...benim geçen sene öyle bi göbeğim vardı ki inanamazsın...arkadaş olarak ekleyeyim bak seni, oradan fotoğraflarımı görebilirsin30 day shred ve arkasından 6w6p ile dümdüze yakın bir karnım olmuştu...sonra saldım tabi. şimdi yine çıktı, indireceğim ama
benim karnımı istiyorsun sen uzeysedümdüz içine göçmüş çok çalıştım ama başardım darısı başına
ogltkn; değişim çok çok fark edilir boyutta...darısı başıma...
sakın bırakma jillianla günde sadece yarım saat haşır neşir oluyoruz ama ona rağmen vücudumuzu çok güzel toparlıyor. Buraya koyacağın fit fotografları düşün esası çevrenin sana nasıl da kilo verdin öyle diye hayret içinde bakan gözlerini düşün. Ben de 3. levele başlayacağım dün gece izledim 2. levele göre çok daha eğlenceli görünüyor biraz sabredecez...Ya arkadaslar level 2/4 teyim o kadar ter atiorum ama kilo verdirmiyo bide diyet yapiorum birakcam valla
sakatlar kervanına bende katıldım sanırımama yılmak yok, özellikle cardiyo hareketlerini yaparken sol ayak bileğim sızlıyor son iki üç gündür, hareketleri yapamayacak kadar değil ama daha kötü olur diye korkuyorum. ama egzersizleri bırakacak değilim, insanlar bu kadar kısa zamanda zayıflamamın sırrını sorar oldular, çevreden çok güzel eleştiriler aldım
bugün level 2 nin 10. egzersizinide yaptım ve hiç sevmediğim level 2 yi tamamlamış oldum, yarın level 3 e geçiyorum bol zıplamalı umarım bileğim daha kötü olmaz :)
yarında level 3 e sektireceksinben ilk geçtiğimde kolay gelmişti sonra ne zaman bitecek diye bağırıyodum yaparken
sakatlar kervanına bende katıldım sanırımama yılmak yok, özellikle cardiyo hareketlerini yaparken sol ayak bileğim sızlıyor son iki üç gündür, hareketleri yapamayacak kadar değil ama daha kötü olur diye korkuyorum. ama egzersizleri bırakacak değilim, insanlar bu kadar kısa zamanda zayıflamamın sırrını sorar oldular, çevreden çok güzel eleştiriler aldım
bugün level 2 nin 10. egzersizinide yaptım ve hiç sevmediğim level 2 yi tamamlamış oldum, yarın level 3 e geçiyorum bol zıplamalı umarım bileğim daha kötü olmaz :)
İyi akşamlar arkadaşlar level2/8 şuan itibariyle bitmiş bulunmakta:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?