Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

level 3/1 bugün bitti valla nasıl yapıcam ben bunu zoorr gibi diyordum hemencecik bitti insallah yarında böyle hissederim en zorlandığım yeri dambıl kaldırıp ayrıca bacak kaldırıyoruz orasıydıı.....

kızlar 30 day programından sonra hangisi geliyo benim bugün 2.level bitti 3e baslıyorum yarınnn bölgesel istiyorum aslında göbeği yook etmek amaccc

Genelde Ripped in 30 yapıyorlar ama bölgesel yöneleceksen sırada Killer ABS var..

Ben yapmadım ama movenius önce Killer ABS sonra 6w6p önermişti..

body revolotuıon linkini de verebilir misin canım ya

Online istiyorsan o verdiğim linkin altındaki Workout 11, Workout 8 vs.. gibi videolar Revulotionın verilen sıraya göre yapılıyor..
Torrent linki de verilmiş zaten..

level 3/1 bugün bitti valla nasıl yapıcam ben bunu zoorr gibi diyordum hemencecik bitti insallah yarında böyle hissederim en zorlandığım yeri dambıl kaldırıp ayrıca bacak kaldırıyoruz orasıydıı.....

Bana da 3. Level kolay gelmişti.. 2 iyi zorluyordu :)

killerabs nasıl yapılıyorrr bunuda açıklarmısınızzz

burdayım kuzum burdayım... evet 5 gün yaptım.. sağ tarafımda sezaryen dikişimin üstünde belirgin bir şişlik oluştu... neden bilemedim ara verdim..tekrar başlayacağım...

başla başla, yalnız bırakma bizi
ben de bu sabah 6 da kalkıp shred leve 1/3 'ü bitirdim ama şınav beni çok zorluyor anita takılıyorum kollarım çok güçsüz. göğüsten boğaza kadar olan kısmım, hani kemik olan yer acayip tutulmuş durumda, diğer yerler gayet iyi. uzun zaman ara vermeme rağmen kas ağrısı yok denecek kadar az.

sana da ağır geldiyse, biz hiç yaklaşmayalım:18: sen şu an ne yapıyosun? buns & thigh mı?

sana da ağır geldiyse, biz hiç yaklaşmayalım:18: sen şu an ne yapıyosun? buns & thigh mı?

ya beni biliyosun ben her programda zorlanıyorum nasıl bi vücut var anlamadım kondüsyon hiçbi zaman yeterli gelmiyor anlamadım :) body revolution yapıyorum 2. haftanın sonundayım 3 ay ne yapıcam derdi yok ohh heryerim çalışıyor tek sorunum yazın günlerin uzun olması benim yeme saatimi alt üst etti akşam 9 da yemek yiyorum buda hiç iyi olmuyo acilen bi toparlamam lazım :) bu arada eski göbeğimin fotosunu buldum akşam babamın bilgisayarından alayımda atayım sana kendimden tiksindim

Merhaba herkese
Dün gece ben de başladım Level 1 den
Çok yorucu gerçekten, kaslarım kasıldı. Her hareketi yapamadım.

Deneyimlilere sormak istiyorum. Spordan sonra direkt duşa mı gidiyorsunuz yoksa biraz dinlenip başka hareket vs yapıyor musunuz ?

Son düzenleme:

revolution yapıp da "ohh yeryerim çalışıyor, 3 ay ne yapçam derdi yok" diyen yüce insan movenius önünde eğiliyom valla
akşama gönder bana göbüşü, hatta öncesi sonrası yap ablana, şoka girsin de çıkamasın

banada at ............. Belki gaz verir

evet arkadaşlar başım dertte
iki ayak bileğimde de hafif sızı var, ilk önce kardiyolar sırasında başladı şu an yürürken falan hissediyorum, eskiden zıplamaları hızlı ve yüksek yapardım şimdi yapabildiğin en hafif şekilde yapıyorum, güç ve karın hareketlerine ağırlık verdim bileklerime çok az yükleniyorum spor yapmadığımda bandajlayıp kanepeye uzatıyorm, antienflamatuar merhem kullanmaya başladım ama içim rahat değil, sadece 7 egzersizim kaldı bitirmeye, bitirmeyi çok istiyorum ama kalıcı bir hasar olmasından korkuyorum. benim gibi ayak bileği ağrısı çeken varmı, programın sonlarına doğru

bende aynı dertten muzdarip olduğumdan 5.günde bırakmak zorunda kaldım hatta acısı da 3hafta geçmedi sol ayağım çok kötüydü benim şimdi geçti ama yine olur diye korkuyorum başlamaya biraz leslie yapayım diyorum ondan sonra bakalım
İnşallah sende büyük bir problem olmadan bitirebilirsin bu arada 23 gün yapmışsın anladığım kadarıyla fark var mı acaba sıkılaşma vs. hissediyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…