- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.801
AYYY 3 GÜNDÜR BODY REV.sorup duruyorum bi yardımcı olan yok ya bildiği halde söylemeyeni alla bildiği gibi yapsın şişsin patlasın inş.
kızlar 30 day programından sonra hangisi geliyo benim bugün 2.level bitti 3e baslıyorum yarınnn bölgesel istiyorum aslında göbeği yook etmek amaccc
Bunu bende merak ediyorum ben killer abs yapıyorum şu anda 1. level bitti 10 gün sonunda 3 cm gitti göbekten.Shared ve rippedden sonra yaptım.2. level sonunda yazarım gene.En başta martın başında 100 cm olan göbeğim şu an 93 cm çok memnunum sonuçtan.3 aydır devam ediyorum anlayacağınız.Sorunum göbek ve simitler olduğu için killer abs ye yöneldim.Ama 6w6p yi de merak ediyorum.Yeni başlayanlar vazgeçmeyin işe yarıyor mutlaka.
body revolotuıon linkini de verebilir misin canım ya
level 3/1 bugün bitti valla nasıl yapıcam ben bunu zoorr gibi diyordum hemencecik bitti insallah yarında böyle hissederim en zorlandığım yeri dambıl kaldırıp ayrıca bacak kaldırıyoruz orasıydıı.....
Ölçü almıyorum bu aralar sinirim bozuluyor, sanki değişim olmuyor gibime geliyorsenin göbişin kaç cm?
Ben 2 kiloluk dambıl kullanıyorum.
Genelde Ripped in 30 yapıyorlar ama bölgesel yöneleceksen sırada Killer ABS var..
Ben yapmadım ama movenius önce Killer ABS sonra 6w6p önermişti..
Online istiyorsan o verdiğim linkin altındaki Workout 11, Workout 8 vs.. gibi videolar Revulotionın verilen sıraya göre yapılıyor..
Torrent linki de verilmiş zaten..
Bana da 3. Level kolay gelmişti.. 2 iyi zorluyordu :)
killerabs nasıl yapılıyorrr bunuda açıklarmısınızzz
burdayım kuzum burdayım... evet 5 gün yaptım.. sağ tarafımda sezaryen dikişimin üstünde belirgin bir şişlik oluştu... neden bilemedim ara verdim..tekrar başlayacağım...
çok zorlayıcı bu program ben 1 -1.5 hafta yaptım ama aşırı ağır geldi ve uzun olması insanı tüketiyor sanki :) 1 yıldır spor yapıyorum hergün yinede ağır geldi arkadaş ya :d resmen morarıyodum bitişinde .
haftasonu sınavım var giriyorum bakamadan çıkıyorum :) torrent linki veriyorum başka link yok benim bildiğim
Jillian Michaels Body Revolution - Video » Movies - Torrent Download | Bitsnoop
sana da ağır geldiyse, biz hiç yaklaşmayalım:18: sen şu an ne yapıyosun? buns & thigh mı?
ya beni biliyosun ben her programda zorlanıyorum nasıl bi vücut var anlamadım kondüsyon hiçbi zaman yeterli gelmiyor anlamadım :) body revolution yapıyorum 2. haftanın sonundayım3 ay ne yapıcam derdi yok ohh heryerim çalışıyor tek sorunum yazın günlerin uzun olması benim yeme saatimi alt üst etti akşam 9 da yemek yiyorum buda hiç iyi olmuyo acilen bi toparlamam lazım :) bu arada eski göbeğimin fotosunu buldum akşam babamın bilgisayarından alayımda atayım sana kendimden tiksindim
ya beni biliyosun ben her programda zorlanıyorum nasıl bi vücut var anlamadım kondüsyon hiçbi zaman yeterli gelmiyor anlamadım :) body revolution yapıyorum 2. Haftanın sonundayım :d 3 ay ne yapıcam derdi yok ohh heryerim çalışıyor tek sorunum yazın günlerin uzun olması benim yeme saatimi alt üst etti akşam 9 da yemek yiyorum buda hiç iyi olmuyo acilen bi toparlamam lazım :) bu arada eski göbeğimin fotosunu buldum akşam babamın bilgisayarından alayımda atayım sana kendimden tiksindim
Body revl.indiremedim hala verdigin link takiliyo arkadasim ya indiremedim gitti offfff...
evet arkadaşlar başım dertte
iki ayak bileğimde de hafif sızı var, ilk önce kardiyolar sırasında başladı şu an yürürken falan hissediyorum, eskiden zıplamaları hızlı ve yüksek yapardım şimdi yapabildiğin en hafif şekilde yapıyorum, güç ve karın hareketlerine ağırlık verdim bileklerime çok az yükleniyorum spor yapmadığımda bandajlayıp kanepeye uzatıyorm, antienflamatuar merhem kullanmaya başladım ama içim rahat değil, sadece 7 egzersizim kaldı bitirmeye, bitirmeyi çok istiyorum ama kalıcı bir hasar olmasından korkuyorum. benim gibi ayak bileği ağrısı çeken varmı, programın sonlarına doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?