- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.941
bi kaç tane resim ekledimgörmek isteyenler ekleyip bakabilir
Yaa super farketmis ayni bodyi giymisin bariz belli yanlar bosalmis resmen tebrik ediyorum valla ne kadar surede oldu bu degisim ve diyet olarak ne yaptin sormak istiyorum hemen
canımm ekledim seni valla mükemmel incelmişsinnn bravoo!
gercekten super incelme olmus kiskandim yaw
Ben shred, ripped bitirdim ama bu kadar degisim olmadi
Tabii ya bogazdan kesmedikce bi tarafini yirt istersen veremiyosun..once su tam gaz istahi bi kessem cok iyi olacak insanin cani hergun profeterol ister mi benim ki istiyo arkadas:-( diyetini yaz bakalim bi merak ettim (umarim merakta kalmaz)
ripped'da 3. günüm bugün:) ripped yapan var mı başka
30 day shred kadar terlemiyorum, ama vucudun farklı bölgelerini çalıştırıyor, ağrılardan anlıyorum:) week 1 deyim ve bacaklarımın arkasından hafif hafif hamlık ağrıları var, selülitlere faydası vardır sanırsam :)
ripped'da 3. günüm bugün:) ripped yapan var mı başka
30 day shred kadar terlemiyorum, ama vucudun farklı bölgelerini çalıştırıyor, ağrılardan anlıyorum:) week 1 deyim ve bacaklarımın arkasından hafif hafif hamlık ağrıları var, selülitlere faydası vardır sanırsam :)
tebrikler güzel değişimshred bitti,bugün 6 week 6 pack programına başlıyorum inş,resim eklicektim ama fırsat bulamadım...
ölçüleri merak eden arkadaşlar için yazmak istedim
ilk gün bütün ölçüleri almayı akıl edemedim malesefbel çevresi 82 cm'di
JİLLİAN'IN 7.GÜNÜ:
Basen:104.5
Bel:75
Kol:30
Göbek:87
JİLLİAN'IN 10.GÜNÜ
Basen:98
Bel:75
Kol:29
Göbek:87
Bacak:54
Diz üstü:42
30 GÜN BİTTİĞİNDE:
Basen:93
Bel:68.5
Kol:28
Göbek:79
Bacak:51.5
Diz üstü:39.5
tebrikler güzel değişim74 kilo iken resmin varmı merak ettim diyetle birlikte çok etkisi oluyor.. seninde benim gibi yağlarının çoğu göbek çevrende birikmiş sanki
sabır sabır sabırrr
sitedeki cuma zayıflama yarışmasına katılabilirsin.güzel motive ediyorlar insanı
The Pirate Bay - The galaxy's most resilient bittorrent site
ben bütün videoları burdan indirdim ama torrent yüklemeniz gerekli öncelikle
bugün bende ripped a başlıyorumsabahları body revolution cardio 2 akşamlari ripped yapıcam bir hafta boyunca
ripped bölgeselmi?bende başlıyım diyorum.Sabah 6w6p akşam ripped
benimde 6w6p'de 3.günüm bugün.ilk iki gün simitlerimde ağrı oldu
ben katıldım oraya,bi kaç gün sonra bıraktım.Bişey soruyosun cvp veren bile olmuyo.Şimdi başka bi grupla devam ediyorum
sitedeki cuma zayıflama yarışmasına katılabilirsin.güzel motive ediyorlar insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?