- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.961
Bugün benim de 30 days shred de son günüm yarın 6w6p e başlıyorum
benim sorunum yanlar ve göbekherkes niye 6w6p yapıyor:):) bi tek ben mi varım ripped yapan:)
herkes niye 6w6p yapıyor:):) bi tek ben mi varım ripped yapan:)
shred bitti,bugün 6 week 6 pack programına başlıyorum inş,resim eklicektim ama fırsat bulamadım...
ölçüleri merak eden arkadaşlar için yazmak istedim
ilk gün bütün ölçüleri almayı akıl edemedim malesefbel çevresi 82 cm'di
JİLLİAN'IN 7.GÜNÜ:
Basen:104.5
Bel:75
Kol:30
Göbek:87
JİLLİAN'IN 10.GÜNÜ
Basen:98
Bel:75
Kol:29
Göbek:87
Bacak:54
Diz üstü:42
30 GÜN BİTTİĞİNDE:
Basen:93
Bel:68.5
Kol:28
Göbek:79
Bacak:51.5
Diz üstü:39.5
canım tebrik ederim sonuçlar muhteşem çok güzel incelmişsin şu anda 50'li kilolarda görünüyosunben 15 gün yapabildim sonra sınavdı taşınmaydı derken yarım kaldı seninle aynı gidiyorduk ölçülerimde bi değişiklik olmamış ama buna seviniyorum tekrar baştan başlıyacağım inşallah tekrar tebrikler
benim bi ayda baya kas oldu kollarım ama ne yalan söliyim daha fazla olmasını istiyorum.Hatta jillianınki gibi bile olabilirlevel 1/2 de bitti :) daha iyiydi bugün duraklamalarım azaldı. alışıcam gittikçe inşallah :) göbek bölgesinde bi ağrı hissetmiyorum mekiğe başlamıştım daha önce ondan olabilir ama sanki daha çok üst bacak çalıştırıyo gibi oralarım çok ağrıyo :) en son hareketi yapamıyorum son darbe oluyo o bana belki onu da yapmaya başlarım yakında :)
nefes alıp vererek yapın hareketleri hem daha az yorulursunuz hem de daha etkili olur ciğerleriniz açılır böylece :) bittikten sonra 2 yumurta beyazı yedim ben. siz de yapabilirsiniz bunu ilk yarım saat içinde protein alın.erkek kası gibi olmaz bizde merak etmeyin erkekler biz 2 yumurta yiyosak onlar 10-15 yiyolar gene de kaslanmaları için baya bi süre geçiyosayfalarda bazı arkadaşlar kol kası oluştugunu istemediklerini söylemişler. kol çalışması muhakkak fitnessda olan bir parçadır çünkü kolların toparlanması gerekir kimse lömbür lömbür sallanan bir kol istemez değil mi? :) eski spor hocam şunu yaptırırdı bize sallanan kollarımızı görmemiz için: birine el sallar gibi yapın bakın nasıl sallanıyor kolunuzdaki yağlar derdi. siz de deneyin görün ne kadar kötü ben her yaptığımda tiksiniyorum kendimden bunun toplanmasının tek yolu da malesef kol çalışmaktan geçiyo kaslanmaktan korkmayın o görüntüden çok daha iyi kaslı kol.bir de şunu söyleyeyim yeni başladıysanız spora kol çalışıyorsanız(jillianda da oluyor bu) kol kaslarınız şişecektir çok normal panik yapmayın zamanla biraz iner :) kilonuz sabıt kalabilir hatta kalınlaşabilirsiniz bile yemeğinize dikkat etmezseniz.fitness hocam bana ilk ay olur böyle demişti ne kadar doğru bilemicem :)
benim bi ayda baya kas oldu kollarım ama ne yalan söliyim daha fazla olmasını istiyorum.Hatta jillianınki gibi bile olabilirçok güzel toparladı gerçekten,yumurta beyazı haricinde kas yapmak için bildiğin başka bi yöntem varmı ben hiç sevmem çünkü..İlk günlerde yaşadıklarını bende yaşadım,çoğu kişi yaşamıştır zaten,kalbim durucak diye korktum hep ama artık alıştım sanırım...
level 1/2 de bitti :) daha iyiydi bugün duraklamalarım azaldı. alışıcam gittikçe inşallah :) göbek bölgesinde bi ağrı hissetmiyorum mekiğe başlamıştım daha önce ondan olabilir ama sanki daha çok üst bacak çalıştırıyo gibi oralarım çok ağrıyo :) en son hareketi yapamıyorum son darbe oluyo o bana belki onu da yapmaya başlarım yakında :)
nefes alıp vererek yapın hareketleri hem daha az yorulursunuz hem de daha etkili olur ciğerleriniz açılır böylece :) bittikten sonra 2 yumurta beyazı yedim ben. siz de yapabilirsiniz bunu ilk yarım saat içinde protein alın.erkek kası gibi olmaz bizde merak etmeyin erkekler biz 2 yumurta yiyosak onlar 10-15 yiyolar gene de kaslanmaları için baya bi süre geçiyosayfalarda bazı arkadaşlar kol kası oluştugunu istemediklerini söylemişler. kol çalışması muhakkak fitnessda olan bir parçadır çünkü kolların toparlanması gerekir kimse lömbür lömbür sallanan bir kol istemez değil mi? :) eski spor hocam şunu yaptırırdı bize sallanan kollarımızı görmemiz için: birine el sallar gibi yapın bakın nasıl sallanıyor kolunuzdaki yağlar derdi. siz de deneyin görün ne kadar kötü ben her yaptığımda tiksiniyorum kendimden bunun toplanmasının tek yolu da malesef kol çalışmaktan geçiyo kaslanmaktan korkmayın o görüntüden çok daha iyi kaslı kol.bir de şunu söyleyeyim yeni başladıysanız spora kol çalışıyorsanız(jillianda da oluyor bu) kol kaslarınız şişecektir çok normal panik yapmayın zamanla biraz iner :) kilonuz sabıt kalabilir hatta kalınlaşabilirsiniz bile yemeğinize dikkat etmezseniz.fitness hocam bana ilk ay olur böyle demişti ne kadar doğru bilemicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?