Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Herkese merhaba,
yapı olarak karın ve yanlardan yağlanmaya çok müsaitim ve bu çok rahatsız edici,uzun zamandır sıkıcı olmayan,motive edici ve bu yağlardan kurtulmama yardımcı olacak bir video arıyordum,bu video tam istediğim gibi 2 gündür yapıyorum ve yarım saatin nasıl geçtiğini anlamıyorum,özellikle videoyu paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim,kolay değil artık yağlarımı değil kaslarımı hisseder oldum hafif acılarım var ama buna değer :)

Merhaba hepinize;

İsmim Zeynep aranıza yeni katıldım(ama nerdeyse son 1 senedir bi çok konuyu formunuzdan araştırıp o şekilde karar verdim) .Sizlerle tanışmaktan mutlu olucam :).Ben 22 yaşında 6 aylık evli bir kadınım .Son 1-2 aydır kilolarımla ilgili problem yaşıyorum.1.67 boyunda 72 kiloyum ama hedefim 55-58 olmak.Vücut yapım ise tam bir armut tipi malesef .. Kilo vermek fazlasıyla motive olmayı gerektiriyo benim için başlarda çok iyi gidiyo ama daha sonrasında pes ediyorum.Özel bir fabrikada yönetici asistanı olduğum için de çok hareketli bir iş hayatım yok.Bununda kilolarıma etkisi olduğunu düşünüyorum.Açıkçası hem diyet hem spor hem motive ...gibi bir çok konuda desteğinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkür ediyorum :))

ben de başladım bugün ölümcül zor ya :/ hele ilk 10 dk ölüm gibiydi bi ara gidiyorum sandım kalbim fırladı yerinden sonra sonra biraz alıştım ama gene de aralarda bi 7-8 sn duraklayarak yaptım özellikle kardiyoda.yarın daha iyi olur inşallah ciğerlerim açıldı resmen yalnız bence özellikle kalp problemi olanlar herhangi bi rahatsızlıgı olanlar yapmasınlar yada yavaş yapsınlar yoksa ciddi sorunlar yaratabilir. kilosu çok fazla olanlar, daha önce hiç spor yapmamış olanlar da buna dahil. ben 3 yıldır aralıklarla da olsa fitness ve yüzme yaptığım halde nefes nefese kaldım korktum da bi an kalbim çıktı resmen durdum dinlendim. ama gene de sürdürmeyi düşünüyorum böyle giderse işe yarıcak gibi nası işe yaramasınki 1 saat yürüsen bu ter çıkmaz bacakları çok çalıştırıyo özellikle basen ve bacakları kalın olanlarda etkili olabilir. ben sabah bunu yapıp akşamları da yürüyüş+mekikle desteklemeyi düşünüyorum.elbet etkisi olacaktır yapınca anlıyosunuz zaten
şınavları da es geçcem sanırım yapamıyorum bu konuda tam bi beceriksizim :/

Son düzenleme:

canım tebrik ederim sonuçlar muhteşem çok güzel incelmişsin şu anda 50'li kilolarda görünüyosun ben 15 gün yapabildim sonra sınavdı taşınmaydı derken yarım kaldı seninle aynı gidiyorduk ölçülerimde bi değişiklik olmamış ama buna seviniyorum tekrar baştan başlıyacağım inşallah tekrar tebrikler

tşk ederim canım,50'li kilolara inemedim daha :))62 kiloyum ama jillianın farkıda bu işte:119:inş sende bitirirsin canım

ben bunu akşam da yapayıp dedim çünkü tam yapamadım daha ilk günümdü ağrım falan da çok yoktu yapayım bi daha dedim.ama cık olmadı 5 dkdan sonra öldüm bıraktım artık yarın level1 2 den devam ederim

level 1/2 de bitti :) daha iyiydi bugün duraklamalarım azaldı. alışıcam gittikçe inşallah :) göbek bölgesinde bi ağrı hissetmiyorum mekiğe başlamıştım daha önce ondan olabilir ama sanki daha çok üst bacak çalıştırıyo gibi oralarım çok ağrıyo :) en son hareketi yapamıyorum son darbe oluyo o bana belki onu da yapmaya başlarım yakında :)

nefes alıp vererek yapın hareketleri hem daha az yorulursunuz hem de daha etkili olur ciğerleriniz açılır böylece :) bittikten sonra 2 yumurta beyazı yedim ben. siz de yapabilirsiniz bunu ilk yarım saat içinde protein alın.erkek kası gibi olmaz bizde merak etmeyin erkekler biz 2 yumurta yiyosak onlar 10-15 yiyolar gene de kaslanmaları için baya bi süre geçiyo sayfalarda bazı arkadaşlar kol kası oluştugunu istemediklerini söylemişler. kol çalışması muhakkak fitnessda olan bir parçadır çünkü kolların toparlanması gerekir kimse lömbür lömbür sallanan bir kol istemez değil mi? :) eski spor hocam şunu yaptırırdı bize sallanan kollarımızı görmemiz için: birine el sallar gibi yapın bakın nasıl sallanıyor kolunuzdaki yağlar derdi. siz de deneyin görün ne kadar kötü ben her yaptığımda tiksiniyorum kendimden bunun toplanmasının tek yolu da malesef kol çalışmaktan geçiyo kaslanmaktan korkmayın o görüntüden çok daha iyi kaslı kol.bir de şunu söyleyeyim yeni başladıysanız spora kol çalışıyorsanız(jillianda da oluyor bu) kol kaslarınız şişecektir çok normal panik yapmayın zamanla biraz iner :) kilonuz sabıt kalabilir hatta kalınlaşabilirsiniz bile yemeğinize dikkat etmezseniz.fitness hocam bana ilk ay olur böyle demişti ne kadar doğru bilemicem :)

benim bi ayda baya kas oldu kollarım ama ne yalan söliyim daha fazla olmasını istiyorum.Hatta jillianınki gibi bile olabilirçok güzel toparladı gerçekten,yumurta beyazı haricinde kas yapmak için bildiğin başka bi yöntem varmıben hiç sevmem çünkü..İlk günlerde yaşadıklarını bende yaşadım,çoğu kişi yaşamıştır zaten,kalbim durucak diye korktum hepama artık alıştım sanırım...

ben body revolutıonada başlıcaktım bugün ama dün baya araştırdım video falan bulamadımbilen arkadaşlar link atarsa sevinirim,bakalım birazdan ripped yapıcam,inş severim

Son düzenleme:

tavuk süt vs de olabilir içinde protein olan herhangi birşey ben yumurta seviyorum o yüzden onu tercih ediyorum :) yalnız dikkat et spordan sonra ilk yarım saat içinde yemeye yoksa bi etkisi olmaz. ben hala kötüyüm yahu bacaklarım tutmuyo geçicek dimi

Son düzenleme:

ah işte benimde burda hep söylediğim bişey bayanlarda kol kası sıkmadıkça zaten çıkmıyor. o yağlı görünümdense kkaslı bi kolu tercih ederim hangisi daaha iğrenç bunu göremiyor bazı insanlar :) lömbür lömbür sallanacağına sıkı bir kolu tercih ederim e azıcıkta kas olsun o kas oluşurken omuzlarda gelişiyor kadınlarda bazı kıyafetlerde geniş omuz nasıl güzel görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…