Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kesinlikle. ben de kaslı kolu tercih ederim. yada yağlı olmayabilir cılız bi kolu da tercih etmem biraz kasın kimseye zararı olmaz fit gösterir :)

3 gündür salonda takıldığım için hala 6w6p e başlayamadım bugün de bilgisayarımdan açamadım videosunu uzantı sorunu var galiba o yüzden zorunlu olarak killerabs ten devam edecem

bence de hafif kaslı kol çok daha sağlıklı görünüyor yağlı sarkık kola göre.

level 1/3 de bitti :)) ve belimdeki incelmeyi farkediyorum. mezuram olmadığı için başladığımda da ölçü yapamadım şuanda da yapamıyorum 1 haftanın sonunda ölçüm alıp öyle karşılaştırma yapıcam artık. gerçi diyette yapıyorum 1 haftadır ondan da incelme olabilir belki de psikolojiktir bilemicem pazar günü de akşamları yürüyüşe başlıyorum tabi şu bacak ağrılarım geçerse yalnız işin garibi hissetmiyorum jillian yaparken kaslarım ısınıyo heralde bikaç harekette hala zorlanıyorum ama nefesim kesilirdi şimdi çok az oluyo o çoğunu sonuna kadar yapabildim bugün oleeey ve işin garip yanı bu sporu yaptıktan sonra kendimi çok zinde hissediyorum

Son düzenleme:

başlamadan önce süt içmiştim,sabahki spordada peynir yumurta falan yemiştim inş faydası olur,demek yarım saat içinde tüketmek gerek,tşk ederim bilgi için bunu dikkate alıcam :)) ve bi yerde okumuştum spordan önce yoğurt yemek kasları hazır hale getiriyomuş.O ağrılar geçicek canım 5. 6. gün iyice azalır,ilk hafta bittiğinde hiç bişey kalmaz daha rahat yaparsın

valla merdiven falan inip çıkamıyorum sporda noluyosa bi hareketlenme geliyo ama maşallah bütün hareketleri yapıyorum evet canım spordan önce de protein tüketmek gerek ama ben genelde kahve içiyorum enerji veriyor ve yağ yakımını hızlandırıyor.

geçicek onlar bende adım atamıyodum,birden kesiliyo ağrılarben birazdan yine yapıcam,zaten kahve içicektim bari spordan önce içiyim bi işe yarasın

geçicek onlar bende adım atamıyodum,birden kesiliyo ağrılarben birazdan yine yapıcam,zaten kahve içicektim bari spordan önce içiyim bi işe yarasın

iç vallahi enerji veriyo onu hissediyorum da ne kadar yağ yakıyo bilemicem bugün 4. günüm birazdan yapıcam ama ağrılarım çok hafifledi gerçekten

Son düzenleme:
Arkadaslar Merhaba konu bu hayli aktif ben de 1. Level i bitirdim ama çok sıkıldım bu aksam 2. Levele geçiyorum burda paylaşım yapıp en azından biraz motive olurum dedim beni motive edecek kimler var

Ayrica bu antreman programlarınin Türkçe dublajli dvdlerini alsam daha memnun kalır mıyım hani daha iyi motive olur muyum diyorum ne düşünüyorsunuz

benımde bugun ıkıncı gunum ama 30 gun bekleyemıcem galıba her levelı 1 hafta yapıp 21 gun sonrasına bakıcam

Anladim cnm bn 30 gun beklicem inşallah 30 gun sonrası sonucu cok merak ediyorum yediklerime ictiklerime dikat etmeye çalışıyorum ama 5 aylik kizim var emziriyorum o yuzden pek fazla dikkat edemiyorum

Anladim cnm bn 30 gun beklicem inşallah 30 gun sonrası sonucu cok merak ediyorum yediklerime ictiklerime dikat etmeye çalışıyorum ama 5 aylik kizim var emziriyorum o yuzden pek fazla dikkat edemiyorum

emzırırken de kalorı yakıyorsun canım zaten dıyet deılde dıkkat ederek az ve sık öğünlerle yemek en mantıklısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…