- 16 Haziran 2013
- 1.075
- 293
- 123
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #7.981
ah işte benimde burda hep söylediğim bişey bayanlarda kol kası sıkmadıkça zaten çıkmıyor. o yağlı görünümdense kkaslı bi kolu tercih ederim hangisi daaha iğrenç bunu göremiyor bazı insanlar :) lömbür lömbür sallanacağına sıkı bir kolu tercih ederim e azıcıkta kas olsun o kas oluşurken omuzlarda gelişiyor kadınlarda bazı kıyafetlerde geniş omuz nasıl güzel görünüyor
tavuk süt vs de olabilir içinde protein olan herhangi birşey ben yumurta seviyorum o yüzden onu tercih ediyorum :) yalnız dikkat et spordan sonra ilk yarım saat içinde yemeye yoksa bi etkisi olmaz. ben hala kötüyüm yahu bacaklarım tutmuyo geçicek dimi
başlamadan önce süt içmiştim,sabahki spordada peynir yumurta falan yemiştim inş faydası olur,demek yarım saat içinde tüketmek gerek,tşk ederim bilgi için bunu dikkate alıcam :)) ve bi yerde okumuştum spordan önce yoğurt yemek kasları hazır hale getiriyomuş.O ağrılar geçicek canım 5. 6. gün iyice azalır,ilk hafta bittiğinde hiç bişey kalmaz daha rahat yaparsın
valla merdiven falan inip çıkamıyorumsporda noluyosa bi hareketlenme geliyo ama maşallah bütün hareketleri yapıyorum evet canım spordan önce de protein tüketmek gerek ama ben genelde kahve içiyorum enerji veriyor ve yağ yakımını hızlandırıyor.
geçicek onlar bende adım atamıyodum,birden kesiliyo ağrılarben birazdan yine yapıcam,zaten kahve içicektim bari spordan önce içiyim bi işe yarasın
bende bu sabah jilliana basladim, bakalim oruca kadar nasil bi etki edicek :)) insallah bikmadan sonuna kadar yaparim..
kızlar ben anlamadım yahu 1.ci leveli 1 ay boyunca mı yapacağız youtubedan baktım şimdi hani yarım saat kadar olan ? :)
Selam kızlar bnden jillana yeni basladim bu gun 3 gunm bakalim 30 gun sonra sonuc nasil olucak
benımde bugun ıkıncı gunum ama 30 gun bekleyemıcem galıba her levelı 1 hafta yapıp 21 gun sonrasına bakıcam
Anladim cnm bn 30 gun beklicem inşallah 30 gun sonrası sonucu cok merak ediyorum yediklerime ictiklerime dikat etmeye çalışıyorum ama 5 aylik kizim var emziriyorum o yuzden pek fazla dikkat edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?