Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bu shred en çok nerden inceltiyo

valla en çok şurdan inceltir diyemicem,ama heryerden çok inceltiyo,benim en çok bel,göbek ve basenden gitmişti galiba,kollarım shred'de fazla incelmedi ama bariz bi şekilde kas olmuştu,ripped'da çok inceldi kollarım.Ölçülere bakarım yarın sabah şimdi kağıdı bulmam lazım hep yazmıştım çünkü

ben başlarken ölçüm yapmadım bugün yapayım da ortasından olacak gerçide ama başladığım kilo 58.1 dün 4 ü yaptım kilo 57.2 nerden baksam 4 günde 1 kilo gitmiş

benim hedefim belde 60 cm mesela,şuanda 68 ama bana kalın gibi geliyo ama ripped bel ve göbekten fazla inceltmiyo onu söyliyim,basen içinde 80 cm iyidir sanırım,bence yani

teşekkürler cevabın için bel ve göbekte pek sıkıntım yok ama yanlarım çok onlara etkisi olur mu? Ayrıca 80 cm kalça biraz düz olmaz mı :44:

teşekkürler cevabın için bel ve göbekte pek sıkıntım yok ama yanlarım çok onlara etkisi olur mu? Ayrıca 80 cm kalça biraz düz olmaz mı :44:

evet yanlarada etkisi olur,ben 80 cm yapmaya çalışıyorum bence iyi olurpek sevmiyorum basen çıkıntısını ondan belkide,tabi herkese göre değişir :)

Ben böyle büyük bir hedef koyamam sanırım koysam da hemen vazgeçerdim Gerçekten başarılar diliyorum

tşk ederim :) çok diil aslında,yani normalde çok ama bu programların inceltmesine bakınca hiç bişey gibi geliyo banaben 104,5'tan buralara geldim,hedef koyunca daha iyi oluyo aslında ve kilo verdiğini gördükçe daha çok motive oluyosun,bundan sonrası için çok hırslı diilim olduğu kadar artık

Başladım ben de sonunda, 1/1 bitti ben de bittim =) bayağı hamlaşmışım.Daha önce insanity indirmiştim ama onda ilk 5dk da iptal oluyordum bunun sonunu getirdim en azından =)) durmak yok

Merhabalar, Ben jillian'a bugün tekrar başladım daha öncesinde ilk bölümü bitirmiştim devam edememiştim.
2 günde birde jillian'ın arkasından Slim&six pack yapmayı düşünüyorum. Göbek ve simit denilen yanlarımdan çok şikayetçiyim. inşallah 1 ay sonunda gözle görülür bir sonuç elde ederim. Var mı benim gibi yeni başlayan birbirimize destek olalım?

Son düzenleme:

mrb canım
bende eskiden yapıyordum sonra sınavlardı okuldu bıraktım
bugün tekrar başladım fena hamlamışım yalnız :) yarına nasıl kalkıcam mrk ediyorum
slim 6 bende de var aslında bende 1 gün jillian bi gün slim 6 yapmayı düşünüyorum bakalım
benimde göbek ve simit uuff çok pis görünüyor :)

Bende yarın işe gidicem nasıl olucak bilmiyorum artık:) Yarın jillian'ın arkasından da slim 6 pack yapıcam. Göbek ve simit bende de çok fena sadece zaten o bölgece kilom birikmiş durumda, umarım hallederiz jillian sayesinde:)

umarım cnm çok sıkıldım artık böle olmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…