Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Kızlar dün level 1 de ilk günümdü bugün 2.günüm olması gerekirdi ama sanırım yapamıycam sabah uyandığımda adeta tüm vücudumda kas ağrısı vardı iyi bişey mi bu şuan neredeyse evde yürürken bile tarifsiz acılar çekiyorum

bende ilk yaptığımda böleydim bi hafta hiç yapmadım
sonra diğer hafta terkrar başladım
dün 1/3 yaptım ama iyiyim
kondisyonumuz yok ya ondan oluyo

merhaba ben 30 day shred i bitirdim şimdi ripped in 30 i yapıyorum aklıma takılan bir şey var ben herhangi şekilde bir hedef koyamıyorum yani kilo mühim değil cm mühim ya da bel ne kadar inceyse o kadar güzeldir deniliyor da peki ideal kalça kaç cm olmalı?

Ben de geçen yıl ilk defa yaptığım gün ertesi enkaz gibiydim, o gün okula gidememiştim bile. Ama şimdi istesem 2 leveli arka arkaya bile yaparım Bu nedenle pes etmeyin derim.

Son düzenleme:

bi gazla kalktım yaptım gayet memnunum hadi bırakmak yok birbirimize destek olarak bitirelim halledelim şunu :)

2/2 yi yaptım geldim. O kadar ter döktürüyor ki. Çenemden damlıyordu ter artık. Level 1 de çok sıkılmıştım her gün üşenerek başlıyordum yapmaya. Bugün de üşendim ama başladım sevgilimin hadi hadi yap da gel demesiyle. O kadar eğlenceli ki yaparken hiç sıkılmıyorum. Ve şu an kendimi çok mutlu hissediyorum o kadar ter döktüğüm için.

hepimiz aynıyız yabende üşenerek başlıyorumneyseki ilk levelden kurtuldum yarın son levele geçicem six pack'te inşallah ona sinir olmamhala hala nefesim yetmiyo bazı yerlerde

benim hedefim belde 60 cm mesela,şuanda 68 ama bana kalın gibi geliyo ama ripped bel ve göbekten fazla inceltmiyo onu söyliyim,basen içinde 80 cm iyidir sanırım,bence yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…