Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Aynen bende çok sıkıldım oturduğumda göbeğimin çıkmasından yada pantolonun yanlarından simitlerin fışkırmasından. Yediklerime çok fazla dikkat edemiyeceğim ama sporu aksatmayacağım.

sorma ya dar pantolon giyemiyorum korkudan yanlarım pörtlüyor göbeğim fışkırıyor
ben yediklerimi ve öğünümü azaltmaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum :)

Bir tek Jillian mı yapıyorsun yoksa farklı bir şeyler daha yapıyor musun bende pek incelme olmadıda 30DS de sadece 2 cm kalçadan 2 cm belden inceldim bu yüzden korktum eylülden önce nasıl incelicem diye yoksa başta bende hedef koymuştum ama şimdi tamamiyle hayal ürünüymüş gibi geliyor

ben jillianla birlikte diyette yaptım,yapabildiğim kadar hergün yürüyüş yaptım.Bu aralar bir saat yürüyorum hergün.Bütün vücut olarak en etkili shred oldu.Shred bittikten sonra 6 week six pack'e başladım,on gün sonra falan ripped in 30'le beraber yapmaya başladım günde 2 kere,o ara çok inceldim bacaklardan zaten,ripped'da bacaklardan çok inceltiyo.Şimdi sıkı bi diyet yapamıyorum ama yinede dikkat ediyorum işteEvde olduğum sürece hep hareket halindeyim zaten,kısacası hareketli olmak çok önemli.Hayal gibi geliyo başta aslında,bende öyle düşünüyodum hep ama biraz sabredince oluyo :) eğer yediklerine dikkat eder ve sporu ihmal etmezsen mutlaka incelirsin o zamana kadar.Eğer yapabilirsen 1 saat tempolu yürüyüşte çok faydalı olur

umarım cnm çok sıkıldım artık böle olmaktan

Aynen bende çok sıkıldım oturduğumda göbeğimin çıkmasından yada pantolonun yanlarından simitlerin fışkırmasından. Yediklerime çok fazla dikkat edemiyeceğim ama sporu aksatmayacağım.

yalnız diilsiniz kızlar banada illallah geldi göbekten,çoğu gitti ama yinede dümdüz olmuyoyanlar yine bi kaç ayda gidiyo ama göbek kötü,uğraştırıcak baya

yalnız diilsiniz kızlar banada illallah geldi göbekten,çoğu gitti ama yinede dümdüz olmuyoyanlar yine bi kaç ayda gidiyo ama göbek kötü,uğraştırıcak baya

benim göbek biraz yayık olduğundan yırtıyorum ama yok mu o yanlarrr ooff oofff bıçakla kescem o derece iğrenç zaten ölçülerimi aldım da bugün maşallah baya kalınım yaniii

Tam anlamadım aynı anda ripped in 30 ile 6 week 6 pack i mi yaptın? Sonra bitirince sorun çıkmadı mı hani çok spor yaparsan daha da çok yapman gerekir falan deniyor ya. Yürüyüş biraz zor Jillian dan sonra çok sıkıcı geliyor :)

sorma ya dar pantolon giyemiyorum korkudan yanlarım pörtlüyor göbeğim fışkırıyor
ben yediklerimi ve öğünümü azaltmaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum :)

Ben dar pantolon çok giyiyorum ama üst kısım hep bol. 3 kat göbeğim var resmen.
Bıktım valla bu göbekten. Dün yatmadan dayanamadım slim &six pack yaptım. Umarım sonuç alırız.

Dümdüz olmasa da olur ama şu vıcık vıcık yağ görüntüsü gitse çok sevinicem dokununca sallanıyor

Ben dar pantolon çok giyiyorum ama üst kısım hep bol. 3 kat göbeğim var resmen.
Bıktım valla bu göbekten. Dün yatmadan dayanamadım slim &six pack yaptım. Umarım sonuç alırız.

bende akşam yemeğinden sonra jillian yapcam belki yapabilirsem öncesinde leslie yapmayı düşünüyorum 2 mile kadar bakalım :)

benim göbek biraz yayık olduğundan yırtıyorum ama yok mu o yanlarrr ooff oofff bıçakla kescem o derece iğrenç zaten ölçülerimi aldım da bugün maşallah baya kalınım yaniii
o yayıklık bende de var
bende akşam yemeğinden sonra jillian yapcam belki yapabilirsem öncesinde leslie yapmayı düşünüyorum 2 mile kadar bakalım :)

bir gün leslie bir gün yürüyüş ile 8 kilo verdim

kızlar bu iş sadece sporla olmuyo diyet desteği şart en azından şeker ekmek felan temel yasaklardan uzak durmalıyız bende o yüzden spor hemen fark ediyo çünkü diyet deimi kökten değiştirdim ben

evet aynı anda yaptım,bi gün içinde hem ripped hem 6 week 6 pack.Ripped bitti,6 week'tede ilk leveli bitirdim sadece 3 hafta sürüyo bir leveli,dün ikinci levele başlıcaktım ama sıkıcı geldi,banish foot metabolism diye bi porgram var ona başladım bugün.Herhangi bi sorun çıkmadı ama kolay geliyo artık yani,daha çok yapmak gerekirmi bilmiyorum ama vücut istiyo zatendaha zorunu istiyosun,yarım saat yetersiz kalıyo belli bi süre sonra sanırım.Yürüyüşü gezme maksadıylada yapabilirsin,market olur alışveriş olurilla yürüyüşe çıkıcam diye diil yanio zaman üşeniyo insan çünkü

jillianla baya sıkılaşır :))

bende bi ara bakıp bakıp bıçakla kesicem diye sinirleniyodumçoğu gitti sporlaeğer jilliana sadık kalırsanız,sizi sinirlendiren o görünüşten mutlaka kurtuluyosunuz bi süre sonra :))

6 pack 1 leveli 3 hafta mı amanin ben ripped yapacağım o zaman, onun da göbeğe etkisi olur mu? spor salonuna da gidicem de

Son düzenleme:
6 pack 1 leveli 3 hafta mı amanin ben ripped yapacağım o zaman, onun da göbeğe etkisi olur mu? spor salonuna da gidicem de

evet 3 hafta sürüyo cnm2. levele 20 gün daha dayanamıcam bendeilk level güzelde yok ikinciyi yapamam,dün çok sıkıldım.Ripped'ın göbeğe çok etkisi olmadı ne yalan söliyim,durmadan ölçüp sinir oluyodum ama bacaklardan incelmeyede sevindim bi yandan yanisenin bacakların inceymiş zaten,bacak ağırlıklı bu,iyice incelicek.6 week 6 pack'in ilk levelini yapabilirsin 3 hafta,başka bi karın programı daha var ama o bana biraz zor gibi geldi.Denicem onuda bi kaç gün sonra bakalım

kızlar bu iş sadece sporla olmuyo diyet desteği şart en azından şeker ekmek felan temel yasaklardan uzak durmalıyız bende o yüzden spor hemen fark ediyo çünkü diyet deimi kökten değiştirdim ben

evet cnm haklısın
bende yeni bi yöntem geliştiriyorum kendi çapımda işe yarar inşallah
karatay+dukan+kan grubu+glisemik indeksi ortaya karışık yaptım,öğün sayımı 2 ye düşürdüm (arada ççookk açlık yada halsizlik olursa badem falan yiyorum ) dün 1 bugün 2 oldu,bakalım ne kadar işe yarayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…