- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #8.241
umarım cnm çok sıkıldım artık böle olmaktan
Aynen bende çok sıkıldım oturduğumda göbeğimin çıkmasından yada pantolonun yanlarından simitlerin fışkırmasından. Yediklerime çok fazla dikkat edemiyeceğim ama sporu aksatmayacağım.
tşk ederim :) çok diil aslında,yani normalde çok ama bu programların inceltmesine bakınca hiç bişey gibi geliyo banaben 104,5'tan buralara geldim,hedef koyunca daha iyi oluyo aslında ve kilo verdiğini gördükçe daha çok motive oluyosun,bundan sonrası için çok hırslı diilim olduğu kadar artık
Bir tek Jillian mı yapıyorsun yoksa farklı bir şeyler daha yapıyor musun bende pek incelme olmadıda 30DS de sadece 2 cm kalçadan 2 cm belden inceldim bu yüzden korktum eylülden önce nasıl incelicem diye yoksa başta bende hedef koymuştum ama şimdi tamamiyle hayal ürünüymüş gibi geliyor
umarım cnm çok sıkıldım artık böle olmaktan
Aynen bende çok sıkıldım oturduğumda göbeğimin çıkmasından yada pantolonun yanlarından simitlerin fışkırmasından. Yediklerime çok fazla dikkat edemiyeceğim ama sporu aksatmayacağım.
yalnız diilsiniz kızlarbanada illallah geldi göbekten,çoğu gitti ama yinede dümdüz olmuyo yanlar yine bi kaç ayda gidiyo ama göbek kötü,uğraştırıcak baya
ben jillianla birlikte diyette yaptım,yapabildiğim kadar hergün yürüyüş yaptım.Bu aralar bir saat yürüyorum hergün.Bütün vücut olarak en etkili shred oldu.Shred bittikten sonra 6 week six pack'e başladım,on gün sonra falan ripped in 30'le beraber yapmaya başladım günde 2 kere,o ara çok inceldim bacaklardan zaten,ripped'da bacaklardan çok inceltiyo.Şimdi sıkı bi diyet yapamıyorum ama yinede dikkat ediyorum işteEvde olduğum sürece hep hareket halindeyim zaten,kısacası hareketli olmak çok önemli.Hayal gibi geliyo başta aslında,bende öyle düşünüyodum hep ama biraz sabredince oluyo :) eğer yediklerine dikkat eder ve sporu ihmal etmezsen mutlaka incelirsin o zamana kadar.Eğer yapabilirsen 1 saat tempolu yürüyüşte çok faydalı olur
sorma ya dar pantolon giyemiyorum korkudan yanlarım pörtlüyor göbeğim fışkırıyor
ben yediklerimi ve öğünümü azaltmaya çalışıyorum inşallah başarılı olurum :)
yalnız diilsiniz kızlarbanada illallah geldi göbekten,çoğu gitti ama yinede dümdüz olmuyo yanlar yine bi kaç ayda gidiyo ama göbek kötü,uğraştırıcak baya
Ben dar pantolon çok giyiyorum ama üst kısım hep bol. 3 kat göbeğim var resmen.
Bıktım valla bu göbekten. Dün yatmadan dayanamadım slim &six pack yaptım. Umarım sonuç alırız.
o yayıklık bende de varbenim göbek biraz yayık olduğundan yırtıyorumama yok mu o yanlarrr ooff oofff bıçakla kescem o derece iğrenç zaten ölçülerimi aldım da bugün maşallah baya kalınım yaniii
bende akşam yemeğinden sonra jillian yapcam belki yapabilirsem öncesinde leslie yapmayı düşünüyorum 2 mile kadar bakalım :)
Tam anlamadım aynı anda ripped in 30 ile 6 week 6 pack i mi yaptın? Sonra bitirince sorun çıkmadı mı hani çok spor yaparsan daha da çok yapman gerekir falan deniyor ya. Yürüyüş biraz zor Jillian dan sonra çok sıkıcı geliyor :)
Ben dar pantolon çok giyiyorum ama üst kısım hep bol. 3 kat göbeğim var resmen.
Bıktım valla bu göbekten. Dün yatmadan dayanamadım slim &six pack yaptım. Umarım sonuç alırız.
Dümdüz olmasa da olur ama şu vıcık vıcık yağ görüntüsü gitse çok sevinicem dokununca sallanıyor
benim göbek biraz yayık olduğundan yırtıyorumama yok mu o yanlarrr ooff oofff bıçakla kescem o derece iğrenç zaten ölçülerimi aldım da bugün maşallah baya kalınım yaniii
evet aynı anda yaptım,bi gün içinde hem ripped hem 6 week 6 pack.Ripped bitti,6 week'tede ilk leveli bitirdim sadece 3 hafta sürüyo bir leveli,dün ikinci levele başlıcaktım ama sıkıcı geldi,banish foot metabolism diye bi porgram var ona başladım bugün.Herhangi bi sorun çıkmadı ama kolay geliyo artık yani,daha çok yapmak gerekirmi bilmiyorum ama vücut istiyo zatendaha zorunu istiyosun,yarım saat yetersiz kalıyo belli bi süre sonra sanırım.Yürüyüşü gezme maksadıylada yapabilirsin,market olur alışveriş olur illa yürüyüşe çıkıcam diye diil yani o zaman üşeniyo insan çünkü
6 pack 1 leveli 3 hafta mıamanin ben ripped yapacağım o zaman, onun da göbeğe etkisi olur mu? spor salonuna da gidicem de
o yayıklık bende de var
bir gün leslie bir gün yürüyüş ile 8 kilo verdim
kızlar bu iş sadece sporla olmuyo diyet desteği şart en azından şeker ekmek felan temel yasaklardan uzak durmalıyız bende o yüzden spor hemen fark ediyo çünkü diyet deimi kökten değiştirdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?