- 18 Şubat 2010
- 16.233
- 20.016
- 923
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #8.261
bende bi ara bakıp bakıp bıçakla kesicem diye sinirleniyodumçoğu gitti sporla eğer jilliana sadık kalırsanız,sizi sinirlendiren o görünüşten mutlaka kurtuluyosunuz bi süre sonra :))
kilo verelim en iyisi biz anca öyle erir o yanlar
hoş zaten sen baya iyi vermişsin :) tbrkler bu arada canım
saol cnm :)) biraz daha vermem lazım bu göbek gitmediğine göre,yapıcaz artık bişeyler
mekik çek cnm işe yarar
valla bazen spordan sonra yapıyorum bazende gücüm kalmıyo
saol cnm :)) biraz daha vermem lazım bu göbek gitmediğine göre,yapıcaz artık bişeyler
merhaba arkadaşlar
ben 4 ay önce sezeryanla doğum yaptım
sizce 30ds yapmamın dikişlerime bir zararı olurmu. Benim durumumda olupta yapanlarınız varmı?
Ben level 2 deki hareketlerin hepsini arkadaki sarışın beyaz tenli kıza göre yapıyorum. esmer olan çok zor geliyor farkeder mi acaba çok :26:
ben geldim kızlar
jillian level 1 /2
leslie 2 mile /1 yaptım bugün :) ama kollarım fena acıdı
2/4 bitti ama ayağımı sakatladım sanırım çok ağrımaya başladı. :18:
Az önce 1/2'yi yaptım. En son esneme hareketlerini yapmadan öncede 12 dklık slim & six pack'i de yaptım onun arkasından esneme yaptım. Karın kaslarım yanıyor şuan hala. Hemen duşa girip bir güzel peeling ve masaj yapıcam. Diyet yapamıyorum bari bu tarz şeylerle destekliyim. Yağ yakımını daha da hızlandırmak için başka önerileriniz var mı acaba?
Ben ölçü ve kilo takibi yapamayacağım malesef, görüntüde değişim olur umarım 1 ay içerisinde
geçmiş olsun cnmyarın yapma bakalım düzelmezse krem alırsın,benimde olmuştu 10 gün falan sürdü çok kötü bi ağrıydı,röntgen çektiricektim en son,eczaneye sordum krem verdi 3 gün sonra falan geçti
Yarına kadar düzelir umarım ya düzelmezse yarın yapmam belki. Of kötü oldu bu :2:
bilmiyorumki nolduğuna bağlı,doku zedelenmeside oluyo çünkü,inş öyle bişey olmamıştırda zorlamışsındır sadece.Yarın ağrısı artıcakmı geçicekmi ona göre karar verirsin,eğer geçmezse yapma daha kötü olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?