- 14 Haziran 2011
- 218
- 271
- 103
- Konu Sahibi BettyRuble
-
+1Doktorun işini zorlaştıracak uzunluktaysa kesilmeli veya başka şekilde aldırılmalı, ama onun dışında oranın kılının doktorların umrunda olduğunu sanmıyorum. Orası zaten doğalından kıllı bir bölge. Süt gibi olması beklenemez. Elbette ki kıl oluyor. Ben hemşireyim ve bir dönem kadınların vajinasını görmemi gerektiren bir bölümde çalıştım. Kılsız olan zaten çok nadirdi, herkeste vardı kıl. Hiç birinin kılını tüyünü gözüm görmezdi, işime bakardım. Yalnızca orayı görmeyi engelleyecek kadar uzun olanlar rahatsız ederdi, işimi zorlaştırıyordu çünkü doğal olarak.
Temiz olmak orayı her daim yeni alınmış ağdalı, tam tüysüz tutmakla olmuyor. İyice yıkarsın, iç çamaşırını da temiz giyersin, öyle gidersin doktoruna, al sana temizlik. Haftada bir duş alan ve toplu bulunulan alanlarda kokusundan durulmayan halkımız temizlik konusunda ders vermeyi pek iyi bilir nedense. Nasıl çelişkiyse.
:) haha abla yaaa.. belkide onla ilgisi vardir.. o alsaydi sanada ogretirdi bence.. alismayla ilgisi vardir..cunku bu tur seyleri anneler tembihler ya kizlarina... alistigin gibide gidiyor demekki..
Birkac uye daha soylemis ama amerikada yaşayan biri olarak burada agda salonları var ve bizzat yabanci arkadaşlarım düzenli olarak gidiyor. Belirtmek istedimAgda sağlıklı bisey degil jinekolojiyle pürüzsuz olmanin bir bagi yok. Agda Avrupada amerikada yapilmio bile. Ben de sorun olmayacagi taraftariyim Asyali gibi yumak halinde degilse sayet. Reglken bile yapiliyor muayene. Takilacak bi konu degil bu.
Kız nasil gorucez orasini?Ciplaklar kampi varda bizmi gitmedik?)))
Haha dogalci amca teyzeler ama gayet kaymak öylemi?))Gerci ciplaklar kampina gitsem bende oyle yapardim herhalde ama yuzume pece takardim ki kimse tanimasin:)))Ben geçtim çıplaklar kampından, gittiğimiz sahilin hemen yanı çıplaklara ayrılmıştı, otelden plaja içlerinden yürüye yürüye geçiyorduk, güneş gözlüklerimizi takıp çaktırmadan bakıyorduk sinsi gibiBir de önceden ayarlayamamıştım ağda randevumu biraz apar topar bir tatil olduğu için, son dakika otel odasında jilet yapmıştım, yanımdakilere de amaan hippilerin tavaf yeriymiş o sahil, 60'lardan beri gelip cıbıl cıbıl güneşleniyorlarmış, kesin doğalcı amca teyzelerdir hepsi, fidanlar ormana güneşleniyorlardır göze batmam ben filan diyordum ama göz ucuyla röntgenleyebildiğim kadarıyla herkes gayet kaymak gibiydi
Haha dogalci amca teyzeler ama gayet kaymak öylemi?))Gerci ciplaklar kampina gitsem bende oyle yapardim herhalde ama yuzume pece takardim ki kimse tanimasin:)))
60'lardan beri hala orda olan varmi peki burus burus?)))
Ayy cok tuhaf yahu..o yasta..yada belki o yasta daha kolay.Nasil olsa yasliyiz burustuk diye bosveriyorlar))Öyleydi valla bende şaşırdım. Olma mı ana kitle onlardı zaten. Tek tük genç çiftler vardı. Geri kalanlar ölmeden önceki son arzusu çıplak güneşlenmekmiş ve onu gerçekleştirmeye gelmiş gibilerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?