- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
-
:)) di mi. Kendim boynum tutularak yarım saat uğraşmaktansa kuaföre bırakıyorum 5 dk’da hallediyor. Ayrıca bir sebebi olmasa da kendi tercihim?bunda anlamayacak bir şey pek de yok aslında. elimiz kolumuz yokmuş gibi davranmaktan ziyade ben kendim ağda yapamıyorum, uğraşmak da istemiyorum açıkçası dolayısıyla neden bu işi yapan, bilen ve sürekli gittiğim bir yere yaptırmayayım ki?
Valla iyimiş kesin bilgiyse yayalımBi kadin dogum doktoru tv.dd yalvarıyordu resmen. Hanimlar lutfen muayene oncesi agda yapip da gelmeyin yanimiza. Kizarik halde anlayamiyoruz bi rahatsizlik mi var diye dedi.:) cok berbat durumdaysa bisey diyemem tabiki dogru degil. Ama anladigim kadariyla oyle degilmis.
Yırtık külotla git daha iyi.
Bence randevuyu ertele 2 gün sonraya, için rahat olur hem.
Geçmiş olsunduydu :)
Konu o kadar kafama takıldı ki bir an önce hastaneye gitmek istiyorum. Haha
Bu arada kıldan tüyden rahatsızlığımı unuttum
Bir Allahın kulu da geçmiş olsun demedi herkese küstüm
Ay kaleminize sağlık ben de yorumları okuyunca şoke oldum herkes genital bölgesine ağda yapmak zorunda gibi yazılmış böyle bi mecburiyet yokCok abartiyorsunuz doktorlarin en son düşündüğü seydir o..tuylumu tuysuzmu onami bakacak?Genel temizliginizi yapın gidin..ayrica herkes genital bolgeyi kaymak gibi tuysuz yapmak zorunda degil.Belki istemediniz yada simdi oldugu gibi o gun size uymadi..
Tabiki yok.Hayir birde agda yapmayanlara pis demisler.Ne alakasi var acaba?)Ay kaleminize sağlık ben de yorumları okuyunca şoke oldum herkes genital bölgesine ağda yapmak zorunda gibi yazılmış böyle bi mecburiyet yok
Degil.Bütün kuaförler salı günü kapalı. Resmi tatilleri salı günü. Yani kapatmak zorundalar.
Valla ben hastanelik durumlarımda kıla tüye bakmam.. temizsem tamamdır .Özele gidicem hahahah komikti orman gibi de olsa güler yüz :))))
Tüy eşittir pislik algısı çok ilginç. Bacaklarımda da çıkıyor bazen ağda zamanı geldiği zaman bacağımdaki ağrı için doktora gidemez miyim yani?
Kafamda deli sorular.
İyi bir jinekokog bize ağda yapmadan gelin enfeksiyona açık oluyor kıl kökleri yeni koptuğunda demişti. Çok rahatsız ediyorsa makas ile kısaltın diye eklemişti. Tercih sizin.Arkadaşlar selam
Pazartesi jinekolog randevum var salı günü de ağda randevum var.
Malum bölge ilişkiyi kurmuşsunuzdur ..
Muayene sırasında doktorun tepkisi olur mu çok merak ediyorum.
Öyle berbat bi görüntü yok ama ağda zamanım geldi sonuçta, çekiniyorum.
Ee gidebiliyorsan git o zaman ne diye soruyorsun.Özele gidicem hahahah komikti orman gibi de olsa güler yüz :))))
Tüy eşittir pislik algısı çok ilginç. Bacaklarımda da çıkıyor bazen ağda zamanı geldiği zaman bacağımdaki ağrı için doktora gidemez miyim yani?
Kafamda deli sorular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?