- 13 Ocak 2016
- 1.479
- 1.967
- 133
- 36
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Dusunsenize sırf doktorsunuz ve işinizi yapmak zorundasınız diye insanlar keyfi olarak size tuylerini dahi almadan geliyorlar. Zaten yogun stresli bir is. Hasta olmak başka temiz olmamak başka benceMerak ettim neden?
Yok yahu niye igrenc olsun..gayet hos ve temiz gorunuyor sizin damsciyi bilemem tabi..hem doktorlar bakmiyor kila tuye..Biliyorum bi danscida gordumde igrenc sanki :)
Rica ederim gazanız mübarek olsun:)Bende istiyorum ne zamandır fırsat bulamıyorum.Teşekkür ederim.
Madem o derece konu niye açma gereği duydunuz ki. Demekki rahatsiz edecek bir durum var.Sorunun cevabı ise son derece alakasız olmus söylediğiniz şey ile. Kendimden bilecegim bir durum yok zira o şekilde muayene olmuyorum.Bence bu sorunun tek cevabı var :)
“Kişi kendinden bilir işi”
Tekrar altını çiziyorum belki de benim ağdam geldi dediğim halim beni eleştiren bir çok kişinin temiz hali ile aynıdır :)
Yaw yapmayin Allah askina :) bi konu actin fikir veriyoruz bizde.. simdi cogu kisinin temiz haliyle ayniysa dert edip konu acmadan gidebilirdiniz doktora :)Bence bu sorunun tek cevabı var :)
Tekrar altını çiziyorum belki de benim ağdam geldi dediğim halim beni eleştiren bir çok kişinin temiz hali ile aynıdır :)
Yani oylede var kalp biraz tuhaf ama yapan var tabi))Ben baktım size yazdıktan sonra,ufkum açıldı.
Kalp malp yazmışlar ahahahah ona küçük sürprizler yapın
İki doktor bu şekilde cevap yazdı.Canim bir doktor olarak soyluyorum aslaa rahatsiz etmiyor gozumuz bile gormuyor. Hatta cekinenleri garipsiyorum ben acikcasi.
Tabi ki imkanin varsa hallet oyle git.
Dus alirsan, terlemene falan dikkat edersen gitmeden yeter.
Eğer öyleyse niye konu açtınız ki anlamadım.Temizsiniz madem öyle gidin.Bence bu sorunun tek cevabı var :)
Evet tamda öyle doktor olsam umrumda olmazdi.ve bunu saygisizlik olarak gormezdim.tuhaf bir bakis aciniz var bu konuda..Dusunsenize sırf doktorsunuz ve işinizi yapmak zorundasınız diye insanlar keyfi olarak size tuylerini dahi almadan geliyorlar. Zaten yogun stresli bir is. Hasta olmak başka temiz olmamak başka bence
Sevgilisinin baş harfini yapan varmış,ben sevgilimin&eşimin şeyinde baş harfimi görsem gülmekten sevişememYani oylede var kalp biraz tuhaf ama yapan var tabi))
Sizin fikirlerinize saygı duyuyorum sizde insanların görüşlerine saygı duyup tuhaf bakış açısı seklinde yorumlamamalisiniz. Sizin görüşünüze uymuyor olması tuhaflık anlamina gelmiyor. Hafif tüy icin de konu açıyorsa konu sahibi tuhaf yorum yapan ve bunu hos karsilamayanlar degilEvet tamda öyle doktor olsam umrumda olmazdi.ve bunu saygisizlik olarak gormezdim.tuhaf bir bakis aciniz var bu konuda..
Temizlik baska sey hafif tuylu olmak baska..
Fantazi iste)))Sevgilisinin baş harfini yapan varmış,ben sevgilimin&eşimin şeyinde baş harfimi görsem gülmekten sevişemem
Dusunsenize sırf doktorsunuz ve işinizi yapmak zorundasınız diye insanlar keyfi olarak size tuylerini dahi almadan geliyorlar. Zaten yogun stresli bir is. Hasta olmak başka temiz olmamak başka bence
Kastettiğim şuydu, burada herkesin düşüncesi algısı farklı. Kimisi hafif tüylü olduğunu düşünüp normal demiştir kimisi ise ağdam geldi cümlesini tüyden görünmüyor zannedip yorum yapmıştır.Sizin fikirlerinize saygı duyuyorum sizde insanların görüşlerine saygı duyup tuhaf bakış açısı seklinde yorumlamamalisiniz. Sizin görüşünüze uymuyor olması tuhaflık anlamina gelmiyor. Hafif tüy icin de konu açıyorsa konu sahibi tuhaf yorum yapan ve bunu hos karsilamayanlar degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?