Jinekolog vs kuaför

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bu sorunun tek cevabı var :)
“Kişi kendinden bilir işi”
Tekrar altını çiziyorum belki de benim ağdam geldi dediğim halim beni eleştiren bir çok kişinin temiz hali ile aynıdır :)
Madem o derece konu niye açma gereği duydunuz ki. Demekki rahatsiz edecek bir durum var.Sorunun cevabı ise son derece alakasız olmus söylediğiniz şey ile. Kendimden bilecegim bir durum yok zira o şekilde muayene olmuyorum.

Tekrar altını çiziyorum belki de benim ağdam geldi dediğim halim beni eleştiren bir çok kişinin temiz hali ile aynıdır :)
Yaw yapmayin Allah askina :) bi konu actin fikir veriyoruz bizde.. simdi cogu kisinin temiz haliyle ayniysa dert edip konu acmadan gidebilirdiniz doktora :)

Buarada solemeden edemiycem agda yapinca kendimi bebek gibi hissediyorum, oldu mu :) bacaklar full jilet tabii her gun dusta trasliyorum..bi kendinizi temiz sanmayin rica ederim

Canim bir doktor olarak soyluyorum aslaa rahatsiz etmiyor gozumuz bile gormuyor. Hatta cekinenleri garipsiyorum ben acikcasi.
Tabi ki imkanin varsa hallet oyle git.
Dus alirsan, terlemene falan dikkat edersen gitmeden yeter.
İki doktor bu şekilde cevap yazdı.
Ama hayır efendim hastalar daha iyi bilir lütfen

Eğer öyleyse niye konu açtınız ki anlamadım.Temizsiniz madem öyle gidin.

Dusunsenize sırf doktorsunuz ve işinizi yapmak zorundasınız diye insanlar keyfi olarak size tuylerini dahi almadan geliyorlar. Zaten yogun stresli bir is. Hasta olmak başka temiz olmamak başka bence
Evet tamda öyle doktor olsam umrumda olmazdi.ve bunu saygisizlik olarak gormezdim.tuhaf bir bakis aciniz var bu konuda..
Temizlik baska sey hafif tuylu olmak baska..

Konuya cevap vermeyi unuttum.
Bence ağdanızı yapın öyle gidin,çünkü acil bir durum değil randevulusunuz hem siz de rahat hissedersiniz.
Doktorun birşey düşüneceginden değil ama bende staj yaparken ne hastalar geliyordu,hic birinin kıl tüy terine odaklanamiyoduk hemen elimizin altindakilerini bitirme derdimiz vardı.
Lakin rahat olmanız için kesinlikle ağdayı yapın,ben ağdasız gitmezdim.

Jiletle git, çok mecbursan. Agdayi da on gün sonra uzatinca yaptır, çiçek gibi
Öyle gidilir mi ya
Vallahi çok utanırsin. Kendimden biliyorum.
Yıllar önce, sadece ultrasona gidecem diye üstten üç parmak kadar ağda yaptım (jilet nedir bilmediğim zamanlar) adam indikçe indi aşağılara. Çıktı benim kıllar.
Vallahi ergendim o zamanlar. on sene geçti , hala ara sıra aklıma geliyor yüzüm kizariyor. Değer mi yani?
Valla ben öyle akillandim ki doktor guatr ultrasonu yazmıştı, tüm vücut alıp gittim (nolur nolmaz) ama sadece boğazdan baktilar:))

Kendim için söylüyorum ben o şekilde rahatça gidemezdim açıkçası.

Ama doktor da ''ayy ne pismişsin sen'' demez.İnsanın en iğrenç şeylerini görüyorlar o ameliyatlarda,2 kıl gördü diye midesi bulanmaz ya da bu ne pislik demez abartmayın.

Evet tamda öyle doktor olsam umrumda olmazdi.ve bunu saygisizlik olarak gormezdim.tuhaf bir bakis aciniz var bu konuda..
Temizlik baska sey hafif tuylu olmak baska..
Sizin fikirlerinize saygı duyuyorum sizde insanların görüşlerine saygı duyup tuhaf bakış açısı seklinde yorumlamamalisiniz. Sizin görüşünüze uymuyor olması tuhaflık anlamina gelmiyor. Hafif tüy icin de konu açıyorsa konu sahibi tuhaf yorum yapan ve bunu hos karsilamayanlar degil

Dusunsenize sırf doktorsunuz ve işinizi yapmak zorundasınız diye insanlar keyfi olarak size tuylerini dahi almadan geliyorlar. Zaten yogun stresli bir is. Hasta olmak başka temiz olmamak başka bence

Kıl tüy temizliğe engel midir

Yani kafamızın üstündekine gözümüz gibi bakıyoruz oramızdaki tu kaka

Bir de ağdaya giden erkek var mı

Onlar da doktora gidiyorlar

Ürolog randevum var kılları Nasıl aldırsam diyen erkek var mıdır

Önemli olan temiz olması diyebiliriz

Kastettiğim şuydu, burada herkesin düşüncesi algısı farklı. Kimisi hafif tüylü olduğunu düşünüp normal demiştir kimisi ise ağdam geldi cümlesini tüyden görünmüyor zannedip yorum yapmıştır.
Fazla abartılı tepki göstercek bir durumum da yok yani pis değiliz.

Temizlik ,önce kişinin kendine sonrada çevreye saygısıdır.planli bir muayeneye giderken kıllı mi gideyim kılsız mi gideyim de nedir .sorulması bile saçma.sen kıllı git

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…