çok güzel bir topik olmuş.bir şeyi merak ettim. bunları siz mi yaptınız yoksa alıntı mı.??. resimleri ve tarifleri. kastediyorum.
julia bebem ellerine sağlıkkk.
Lahana çorbası ve kuymakkkk favorimdirr
hamarat hatunnn seniii
mısır ekmeği, kuymak ve fasülye ama turşu olandan kavurmasına bayılırımmmmm..topiğin hayırlı olsunn
cnm alıntı ama hepsini denedik bunların bazı eklemeler var tabi alıntılara da alıntılar ve kendii yaptığım şeylerle ortaya güsel bişiy çıkarmak istedim karadeniz mutfağına dair bence sende denemelisin cnm ... karadenizli olduğum için bi çoğunun ölçülerini zaten anneciğim söledi ben buraya yazdımmm inşallah aydınlatabilmişimdir cnm seniiii
süper valla. çok güzel bir topik. karadeniz yemeklerine bayılırım. kuymağa mesela.. bazılarını gerçekten yapmak isteyip tarifim olmadığından yapamamıştım. şimdi deneyeceğim. teşekkür ederim...
merhaba,
Karadenizde balıkların mısır unuyla kızartıldığını duymuştum.. ve bende balıkları normal unla değil mısır unuyla kızartıyorum. inanılmaz lezzetli oluyor....
evet esencim mısır unu karadenizlilerin olmazsa olmazdırekmekte yaparız ondan mısır eekmeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?