julia 'nın renkli mutfağı

juliacim fincan keklerine bayildim ve dun yaptim. super oldu ya. cok tesekkur ederim tariflerin icin

yaptın mı cnm ohhh afiyet olsun yeni tatlar eklicem en kısa zaman da inş cnm

güzel ve lezzetlerle dolu bir mutfak
anladigim kadariyla
denedigin fakat cogunun resmi alinti öylemi?
paylasimina saglik
elmali kitir kek cok ilgimi cekti denicem insaallah

Hepsi çok güzele benziyor, mutfak işlerine yeni başlayan biri olarak not ediyorum tariflerini canım, en kısa zamandada deneyeceğim

ya bisey sorcam. elmali kitir tartta esmer seker kullaniliyor ya esmer seker yerine normal seker kullanabilir miyiz?

yüreğine,ellerine sağlık culyam rabırtsım

güzel ve lezzetlerle dolu bir mutfak
anladigim kadariyla
denedigin fakat cogunun resmi alinti öylemi?
paylasimina saglik
elmali kitir kek cok ilgimi cekti denicem insaallah

resimler aynen alıntı cnm hepsinn resmini çekip koymam imkansız malum şu sıralar diyetteimm pasta börek hiç yapmıorum desem yeridir cnm ama tarifleri birebir denedim cnm yapmak istersen yapabilirsin sende

Hepsi çok güzele benziyor, mutfak işlerine yeni başlayan biri olarak not ediyorum tariflerini canım, en kısa zamandada deneyeceğim

tmm cnmmm dene sonuçlarını buraya da yaz

ya bisey sorcam. elmali kitir tartta esmer seker kullaniliyor ya esmer seker yerine normal seker kullanabilir miyiz?

cnm ben hep esmer şeker kullanıorum o yüzden nasıl olur bişiy diyemicem :97::97:

Bayıldım buna canım...
Ellerine sağlık, hepsi çok güzel...
Topic hayırlı olsun bu arada canım...

çilekli limonata

yarım kg çilek
2 tatlı kaşığı toz şeker
limon suyu
soda

yapılışı ;

1.Yıkayıp saplarını kopardığınız çilekleri şekerle beraber blendırdan geçirin.
Her bir bardağa 3 yemek kaşığı çilek püresi, 4 yemek kaşığı limon suyu, dilediğiniz miktarda şeker, buz ve soda koyup servis yapın.

pipet kullanırsanız pipetinizin ucuna bir tane çilekte takabilirsiniz kızlar şık olur

ayva tatlısı

6 adet ayva
1,250kg toz şeker
1/2 çay kaşığı gıda boyası,
10 adet karanfil
ayvaların çekirdekleri
yapılışı

ayvaları soyup ikiye bölün. çekirdek yataklarını çıkarıp çekirdeklerini bir kenara alın.
temizlenen ayvaları yayvan bir tencereye yanyana dizin. üzerine bir kase suda eritilmiş gıda boyasını dökün.
toz şekeri, karanfilleri ve ayva çekirdeklerini ekleyin. ayvaların yarısına gelecek kadar soğuk su koyun. taşmamasına dikkat ederek pişirin. pişince servis tabağına alıp kaymak ya da ceviz ile süsleyin.

Son düzenleme:
ayy nasıl güzel görünüyo bu ayva tatlısı yaaa
ellerine sağlık culyam rabırtsım

ben meg..
meg rayn :82:

elmali tartinida yaptim. super oldu. gerci ben esmer seker yerine normal olani kullandim bide cevizim yokru))) herkes cok sevdi. resim bile cektim. biara buraya koyarim)). fincan keklerin ve elmali tartina 10 veriyorum. ellerine saglik))))

ayy hamile hamile canım cekti bakmasaydım keske hayırlı olsun topik güzel olmus ama

ayy nasıl güzel görünüyo bu ayva tatlısı yaaa
ellerine sağlık culyam rabırtsım

ben meg..
meg rayn :82:
meg ryanım bnm
elmali tartinida yaptim. super oldu. gerci ben esmer seker yerine normal olani kullandim bide cevizim yokru))) herkes cok sevdi. resim bile cektim. biara buraya koyarim)). fincan keklerin ve elmali tartina 10 veriyorum. ellerine saglik))))
ay kıyamam yaptın mı cnm ohh afiyet olsun yiyenlerinde beğenmesine çok sevindm
ayy hamile hamile canım cekti bakmasaydım keske hayırlı olsun topik güzel olmus ama
ayyy cnm yaa
buna birde şerbet dökülüyor galiba...
tatlısını yaparsan evet şerbette dökülüo cnm
ekrandan düğmeye basıp birer tabak alsak bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…