juliacim fincan keklerine bayildim ve dun yaptim. super oldu ya. cok tesekkur ederim tariflerin icin
güzel ve lezzetlerle dolu bir mutfak
anladigim kadariyla
denedigin fakat cogunun resmi alinti öylemi?
paylasimina saglik
elmali kitir kek cok ilgimi cekti denicem insaallah
Hepsi çok güzele benziyor, mutfak işlerine yeni başlayan biri olarak not ediyorum tariflerini canım, en kısa zamandada deneyeceğim
ya bisey sorcam. elmali kitir tartta esmer seker kullaniliyor ya esmer seker yerine normal seker kullanabilir miyiz?
yağda kızarmış top lokma
malzemeler ;
3 yumurta
* 1 çorba kaşığı yoğurt
* 1 çay kaşığı kabartma tozu
* 1 su bardağı ılık su
* Tuz
* Un
* Kızartmak için sıvı yağ
yapılışı ;
Karıştırma kabına sıvı malzemeler alınıp çırpılır. Tuz, kabartma tozu ve un ilavesiyle kıvama getirilir. Lokum hazırlanır gibi hamur yuvarlanır kaşık yardımıyla kesilip hızlıca kızgın yağa atılır. Kızaran toplar kağıt havlu serilmiş servis tabağına çıkarılır. (Hamurun kaşığa yapışmaması için arada sıvı yağa batırılarak kaşık yağlanır). Tüm hamur bu şekilde bitirilir. Ilık ikram edilir.
Bayıldım buna canım...
Ellerine sağlık, hepsi çok güzel...
Topic hayırlı olsun bu arada canım...
tskler canim cvp ladigin icin
umarim diyetinde azmetdigin kilona ulasirsin
yağda kızarmış top lokma
malzemeler ;
3 yumurta
* 1 çorba kaşığı yoğurt
* 1 çay kaşığı kabartma tozu
* 1 su bardağı ılık su
* Tuz
* Un
* Kızartmak için sıvı yağ
yapılışı ;
Karıştırma kabına sıvı malzemeler alınıp çırpılır. Tuz, kabartma tozu ve un ilavesiyle kıvama getirilir. Lokum hazırlanır gibi hamur yuvarlanır kaşık yardımıyla kesilip hızlıca kızgın yağa atılır. Kızaran toplar kağıt havlu serilmiş servis tabağına çıkarılır. (Hamurun kaşığa yapışmaması için arada sıvı yağa batırılarak kaşık yağlanır). Tüm hamur bu şekilde bitirilir. Ilık ikram edilir.
ayy hamile hamile canım cekti bakmasaydım keskehayırlı olsun topik güzel olmus ama
kankammmm
meg ryanım bnmayy nasıl güzel görünüyo bu ayva tatlısı yaaa
ellerine sağlık culyam rabırtsım
ben meg..
meg rayn :82:
ay kıyamam yaptın mı cnm ohh afiyet olsun yiyenlerinde beğenmesine çok sevindmelmali tartinida yaptim. super oldu. gerci ben esmer seker yerine normal olani kullandim bide cevizim yokru))) herkes cok sevdi. resim bile cektim. biara buraya koyarim)). fincan keklerin ve elmali tartina 10 veriyorum. ellerine saglik))))
ayyy cnm yaaayy hamile hamile canım cekti bakmasaydım keskehayırlı olsun topik güzel olmus ama
tatlısını yaparsan evet şerbette dökülüo cnmbuna birde şerbet dökülüyor galiba...
ekrandan düğmeye basıp birer tabak alsak bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?