julia 'nın renkli mutfağı

PUDİNGLİ ACİL PASTA

Malzemeler

1 paket kakaolu puding
1 paket potibor biskuvi
Hindistan cevizi ve findik
Sut

yapılışı ;

1 paket kakaolu puding
1 paket potibor biskuvi
Sut

Basit ama herzaman tek geçeceğim tatldırr...bunun şeklide değişik olmuş
çaprazmı yerleştirmiş ;?

Basit ama herzaman tek geçeceğim tatldırr...bunun şeklide değişik olmuş
çaprazmı yerleştirmiş ;?

Evet cnm normalde ben dik koyuyorum ya da yatık bi şekilde ama bu sıralar recimdeyim yapmadım bu tatlıyı o yüzden netten ekledim fotoyu bu çapraz yerleştirmiş tatlım

PUDİNGLİ ACİL PASTA

Malzemeler

1 paket kakaolu puding
1 paket potibor biskuvi
Sut

yapılışı ;

1 paket kakaolu puding
1 paket potibor biskuvi
Sut

Oncelikle pudinginizi paketteki tarife gore pisirin. Daha sonra biskuvinin bir tarafini pudinge batirarak tepsiye dik sekilde koymaliyiz. Bu daha sonra kesim asamasinda guzel bir goruntu elde etmek icin de gerekli. Bu sekilde devam ederek biskuvileri yan yana ekleyin. Artan pudingleri de en sonda pastamizi kaplamak icin kullanacagiz. Uzerini hindistan cevizi ve findik ile susledikten sonra dolaba koyalim. 4-5 saat aradan sonra yemeye hazirdir. Pastayi kestiginizde ortaya cok guzel bir sekil cikacak. Hem mideye hem goze hitap eden cok kolay bir pasta. Afiyet olsun.

yapılışını eklememişim kızlar kusura bakmayın

enaaammmmmmmm bizim geline bak sen kızz sende ne maharetler varmış kör olma emi valla canım çekti sabak sabak şimdi başa dönüp bende olmayan tarifleri çıktı alcam eve gdince tarif defterime yazcam.ilerde lazım olcak komşum birbirimize yapcez bunları

allah seni netmesin delüüüüü al tabi sen tarif iste ben sana kralını veririm kız pardon komşu

Bu tarifteki krem şanti canım olmazsa olmazmı canım

Bu tarifteki krem şanti canım olmazsa olmazmı canım
cnm ben krem şantisiz denemedim kiii ama bu senn damak tadına kalmış bişiy tam tarif bu bu şekilde mükemmel oluo ama istersen şantisiz dene bakalım
heyt beeee yaşa sen kız devamını bekliyorum tarif paylaşalım birbirimizle komşu olunca ikimiz birden şişeriz

ben şişmicem mervişş

mücver tarifi

2 adet kabak
11 tane patates
2 dal taze soğan
isteğe göre havuçta olur (ama ben koymuyorum tatlımsı yapıo)

2 adet yumurta
un (kıvamı ne sılı ne katı olacak ama tavaya 1 kaşık konulduğunda da çok yayılmayacak )
tuz , hafif acı da atabilirsiniz
ve kızartmak için sıvı yağ

yapılışı ;

bütün malzemeleri bir karıştırma kabında karıştır. sonraaa tavaya biraz sıvı yap koyun ve 1 kaşık karışımdan koyun ve kızartın

cnm ben krem şantisiz denemedim kiii ama bu senn damak tadına kalmış bişiy tam tarif bu bu şekilde mükemmel oluo ama istersen şantisiz dene bakalım

ben şişmicem mervişş
tmm şişme

culya naptınn öldürcenmi kız sen benii zaten açım ama opatatesle yapılanı ilk kez duydum.sadece patates mücveri yapıyodum ama kabak ve patates karışık hoş olur sanırım denicem

tmm şişme

culya naptınn öldürcenmi kız sen benii zaten açım ama opatatesle yapılanı ilk kez duydum.sadece patates mücveri yapıyodum ama kabak ve patates karışık hoş olur sanırım denicem

çok güsel oluooo mervişim naf da soruyodu yaaa geçen gün

adı olmayan tatlınızı deniycem.ellerinize sağlık

vanilyalı dondurma :131::131:

Malzemeler
3 su bardağı süt
4 yumurta
Yarım paket vanilya
1su bardağı pudra şekeri

Yapılışı
1Süt ve şeker kaynatılır.
2Biraz soğuyunca çırpılmış yumurtalar ve vanilya karıştırarak eklenir.
3İyice soğuyunca buzdolabının dondurucu kısmına (orta derecede) alınır.
4 Saatte bir çıkarılıp karıştırılır.
5 Dondurma iyice koyulaşınca (yaklaşık 4 saat) servis yapılır

Son düzenleme:
Kişi Sayısı : 8 Kişilik

Pişirme Süresi : Orta Ateşte 12 dk,Buzdolabında Soğuyana Kadar

Malzemeler:
3 yemek kaşığı tereyağı,
4 yemek kaşığı un
1 su bardağı şeker,
3 yemek kaşığı margarin / sonradan 1 litre (5 su bardağı süt), muhallebiye karıştırmak için,
4 adet muz
2 paket burçak bisküvi
1 paket vanilya
2 adet yumurta sarısı
1 litre ( 5 su bardağı süt )

Yapılışı:
3 yemek kaşığı tereyağını orta boy bir tencerenin içerisine atıp eritiniz.Eriyen tereyağının içerisine 4 yemek kaşığı un ilave edip köpürüp beyazlaşıncaya kadar karıştırarak kavurunuz.Un kavrulduktan sonra 1 su bardağı şekeri koyup karıştırın ve ardından 1 litre sütü ekleyiniz karıştırın. Daha sonra 1 paket vanilyayı da ekleyip kaynamaya bırakın.

2 adet muzu soyup blendırda püre haline getiriniz. Püre haline getirdiğiniz muzu ocakta pişmekte olan muhallebinin içerisine ilave ediniz ve çırpma teli yardımıyla sık sık karıştırarak pişmeye bırakın.

Burçak bisküvinin bir paketini blendırdan geçirip püre haline getiriniz ve oval bir kaba alın. Diğer 2 adet muzu soyup, ince ince dilimleyiniz.
Muhallebinin kaynamasına yakın içerisine 2 adet yumurta sarısı ekleyip iyice karıştırın. Kaynayan muhallebiyi derin bir borcamın içerisine aktarın biraz ılıdıktan sonra 3 yemek kaşığı margarini yavaş yavaş karıştırarak yediriniz.

Diğer bir borcamın içerisine blendırdan geçirilmiş bisküviden bir miktar koyunuz üzerine muhallebiden bir miktar koyunuz, sonra biraz muz dilimi ve kırılmamış burçak bisküvi koyunuz bu işlemi malzemeler bitene kadar tekrarlayın son olarak üzerine kırılmış bisküvileri ve birkaç adet normal bisküvi dizip, muz parçaları serpiştiriniz ve buzdolabında soğumaya bırakın.

Bu kategorinin diğer yazıları

karnıbahar mücveri

2 yumurtaa , biraz karnıbahar , dere otu , tazesoğan veya kuru soğan (ama tercihim taze soğan ) 1 bardak un , karıştır ve kızgın yağda kızart çok kolay ama nefis bir tarif bizzat MEG kankamdan aldım made in MEG

karnıbaharları önce haşlayın kızlar

Son düzenleme:
meg ryan culya rabırtsı sefiyii çok hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…