evet cnm hem de çok pratik demi
Basit ama herzaman tek geçeceğim tatldırr...bunun şeklide değişik olmuş
çaprazmı yerleştirmiş ;?
Canım bu tatlıda krem şanti yerine başka bişey olmazmı ben krem şamnti sevmiyomdaaa
enaaammmmmmmmbizim geline bak sen kızz sende ne maharetler varmış kör olma emi valla canım çekti sabak sabak şimdi başa dönüp bende olmayan tarifleri çıktı alcam eve gdince tarif defterime yazcam.ilerde lazım olcak komşum birbirimize yapcez bunları
kızlar bu tarifi mutlaka deneyin !!!!!!!!!!!!
ben yapıorum inanın herkes bayılıo hazır almışım sanıolar
Malzemeler
3 yumurta
10 çorba kaşığı şeker
1 kahve fincanı su(Türk kahvesi fincanı)
1 kahve fincanı sıvı yağ(Türk kahvesi fincanı)
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
10 yemek kaşığı un
Şerbeti:
8 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı kakao
1,5 su bardağı süt
Üzeri için:
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
Hazırlanışı
Yumurta ve 10 yemek kaşığı şekeri karışım iyice beyazlaşana kadar çırpın. Su ve sıvı yağı ilave ederek karışımı tekrar çırpın. Daha sonra kuru bir kaba elemiş olduğunuz un, vanilya, kabartma tozunu karışıma ilave ederek 1-2 dakika kadar daha karıştırın ve yağlanmış olan tepsiye dökün. 170 derecede ısıtmış olduğunuz fırında pişirin.
Şerbeti için şeker, kakao ve sütü karıştırın. Kek piştikten sonra üzerinde kürdan yardımı ile delikler açın ve hazırladığınız şerbeti kekin her yerine gelecek şekilde kaşık yardımı ile dökün.
Kek iyice soğuduktan sonra soğuk süt ile hazırladığınız krem şantiyi üzerine sürün. Buz dolabında dinlendirdik sonra üzerine isteğinize göre ceviz ya da fındık serperek servis yapabilirsiniz.
allah seni netmesin delüüüüüal tabi sen tarif iste ben sana kralını veririm kız pardon komşu
cnm ben krem şantisiz denemedim kiii ama bu senn damak tadına kalmış bişiy tam tarif bu bu şekilde mükemmel oluo ama istersen şantisiz dene bakalımBu tarifteki krem şanti canım olmazsa olmazmı canım
heyt beeeeyaşa sen kız devamını bekliyorum tarif paylaşalım birbirimizle komşu olunca ikimiz birden şişeriz
tmm şişmecnm ben krem şantisiz denemedim kiii ama bu senn damak tadına kalmış bişiy tam tarif bu bu şekilde mükemmel oluo ama istersen şantisiz dene bakalım
ben şişmicem mervişş
mücver tarifi
2 adet kabak
11 tane patates
2 dal taze soğan
isteğe göre havuçta olur (ama ben koymuyorum tatlımsı yapıo)
2 adet yumurta
un (kıvamı ne sılı ne katı olacak ama tavaya 1 kaşık konulduğunda da çok yayılmayacak )
tuz , hafif acı da atabilirsiniz
ve kızartmak için sıvı yağ
yapılışı ;
bütün malzemeleri bir karıştırma kabında karıştır. sonraaa tavaya biraz sıvı yap koyun ve 1 kaşık karışımdan koyun ve kızartın
tmm şişme
culya naptınn öldürcenmi kız sen beniizaten açım ama opatatesle yapılanı ilk kez duydum.sadece patates mücveri yapıyodum ama kabak ve patates karışık hoş olur sanırım denicem
denicem en kıs zamanda datlummsn ye gel kız çabıkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?