julia ve melekleri

Ya bende anlamadım valla çok iyi puanlarla atanamayan arkadaşlarım var ne biçim iş bu ya

Ah be yawrum Allah bulaşana sabır versin
Neden olmuyor çünkü şimdiki alımlar göz boyamalık.
Kasım ataması sadece lise önlisans ve lisansa 9-7 bin arası gelmesi gerekirken,11,500 geldi ama nasıl 11,500 içinde 8 bin sağlıkçı vardı bize ne kaldı 4 bine yakın bir şey o rakamla kim nereye atansın.Kuş kadar kadro.Önceden sağlıkçıları katmazlardı.Adam gibi alım olurdu.
Gelde insanın sinirleri bozulmasın.Koca devlet neredeyse memur üstünden geçinecek

bir gün elime geçircem furucam inanki bilerek yapıyorlar

zaten bu şekilde vatandaşı bir güzel hasta edip anca sağlıkçı alıyorlar o kadar açık var hala

bir gün elime geçircem furucam inanki bilerek yapıyorlar

Ay bide demez mi burada onemli olan benim tercihim onemli olan benım vur diyor şeytan ağzının ortasına Görsün önemli neymiş

Sen dersaneye gidiyormuydun canım konuları bitirdim demiştin

Anladım canım göstermelik yani. Of off hiç bulaşmıyorum valla ben Allah yardımcınız olsun sizinde son atama daha var dimi yanlış bilmiyorsam:44:
Buarada o bahsettiğin topik burdamı

Ay bide demez mi burada onemli olan benim tercihim onemli olan benım vur diyor şeytan ağzının ortasına Görsün önemli neymiş

Sen dersaneye gidiyormuydun canım konuları bitirdim demiştin

yok gitmiyorum dersaneye geçen seferde gitmemiştim. benim düşük almamda sebepler başka canım ya bir yerden sonra araya nasip devreye giriyor. konu çalışmasına eylül sonuna doğru başlamıştım.

Anladım canım göstermelik yani. Of off hiç bulaşmıyorum valla ben Allah yardımcınız olsun sizinde son atama daha var dimi yanlış bilmiyorsam:44:
Buarada o bahsettiğin topik burdamı

Yok canım o başka bi forumda

Hiç bulaşma aman aman canım 2 senemi verdim hatta çalışma ile 2,5 sene elimde koca bi hiç var şidmi.Evet bir atama daha var yani umarım vardır.Maliye bakanı 50 bin öğretmen alımını karşılamak için haziranda kamuya memur almayabiliriz dedi.Sonradan demedik dediler ama bunların sağı solu belli olmaz her şey şimdi muamma

yok gitmiyorum dersaneye geçen seferde gitmemiştim. benim düşük almamda sebepler başka canım ya bir yerden sonra araya nasip devreye giriyor. konu çalışmasına eylül sonuna doğru başlamıştım.

İnş bu sefer sorun yaşamadan güzel bi puan alırsın canım dersaneye hiç gerek yok biliyormusun.Ben geçen sene 6 aylık çalışma ile yaptığım denemelerde 90 netten aşağı düşmüyordum 100 net civarı dolanıyordum.Ama gel görki sınavda fena stres yaptım ben heyecanlı biriyimde kendimi zor kontrol ediyorum heyecandan süre sorunu yaşadım sonuç bu.

Şimdi diyorum tekrar çalışsam ne olacak ben bilmediğimden değil stresten kaybediyorum

Onların bir dediği bir dediğini tutmuyor zaten. Bakalım inşallah bir atama daha olurda atanırsınız hayırlısıyla Bu ülkede iş bulmakta zor memur olmakta napalım artık ölelimmi yahuu yaşamayalımmı biz

Valla sağlık okumak geçiyordu bir ara aklımdan benimde. En çok atama onlara oluyor birde düşük puanlarla

atanmam zor olsa da çok şükür ailem okuttu 4 sene. şimdi kalkıpta ben okudum hiçbişey olamadım sağlık okucam da diyemem. malum düz liseyim kolay atananlar da smller kapıyor devlette. özellerde yıllık 8 9 bin. açıkcası hem 2 yıl hemde o kadar para karşılayamam yani

Yandaşsan aç değilsin canım bu ülkede.Mevzu yandaş olmakta

Neyse hakkımızda hayırlısı olsun diyorum yapacak bir şey yok kuzum

Kuzularım sohbet çok güzelde benim mügrenim sağdan sağdan vurmaya başladı.Pc rahatsız ediyor kapayacağım

Kendinize çok iyi bakın yarın buralara uğrayın ki görüşelim

İyi geceler

ben dersaneye gitmeye eriniyorum ya 2 vesait in bin sonra tekrar gel filan hem derste kaçırdıklarım dikkatsizliklerim çok oluyor benim video derslerden sarıp sarıp izliyorum. ben 2012 sınavının en son denemesinde 2010a göre 94 puan yapmıştım. O sınav anı olmasa eminim çok daha iyi yerlerde olabilirdik. Kazananların zaten + sı dikkatini toplayabilmeleri sakın olmaları..

Konuyu kpss topiğine çevirdim resmen

Orası öyle tabi bir yığın emek, masrafda cabası. Bende cesaret edemedim zaten

Kuzularım sohbet çok güzelde benim mügrenim sağdan sağdan vurmaya başladı.Pc rahatsız ediyor kapayacağım

Kendinize çok iyi bakın yarın buralara uğrayın ki görüşelim

İyi geceler

Geçmiş olsun kuzum yat dinlen sende kendine iyi bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…