julia ve melekleri

daha duymadım bişi cnm yaaa bu ara öyle ihtiyacım varki sevineceğim bir sözee

Canım zaten kötü bi dönemdesin dediğim gibi güzellikler yeşermiş ama henüz sana ulaşmamış.Sabretmen gerekecek ama sonunda senin olacak

faldan hiç anlamam ama ilk 2 resimde el ele tutuşmuş birileri var ve tam diplerinde kalp bi tek ben mi benzettim bilemedim ama :26:

Hoşgeldin Badecim

Anladığımızdan değil valla o an içinden ne geçiyorsa o şekiller sana neyi hiseddiriyorsa söylüyoruz işte

faldan hiç anlamam ama ilk 2 resimde el ele tutuşmuş birileri var ve tam diplerinde kalp bi tek ben mi benzettim bilemedim ama :26:
badiş bende benzettim kız
Canım zaten kötü bi dönemdesin dediğim gibi güzellikler yeşermiş ama henüz sana ulaşmamış.Sabretmen gerekecek ama sonunda senin olacak

evet gerçekten kötü bir dönemden geçiyorum cnmmm yakın mı bu güzelliklerin bana ulaşması stilimm

Hiç online görmedim kuzum ben seni ya napıyorsun nerelerdesin

Oyuna dalmışım da az biraz ben

Bende seni görmedim valla kuzum Napıyım ayın 14'ünde nişanımız var hazırlıkların peşinde koşturuyorum. Sen neler yapıyorsunn ?

Bu arada stillex sohbet var dedi geldim merhaba

Kızlar bizim Bade ile ilginç bi hikayemiz var

Biz meğer çok başka bi forumda da sohbet ediyormuşuz.sohbet de değil değişik ekşınlar peşinde koşuyormuşuz

Ne hikmetse benim konuştuğum o kişi bade imiş.İnternet alemi çok küçük ya

aaaaaaaaaa ne hoş

badiş bende benzettim kız

evet gerçekten kötü bir dönemden geçiyorum cnmmm yakın mı bu güzelliklerin bana ulaşması stilimm

Yakın kuzum güzellikler sana çok yakın sen yeterki sabret inan bol bol dua et herşeyin en güzelini hak ediyorsun

Bende seni görmedim valla kuzum Napıyım ayın 14'ünde nişanımız var hazırlıkların peşinde koşturuyorum. Sen neler yapıyorsunn ?

Siz bi ara ayrıydınız barıştınız değil mi kuzum.Ne güzel Allah tamamına erdirsin canım

evet bende çok şaşkınım daha ilginci de onun olduğunu benim hissetmem

çok ekşınlı bir konuda tanıştık o ayrı

Sağol canım aminn evet bir ay kadar ayrı kalmıştık.
Sende ne var ne yok bakalım ? Atamalar vardı hayırlı bir haber varmı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağol canım aminn evet b,r ay kadar ayrı kalmıştık.
Sende ne var ne yok bakalım ? Atamalar vardı hayırlı bir haber varmı ?

ben aynı valla yaşıyorum
Ah kuzum onu hiç sorma sinirlerimi çok yıprattı atanamadım canım.Devlet abuk subuk rakamlarla alıyor artık atanacağımız yerde açıkta kaldık

ben aynı valla yaşıyorum
Ah kuzum onu hiç sorma sinirlerimi çok yıprattı atanamadım canım.Devlet abuk subuk rakamlarla alıyor artık atanacağımız yerde açıkta kaldık

Ya bende anlamadım valla çok iyi puanlarla atanamayan arkadaşlarım var ne biçim iş bu ya

Ee sanal dünya işte küçükmüş gerçekten

Bade küçükmüşte senin hislerde baya kuvvetliymiş

Gördünmü yine kızın biri açmış topik diploma alamadan atanmış hasbam bu haksızlık diye bağrıyordu Ölür müsün öldürür müsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…