julia ve melekleri

kızlaaarrrrr selaaaamm nasılsınız bakalım kuzularrr
çoook şükür idare ediyozzz

ayyy arkadaşıımm seinler aynı tarihlerde doğum yapıcaaazzz

aa Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip edr inşallah,e senin nasıl geçiyo,ilk gebelik mi ?

çoook şükür idare ediyozzz

aa Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip edr inşallah,e senin nasıl geçiyo,ilk gebelik mi ?

amiin canıımm inşallah benim ikinci gebelik tatlım kızım var bir tane 3 yasında hamilelikte iç güveysinden hallice yanii yemek konusunda sıkıntılı hiç bişe yemek istemiyorum miğdem bulanıyo senin nasıl geçiyor bakalım

ben sürekli açım canm ama bulantı olduğu için yiyemiyom,açlığa da hiç dayanamam,ama kendimi gittikçe şişiyor hissediyom normal mi kiii :26:

bende böle bi rahat rahat iştahla yemek yemek istiyoruuum kilo mu aldın yoksa şişkinlik mi var

inşallah şişliktir canm oturduğumda pantolon düğmesi mideme basıyo daha da rahatsız oluyom hemen açıyom napimmm bu bulantı ne kadar sürer yaaa

aa ne güzel ben mardinle urfaya gitmiştimm ama antepe gidemedikkk :2::2::2:

inşallah canımm

aaa evet yaa sen istanbulun çıkışındasın resmen

güzeldir buralar ya,ben de urfa doğumluyum,biraz da adıyaman :) ama ıstanbulu çok beğendim kaç kez geldiysem hayran kaldım,yaşamaya çakinir gibiyim,maddi olarak sıkıntı olmazsa ne iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…