julia ve melekleri

eylüüülll sana dedim yaa kıss okumadın mı kaç yaşındasın ne işle meşgulsun yivruum

aa yokk

22 yaşındayım aslında muhasebe okudum amaa bir şirkette asistanım canım açıktan da okumaya devam tabii istanbuldayım 2,5 yıllık ilişkim varr

sennnn

aa yokk

22 yaşındayım aslında muhasebe okudum amaa bir şirkette asistanım canım açıktan da okumaya devam tabii istanbuldayım 2,5 yıllık ilişkim varr

sennnn

bende 28 yasındayım kuzum 6 yıllık evliyim bir tane çocugum var şimdi ikinciye hamileyim üniversite mezunuyum su anda bi inernet magzamız var takı üzerine onunla ilgileniyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum ahahahahahah

datlu cadum gelmişşşş özlemişim canım seni napıosun
hoş blmuşum canım. napıyım sıkıntıdan patlıyom cüvaraya verdim kenidmi, hastayım bide:2:
sen nasılsın. nasıl gidiyo
gelcemmmm tatlımm

selam kuzummmmm hayırlı olsun diyince kendimi nişanlanmış gibi hissettim

he fallen topik ağası yardımcısııı

isabet olmuş, iyi ağa yardımcılığı yapar kendileri

ayyy o normal kuzu bende öleyim pantolıon düğmeleri hep açık dolaşıyorum bulantıda 3 aydan sonra geçiyor kuzum yani 4 haftamız var şekerim

inşallah tatlım ya benim nazım,hastalığım çekilmez çookk huysuz ve çeklimez oluyom şöyle ağız tadıyla bir mantı,efenime sölimm bir soslu makarna,bir leeeeehhhmacun,patlıcan kebabı :125:

hoş blmuşum canım. napıyım sıkıntıdan patlıyom cüvaraya verdim kenidmi, hastayım bide:2:
sen nasılsın. nasıl gidiyo

isabet olmuş, iyi ağa yardımcılığı yapar kendileri

iiyiiiiii vallaaaa cnmmmm ne olsun devam bildiğin gibi monotonnnn

hem de nnasıl sabah bi geliom kahvaltı hazır

benım yaşımda evlendin demek

benım daha var yaaa anladım canımm ne güzell allah mutluluğunuzu daim etsinn

ahaaha bendeee

iiyiiiiii vallaaaa cnmmmm ne olsun devam bildiğin gibi monotonnnn

hem de nnasıl sabah bi geliom kahvaltı hazır

kız sen bekar hatunsun bekarların hayatı monoton olmaz, aşk vardır heyecan vardır

eli yakışıyo mu bari

bi taş attım pencereye tahhhh dedi, fallen çıktı cadı geliyom bahhh dedi vay vay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…