- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
hoşbulduum, nasılsın?
ahhhhhhh allahım şu an yanımda olsa gırtlağını sıkardım o kadar gıcık oldum benım şabana
ben de üşengeçlikten okula gitmedim, evde boş boş oturuyorum. birgün üşengeçlikten öleceğim sanırımçok şükür son işgünü bitsin diye bekliyoz sen neler yapıonnn
perduuu bende hiç altta kalmam bir de çok hazır cevabımdır lafı insanın ağzına tıkarım
o yüzden kimseyle sorun yaşamak istemiyorum iş durumlarından dolayı aynı apartmanda oturmamız gerekebilir ama inşallah iistanbulda ayrıca bir evimizz olur tabi , olmazsa da mecbur karşılıklı anlayış saygı gerekicek mesefami korumaya çalışıyorum zaten şimdidenn
, mesefali olursak yüz göz olmazsak sorun çıkmaz diye düşünüyorum , gerçi benımkının annesini bizim ilişkimiz başlamadan tee önceden de tanıyordm o zamandan bu zamana hiç değişmedi çok iyi düşünceli bir kadın çokta anlayışlı birine benziyor ama dediğin gibi içine girdikten sonra ne olur bılınmez , şimdilik ailesini seviyorum umarım da heo böyle olurrrr
ne oldu hele bir anlat
ah eylülüm öle kalacaksa sorun yok,biz 6 yıldır birlikteyiz,yanyana olalım diye kv debelendi resmen şimdi oğlanı kaptırınca neden ben top 10 da ilk sırada değilim demeye başladı huysuzlandı,sabah bi foruma da yazdım,bane diyo ki seni hamuruma sokayım,yoğurayım,ben de deim senin hamurun sana,benim hamurum bana
selam hoşgeldin
elti var mı elti sen onu söyle ben sana olacakları söyleyim
iyiler görümcelerrr ama yakın evleriii
SEBOŞ çok zıttıma gidiyor şaban yaaa
benı çok kızdırıyor
yok yokk
2 görümce varrrr
yok benım kv siz nerde isterseniz orda oturun hatta bu eve yapacağınız masraf yerine güzel bir ev alın istanbulda diyor
ne demek o kız hamurum falannn
yandınnnnn
görümce kaşık gibidir ortalığı karıştırır gider diye boşuna dememişlerr...dikkat ettt iyiliğine bakmaaa
evet ben biricik gelinim diyorum benımkine , başka da yok kıymetimi bilsinlerrrbence korkma.evin tek gelini olacaksın.ablan olurlar inşaallah sana
yani benden junıor bir nazife yapacakmış zuhahhaha
eylülüm şimdi düğn heyecanı falan ya herşey hallolur nasılsaa psikolojisinde,inşallah da sorun çıkmaz zaten
Ne kaynatıyonuz burda hanımlar hu huu
banada yer var mı
gel yavrummm
mühim konular kayınvalide görümce elti ve tabiki olmazsa olmaz bizim baş belalarııı
ayrıntı vererek anlatman lazım.çünkü merak ediyorum.ciddi bir adım atmak üzeresin yardımım dokunsun isterim
gel yavrummm
mühim konular kayınvalide görümce elti ve tabiki olmazsa olmaz bizim baş belalarııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?