julia ve melekleri

evett hatta onlarlar geldikten bir zaman sonra git eve ana oğul kutlasınlar bakalım

sinir bozucu bir drum yaa eşinde şaşırır ama kesinn

yok geldiklerinde gitmem başka odaya falan ama hediye falan almadım o yüzden anlar durumu..

dogum gunu için haklı olabilir.ben bir şey demezdim heralde.ama önceden kutlamıyor şimdi kıymete bindiyse orası ayrı

canım normalde kutlamaz etmezdi..
ben gelmelerinede takıntı yapmıyorum..
geçen yıl ben sanki birşey yapmışım gibi bizi birbirimizi düşürdü..eşim dolduruşa geldi..
eşim daha büyük hatalı..benim sinirim bundann...

isyan canm bence sen bildiğin gibi yap şimdiye kadar kendileri senin kadar özenip kutluyorlarsa başka yoksa da söylesin dursun,benim kv de yaptı ctesi eşimin dg burnumuzdan geldi bi de kalktı üstüne ağıt yakıo yavrıııııım doğumgünün böle mi oldu yavrııımmm diye,ben de dedim sen gelene kadar komşular bizim sesimizi bilmiyolardı diye kusura bakmasınlar artık,çocuk yoğğğğ karşılarında

canım geçen yıl eşim doldurşa gelip annesini korumasaydı benim yaptıklarımı hiçe saymasaydı yapardım..
ama hak etmiyor hiçbirşey yapmıcamm

evet eş hatalı.........

ayyy kızlarrr gözü m korktu vallaahh

bizde benimkinin ailesiyle aynı apartmanda oturmayı düşünüyoruz böyle bir ihtimalde vaarrr , 3 katlı bir katında biz bir katında onlar diğer kat boşş :18::18::18::18::18:

tek kelimeyle zor ama imkansız değil.....

ahhhhhhh allahım şu an yanımda olsa gırtlağını sıkardım o kadar gıcık oldum benım şabana

sık kız sıkk benim geçen yıl yapmam gerekenii yapp..ümüğüne çökkkk

ayyy çok zorrrrr çokkk...benim içinde imkansızzz ALLAHH korusunnnn

canım geçen yıl eşim doldurşa gelip annesini korumasaydı benim yaptıklarımı hiçe saymasaydı yapardım..
ama hak etmiyor hiçbirşey yapmıcamm

evet fark olduğunu anlasın o halde

walla eylülüm zor ama imkansız değil doğru cümle,aman sorun çıkmasın diyorsan çoookk esnek olman gerekecek,ama yok altta kalmam yapıştırrrr cevabı dersen benim gibi bir çekişme yaşarsın,evlenince değişim olmaz diyen varsa çıksın karddeeşim birilerinin tavrı mutlaka değişiyoo aman diyim 40 öç bir biçççç

perduuu bende hiç altta kalmam bir de çok hazır cevabımdır lafı insanın ağzına tıkarım

o yüzden kimseyle sorun yaşamak istemiyorum iş durumlarından dolayı aynı apartmanda oturmamız gerekebilir ama inşallah iistanbulda ayrıca bir evimizz olur tabi , olmazsa da mecbur karşılıklı anlayış saygı gerekicek mesefami korumaya çalışıyorum zaten şimdidenn

, mesefali olursak yüz göz olmazsak sorun çıkmaz diye düşünüyorum , gerçi benımkının annesini bizim ilişkimiz başlamadan tee önceden de tanıyordm o zamandan bu zamana hiç değişmedi çok iyi düşünceli bir kadın çokta anlayışlı birine benziyor ama dediğin gibi içine girdikten sonra ne olur bılınmez , şimdilik ailesini seviyorum umarım da heo böyle olurrrr

ah eylülüm öle kalacaksa sorun yok,biz 6 yıldır birlikteyiz,yanyana olalım diye kv debelendi resmen şimdi oğlanı kaptırınca neden ben top 10 da ilk sırada değilim demeye başladı huysuzlandı,sabah bi foruma da yazdım,bane diyo ki seni hamuruma sokayım,yoğurayım,ben de deim senin hamurun sana,benim hamurum bana
hey heyy selamlaar

selam hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…