evett hatta onlarlar geldikten bir zaman sonra git eve ana oğul kutlasınlar bakalım
sinir bozucu bir drum yaa eşinde şaşırır ama kesinn
dogum gunu için haklı olabilir.ben bir şey demezdim heralde.ama önceden kutlamıyor şimdi kıymete bindiyse orası ayrı
geçen yıl öle yaptım..ertesi gün doğru eşime gitmiş kv ağlamış..karın beni istemedi ben seni o kadar büyüttüm doğum gününde yanında olamıcammı falan dite..
eşimi iyi bir doldurmuş..bu sene hiçbirşey yapmamaya karar vermiştim zaten haketmiyor çünkü..
isyan canm bence sen bildiğin gibi yap şimdiye kadar kendileri senin kadar özenip kutluyorlarsa başka yoksa da söylesin dursun,benim kv de yaptı ctesi eşimin dg burnumuzdan geldi bi de kalktı üstüne ağıt yakıo yavrıııııım doğumgünün böle mi oldu yavrııımmm diye,ben de dedim sen gelene kadar komşular bizim sesimizi bilmiyolardı diye kusura bakmasınlar artık,çocuk yoğğğğ karşılarında
canım normalde kutlamaz etmezdi..
ben gelmelerinede takıntı yapmıyorum..
geçen yıl ben sanki birşey yapmışım gibi bizi birbirimizi düşürdü..eşim dolduruşa geldi..
eşim daha büyük hatalı..benim sinirim bundann...
ayyy kızlarrr gözü m korktu vallaahh
bizde benimkinin ailesiyle aynı apartmanda oturmayı düşünüyoruz böyle bir ihtimalde vaarrr , 3 katlı bir katında biz bir katında onlar diğer kat boşş :18::18::18::18::18:
tek kelimeyle zor ama imkansız değil.....
neden ???????????
kime????????
ahhhhhhh allahım şu an yanımda olsa gırtlağını sıkardım o kadar gıcık oldum benım şabana
ahhhhhhh allahım şu an yanımda olsa gırtlağını sıkardım o kadar gıcık oldum benım şabana
ayyy kızlarrr gözü m korktu vallaahh
bizde benimkinin ailesiyle aynı apartmanda oturmayı düşünüyoruz böyle bir ihtimalde vaarrr , 3 katlı bir katında biz bir katında onlar diğer kat boşş :18::18::18::18::18:
sık kız sıkk benim geçen yıl yapmam gerekenii yapp..ümüğüne çökkkk
ayyy çok zorrrrr çokkk...benim içinde imkansızzz ALLAHH korusunnnn
niyeee belkim biz çok iyi anlaşıcazz
inşallah yaaa ppufff
canım geçen yıl eşim doldurşa gelip annesini korumasaydı benim yaptıklarımı hiçe saymasaydı yapardım..
ama hak etmiyor hiçbirşey yapmıcamm
walla eylülüm zor ama imkansız değil doğru cümle,aman sorun çıkmasın diyorsan çoookk esnek olman gerekecek,ama yok altta kalmam yapıştırrrr cevabı dersen benim gibi bir çekişme yaşarsın,evlenince değişim olmaz diyen varsa çıksın karddeeşim birilerinin tavrı mutlaka değişiyoo aman diyim 40 öç bir biççççayyy kızlarrr gözü m korktu vallaahh
valla ben gördüm bildimmm...en iyi dediğin kv içinde bile bir kıskançlık fesatlıkk kesinn var..
mesafe olması en iyisiii
valla ben gördüm bildimmm...en iyi dediğin kv içinde bile bir kıskançlık fesatlıkk kesinn var..
mesafe olması en iyisiii
ne yaptııı yine şabann
sık kız sıkk benim geçen yıl yapmam gerekenii yapp..ümüğüne çökkkk
ayyy çok zorrrrr çokkk...benim içinde imkansızzz ALLAHH korusunnnn
evet fark olduğunu anlasın o halde
walla eylülüm zor ama imkansız değil doğru cümle,aman sorun çıkmasın diyorsan çoookk esnek olman gerekecek,ama yok altta kalmam yapıştırrrr cevabı dersen benim gibi bir çekişme yaşarsın,evlenince değişim olmaz diyen varsa çıksın karddeeşim birilerinin tavrı mutlaka değişiyoo aman diyim 40 öç bir biçççç
perduuu bende hiç altta kalmam bir de çok hazır cevabımdır lafı insanın ağzına tıkarım
o yüzden kimseyle sorun yaşamak istemiyorum iş durumlarından dolayı aynı apartmanda oturmamız gerekebilir ama inşallah iistanbulda ayrıca bir evimizz olur tabi , olmazsa da mecbur karşılıklı anlayış saygı gerekicek mesefami korumaya çalışıyorum zaten şimdidenn
, mesefali olursak yüz göz olmazsak sorun çıkmaz diye düşünüyorum , gerçi benımkının annesini bizim ilişkimiz başlamadan tee önceden de tanıyordm o zamandan bu zamana hiç değişmedi çok iyi düşünceli bir kadın çokta anlayışlı birine benziyor ama dediğin gibi içine girdikten sonra ne olur bılınmez , şimdilik ailesini seviyorum umarım da heo böyle olurrrr
hey heyy selamlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?