julia ve melekleri

çok ddeeeşik bir kombinasyon oldu eylülll bence annenin yaşına göre güzel bir yüzük olabilir

çok ddeeeşik bir kombinasyon oldu eylülll bence annenin yaşına göre güzel bir yüzük olabilir

olsunnn 42 yaşında annem süslüdür biraz o yüzden takı diyorumm

pijamayı da kardeşim adına alırım işte güzel olmaz mii

isyağnnn napıyosun

yemekten geldimm bacımm can sıkıntısı napayımm..
sen napıosunnn..
kv aramış akşama napıosunuz diye..
dicektimm kocama giycem jartiyer striptiz yapıcam diye ama sustumm bir doğum gününde de rahat bırak yaa..
nese dedim hiçbirşey yapmıyoruz diye..hiçbirşeyide üstüne bastıra bastıra söledim..çıkıştada işim var 1 saat dedim..yemeğe falan gelmesin diye..
çaya gelelimmi pastada alır geliriz dedi..buyrun gelindedim..
sinir oldumm

bende öyleee

ayyyyy onlarda yaa sürekli onlarla mı kutlıycaksınız yaniii

keşke dışarıya çıkıcaz deseydin canımm gelmeselerdi sizde dışarda pastanızı yerdiniz

bende öyleee

ayyyyy onlarda yaa sürekli onlarla mı kutlıycaksınız yaniii

keşke dışarıya çıkıcaz deseydin canımm gelmeselerdi sizde dışarda pastanızı yerdiniz

geçen yıl öle yaptım..ertesi gün doğru eşime gitmiş kv ağlamış..karın beni istemedi ben seni o kadar büyüttüm doğum gününde yanında olamıcammı falan dite..
eşimi iyi bir doldurmuş..bu sene hiçbirşey yapmamaya karar vermiştim zaten haketmiyor çünkü..

evlilik yıl dönümünden bahsediyorsak eger KV ne yuhhhhh diyorum

off çok kötüü

yaşlılar nedne bu kadar anlayışsız oluyo ki başbaşa kutlamak istiyorsunuz belki

anladım canım ne diyim bu akşam gelsinler o zaman sende hiç eşine ölze bir şey yapma onlar varken de surat as eşine gittiklerinde bakalım ne diyecek

BEN CELDUMMMM ÇOK SİNİRLİYİM

bende bendeee

evlilik yıl dönümünden bahsediyorsak eger KV ne yuhhhhh diyorum

yok canım eşimin doğum günü...evlilik yl dönümü olsa asla kabul etmem zatennn

zaten öle yapıcamm..
çıkıştada arkadaşımla buluşcamm..
bir işim var birde kahve içerim..
o zamana kv lerde gelmiş olur..
önemsemicemm yanii

evett hatta onlarlar geldikten bir zaman sonra git eve ana oğul kutlasınlar bakalım

sinir bozucu bir drum yaa eşinde şaşırır ama kesinn

yok canım eşimin doğum günü...evlilik yl dönümü olsa asla kabul etmem zatennn

dogum gunu için haklı olabilir.ben bir şey demezdim heralde.ama önceden kutlamıyor şimdi kıymete bindiyse orası ayrı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…