Bence de canım.Sonuçta insan ailesini seçemiyor.O da napsın
aynen canım ... baya sanssızım ben o konuda.oda napsın ıste benm snırımlemı ugrascak aılesıylemı askerlıklemı bılemıyor.umarım duzelırız bı an once
İyi sohpetler hanımlarrr
Hoş bulduk topic hayırlı olsun
bn acmadım canım topıgı ama evet hayırlı olsun hepımıze.))
Topic sahibesine hayırlı olsun diyeyim ozaman
aynen canım .)) yas kac bekarmısın iş guc varmı .)
22 yaşım arkeoloğum tatlım sen?
20 yasındayım.onlısans mezunuyum bende.aöf den devam ediyorum 3.sınıfım aynı zamnda.işsizim.))
Hmm güzelmiş hangi bölüm?
Dur bakalım daha öğrencisin bulursun iş
Bizim herifcana yapmışlar oda kabul etmiş ayda 120 lira odeyecekmiş bende ne gerek var bunun altından bi hinlik çıkar dedim.Bankaların yaptıkları hiç bir uygulamaya inanmıyorum içime kurt düştü
canım bi sıkıntısı yok bende düşünüyorum birikim sonuçta. emekli oluyorsun yaşlanınca
siz barıştınız mı bakim nası oldu bu iş
Hmm sorun yoksa limonum iyi ya.Birde şeye takıldım ben şimdi,biz para biriktiriyoruz yaza bir şeyler düşünüyoruz bide bu girmesin araya diye felan.İstediğimiz zaman içeridekini çekebiliyormuşuz ama o iyimiş.Sıkışırsak çekeriz
Barıştık limonum ya.Ben yapamadım.Olmuyor onsuz elim ayağım eşim dostum her şeyim.Onsuz nefes almak bile çok zordu 1 ay.Bunu çok iyi idrak ettim.Bize özellikle bana bu ayrılık lazımmış.Anlamam için.Şimdi yepyeni ve bambaşka bir şekilde başladık
canım çekerken sıkıntı oluyo ama yatırdığını çekemyorsun belli süreleri falan var onun. sevimdim senin adına iş durumlarını naptınız?
çok sevindim yazın seni de everiyoruz
Şuan burada kurulan mobil santralde özel güvenlik yapıyor.Kazancı iyi şükür sanırım daha iyi bi kuruma geçme ihtimali var onu tam bilmiyorum.Önümüzde kpss var ikimizde ona odaklandık bir yandan ,ihtimalleri çoğalttık duruma göre ilerleyeceğiz.Yazın evlenmek mi nişanmı ama artık bir şey olmalı
kızlar kızlar gelemmı yanağızdan öpemmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?