julia ve melekleri

merhaba kış geldi çok soğuk geldi ama botlarımı ve montlarımı özlemişim kazaklarımı da unutmadım... yinede gülümseyenlere...

selam limonum nasılsın

selam cnm hoşgeldin cidden öyle valllaaaaa

merhaba arkadaşlar kk ailenizin yeni üyesiyim hos bes güzel valla :))) kıs geldi ama ben baharcıyım yaaa :))) en güzel mevsim baharr bence :) bu arada kendimi tanitayım 28 yasındayım evliyim bir tane kızım var 3 yasında şimdide 2.çocuguma hamileyim çok taze 7 haftalık bebiş :))

gözünüz aydın cnmmmm kızına da maşallahh

çalışıyormusun cnm

topiğimde ki hayalet kimmmmmmmmmmm çık hemen ortayaaaa

teşekkür ederim canım evet çalışıyorum bi int sitemiz var alışveriş takı üzerine onunla ilgileniyorum sen neler yapıyosun

sitenin adı ne cnmmmm özelden linkini yollasana belki ilgimi çeken birşeyler vrdır

:))))) begenicegini düşünüyorum malum biz kadınların ilgi alanları :))) yollayım ama nasıl malum yenıyım ya ben sen kıdemlisin bana yardımcı ol :)))

50 msj olmadan özelden de msj atamazsın ki şimdi sen hey yarabbim npsak kiii

oda güzelmiş yaniiii :))) napsakki nasıl yönlendirsem seni acaba bilemedim :))) 50 msj.dan kasıt ne canım bu arada hemen dolduralım :))))

mesaj alanında suan sağ üst köşedesenin 11 yazıo yaaa yani yazdıgın cevap vcnmm

burda gevezzelik yapalım birazda dolsun msj hakkın

eee yapalım o zaman valla sen kendini anlat bakalım sen neler yapıyosun

cnm ben 25 yasındayım bekarım 2 yıllık bir ilişkim var bursada oturuorumm muhasebeciyim

boş buldugum vakitlerde buralardayım işteee ne olsun işte monaton bir hayatttt sevdiceğimle çalışmadığımız her dakika yan yana olmaya calısıyoruz bu şekilde

daha ne olsun canım en guzel zamanların iyi değerlendir valla çoluk çocuga karışınca pek bişe yapmaya zamanın kalmıyor.tadını çıkarın sevdiceğinle

daha ne olsun canım en guzel zamanların iyi değerlendir valla çoluk çocuga karışınca pek bişe yapmaya zamanın kalmıyor.tadını çıkarın sevdiceğinle

evlenir evlenmez cocuk istiorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…