selam kızlar nasılsınız
merhaba kış geldi çok soğuk geldi ama botlarımı ve montlarımı özlemişim kazaklarımı da unutmadım... yinede gülümseyenlere...
selam limonum nasılsın
selam cnm hoşgeldin cidden öyle valllaaaaa
merhaba arkadaşlar kk ailenizin yeni üyesiyim hos bes güzel valla :))) kıs geldi ama ben baharcıyım yaaa :))) en güzel mevsim baharr bence :) bu arada kendimi tanitayım 28 yasındayım evliyim bir tane kızım var 3 yasında şimdide 2.çocuguma hamileyim çok taze 7 haftalık bebiş :))
idare eder canım sen nasılsın
gözünüz aydın cnmmmm kızına da maşallahh
çalışıyormusun cnm
teşekkür ederim canım evet çalışıyorum bi int sitemiz var alışveriş takı üzerine onunla ilgileniyorum sen neler yapıyosun
neden idare eder cnm hayırdır bir sorun mu var
sitenin adı ne cnmmmm özelden linkini yollasana belki ilgimi çeken birşeyler vrdır
:))))) begenicegini düşünüyorum malum biz kadınların ilgi alanları :))) yollayım ama nasıl malum yenıyım ya ben sen kıdemlisin bana yardımcı ol :)))
50 msj olmadan özelden de msj atamazsın ki şimdi sen hey yarabbim npsak kiii
oda güzelmiş yaniiii :))) napsakki nasıl yönlendirsem seni acaba bilemedim :))) 50 msj.dan kasıt ne canım bu arada hemen dolduralım :))))
mesaj alanında suan sağ üst köşedesenin 11 yazıo yaaa yani yazdıgın cevap vcnmm
burda gevezzelik yapalım birazda dolsun msj hakkın
eee yapalım o zaman valla sen kendini anlat bakalım sen neler yapıyosun
cnm ben 25 yasındayım bekarım 2 yıllık bir ilişkim var bursada oturuorumm muhasebeciyim
boş buldugum vakitlerde buralardayım işteee ne olsun işte monaton bir hayatttt sevdiceğimle çalışmadığımız her dakika yan yana olmaya calısıyoruz bu şekilde
daha ne olsun canım en guzel zamanların iyi değerlendir valla çoluk çocuga karışınca pek bişe yapmaya zamanın kalmıyor.tadını çıkarın sevdiceğinle
evlenir evlenmez cocuk istiorum zaten
ayyy inşallah allah gönlüne göre versin canım bambaşka bi duygu yaa harika bişe :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?