ev olurdaaaaa çok da güzel olur hemdeee
isyan nedne izin vermiosun kız taze aşıklaraaa
lenn bunları bilmiosunn senn yalnız bırakamamm olmaz olmazz anla juliaa anlaaaa
değilmi ya ne olacak sanki evde kutlasak ne güzel olurdu kimse yok daha rahat olurduk
lenn bunları bilmiosunn senn yalnız bırakamamm olmaz olmazz anla juliaa anlaaaa
buraya da bi slm vereyim
ne yapıyosunuzzz isyanım sende mi burdasın bakim:13::13:
iyi yaptın cnm hoşgeldin nasılsınnn
çok sükür melanka yardımcı olmaya calışıyoruz sözlüsünün doğum günü varmıştaahoşbuldum tatlım iyidir ya ne olsun seni sormalı
laaaannnn sadece sarıldığımızı gördünnn ne var bundaa
çok sükür melanka yardımcı olmaya calışıyoruz sözlüsünün doğum günü varmıştaa
oooooo süperyürekten gelen iki çift söz yeter bence hediye filan düşünmektense en kestirme ve en romantik hediye o olur
Günaydın Kızlarrrrr
evet cnm çok hoş olur benceee deeee her yeri kırmızı süslerlee süsleee ve siyahhh siyah şamdanlara kırmızı mumlar yakkkk odanın her yerinde bu mumlardan olsunnnn oda loş ışık olcakk müzik çok önemli tabiii romantik rahatlatıcı bir müzik
sorasııııııı zaten gelir cnmmmm güzel sözler söyleyin birbirinize kutlaa sevdiğiniii onunlaaaa ölene dek bu şekilde olmayı hayal ettiğini söleee
o olmayıncaaa hayatın tadının tuzunun olmadıgını söleeee deki onaaa benim ki bu sözü çok begenmişti ben sözlü söledim sen pastasına aynen bu şekilde yazdır cnmm
senin en güzel yanın ??? merak edecek ne oldugunu soracak zaten sana
sende kulağına eğil yavasca fısıldaaa senin en güzel yanın BENİM YANIM SEVDİĞİMMMGör bak nasıl mest oılacakkk
anladım cnmmmolsun beeee bi kereden bişi olmaz töbe töbeee uslu durun kızım sizde
ayyy çok romantik gerçekten
sarılın kızım ben izin verdim sarılmak iyidirrr aşkı pekiştirirçok uslu duryorduk kuzen abarttı
evet haklısın herkein görüşü farklıdır canım önemli olan arkadaşın kararıevet ama biraz romantizim iyidir cnmmm can verir aşkaaa
Günaydın Kızlarrrrr
evet haklısın herkein görüşü farklıdır canım önemli olan arkadaşın kararı
işte böle seyler yapabilirsin cnm bende daha neler neler var aklıma geldikçe yazarım sanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?