julia ve melekleri

ne haber tatlıımmm

zor işler ama güzel işler üzülmek istemiyorum diye kapılarını kapatma canım kimseye kötü düşünmeee

ah be cnmmmm karşılıklı olunca tadından yenmio ölesi de seni bulcak ben çok inanıorum buna

idare eder. kafammda oturtsam daha kolay olacak tamamen bitiremedim bilmiyorum. seviyorum ama üzüyor beni üzen insana tahammülüm yok bakalım ya yoluna girecek ya da tamamen çıkacak

idare eder. kafammda oturtsam daha kolay olacak tamamen bitiremedim bilmiyorum. seviyorum ama üzüyor beni üzen insana tahammülüm yok bakalım ya yoluna girecek ya da tamamen çıkacak

allah yardımcın olsun kuzuummm hakkında hayırlı olan ne ise öle olsun herşey çok güzel olsun inşallahhhh

görüşüyormusunuz suan cnmm

kuzulaar ben kaçıyorum yarın görüşürüz inşallah iyi geceler sizlere ballar

çkıyormusun cnm bende birazdan yatcam sabah iş varr

Günaydın kızlar

yeni bir gün dahaaa işte gönlünüzden geçen tük güzellikler tüm sevinçler bizimle hepimizin olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…