25 gün önce terk edildim..neden cnmmm
25 gün önce terk edildim..
3 yıllık ilişkimdi
içim geçti soguttum falan derken,facede şunu paylaşmış.
Yıllar çok çabuk geçiyor farkında olmadan.. nasıl geçer , neyle geçer bilemezsin .. rüya gibi geçen anlar olur.. sevinç mutluluk.. anın tadını zamanında çıkarbildiğin kadar çıkarırsın. sonrası sadece buruk geçer. geriye dönüp baktığında sadece güzel hatıralar kalır. sadece ama saadece hatıralar. elinde kalan 3 -5 fotoğraf 1-2 hediye olur. başkada hiçbir şey . en azından bunlara saygı duyup saklarsın... kendini kandırırsın. geleceğine yazık edersin.. hemde ne uğruna . geleceği düşündüğün uğruna.. bunun sonucunda olan geleceğine olur. kendine eskisi gibi değerde veremezsin. çünkü o özgüveninde yok olur.. ağlarsın.. usul usul sessizce geceleri kafanı yastığa koyup ağlarsın... sonra inatlaşıp başkasıyla olmak istersin.. kalbine ne ayar verilmişse baş edemezsin.. kalbine yenik düşersin.. kafanı dağıtmk için elinden geleni yaparsın.. olağanüstü hallerde bulunursun.. birşeyler dağıtmak istersin.. içindeki karanlığı aydınlatmak istersin.. kalbin kesinlikle izin vermez.. başkasını seversin.. başkası hakkında duyumlar alırsın.. kalbin artık paramparça olcak bir hale gelir.. olan gene sana olur.. bunların hepsi sana sadece olgunluk verir.. başkada hiç birşey.. hiç birşey olmadığı gibi... kaaranlığa aşık olursun... akşamı bekleyip haykırmak..
beni unuttu mu ne düşünüyor demekten alamıyorum kendimi öf
başkası yok eminim,çok aşıktıkah be cnm suan sana ne desem kelimeler kifayetsiz kalır unutmak oyle kolay olmaz cnm baska bir kadın yoksa eger bence unutmamıştır hemen unutamaz unutulmaz
nicocan sıkıntıdan patlıorum burda nerdesin sen
başkası yok eminim,çok aşıktıkama tükettik birbirimizi yazıdada birini seversin duyumlar alırsın kalbin paramparça olmuştur yazmış,başkasına mı aşık oldu yahu 25gündür sessizim hiç aramıyo sormuyo merak ederi insan hayvan
Takılıyorum canım ne yapayım.Sen ?
öyle cok işim var ki aslında ama yapmıcam işte cnm sıkılıoooo kıpır kıpırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?