julia ve melekleri

aslında kalıma şey geldi biz kuzenımle ılkokulda aynı okuldaydık ilkokul arkadaşımız nişanlanıyo bende gitmek istiyorum falan mı desem ne yapsam
izin verirmi acepp...
şahsenn benim babam il dışına anca çok yakın bir arkadaşım evlencekse izin verirdi kuzucummm

izin verirmi acepp...
şahsenn benim babam il dışına anca çok yakın bir arkadaşım evlencekse izin verirdi kuzucummm

il dışı ama amcamlar falan var kuzenlerim var onlara gitsem bişey demez dee işte ayarlamak lazım annem gelse iyi olacaktaa :26:

aynı şehirde olsaydık böyle olmyacaktı

il dışı ama amcamlar falan var kuzenlerim var onlara gitsem bişey demez dee işte ayarlamak lazım annem gelse iyi olacaktaa :26:

aynı şehirde olsaydık böyle olmyacaktı

o zaman kuzenimi özledim hemde arkadaşımızın nişanı varmış orayada giderim de kuzucumm izin verir bence

o zaman kuzenimi özledim hemde arkadaşımızın nişanı varmış orayada giderim de kuzucumm izin verir bence

evet bişey demez babam öyle şeylere zaten

annem biraz uyuzluk yapıyo yok ne işin var yok ne gerek var felan

Bu tarz nasıl kız isyannn

çok mu abartı olurrrr hoşuma giden tek şey arkasındaki detaylar oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada modelleri sevdiceğe göstereceğim için yüzlerini kapattım

ahahahaah görmesinn

aha da beyaz gömlek olan bence hoş,ya bu tasettür uzun,zarif hanımlarda ne güzel duruyii kendimi bidon gibi hissettim

evett gömlek çok hoşş ama etekte öylee

bende nasıl durur acebaaa çok uzun ve çok zayıf değilim yakışır mı bana bende bidon gibim our muyum :18::18::18::18:

evett gömlek çok hoşş ama etekte öylee

bende nasıl durur acebaaa çok uzun ve çok zayıf değilim yakışır mı bana bende bidon gibim our muyum :18::18::18::18:
ne kadar da olsa zarif duracağını düşünüyom bacım
çalışıyoruzzz lennnn armut toplamıozzzz herhaldeeee
ayrıca evet isyan çok çalışıyo bi kereeee

ne kadar da olsa zarif duracağını düşünüyom bacım

ayrıca evet isyan çok çalışıyo bi kereeee

halden anlayan arkadaşımmmm

bu arada falleni dün gördümm ama görmezden geldi beni başka topikteeee gelmioo burayaaa

halden anlayan arkadaşımmmm

bu arada falleni dün gördümm ama görmezden geldi beni başka topikteeee gelmioo burayaaa
aynısı benim de başımda canım tam rahatım nete girem diyom hoopp bişi çıkıyooo
hu huuuuuu kıslarrrr selamlar sevgilerrr neler yapıyosunuz bakıyım yafuuu gunler oldu kk ya girmeyelii
serpil hoşgeldin canm nasılsın

hoşbulduk kuzum hastalıktan gözümü açamadım günlerdir yaa pöff ilaçta içemiyoz malumm bugun daha toparladımda çok şükür sen napıyosun nası gidiyo
çok geçmiş olsun bacım dikkat lazım,ben de bi iyi bi fena alışıyom gibi, :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…