julia ve melekleri

Günaydın kızlarrrr

hayırlı cumalarrr

günaydınnlarrrrrr miss gibi yağmur yağıyor evde olup sıcacık kahvaltı etmek vardııı

evetttttt

napıyosun görüşemedikkk :102::102::102::102::102:

yaa sorma 1 haftadır çok fenaydım..
9-10 saat uyuyorumm ama sanki 1 saat uyumuş gibi uykusuz ve halsizdimm..
bugün biraz daha iyiyimm..
geldimm yaneeee

yaa sorma 1 haftadır çok fenaydım..
9-10 saat uyuyorumm ama sanki 1 saat uyumuş gibi uykusuz ve halsizdimm..
bugün biraz daha iyiyimm..
geldimm yaneeee

niye öyle oldunnn

benim de dünn ban açıldı geldim

bende uyumak istiyorumm

nişan nasıl olcak şekerimm..salonda oynamalı falanmı yoksa evdemi:44::44:

eğer evde ise çok güzel olur..ama salounda ise biraz daha abiyemsi olabilir...

salon da olucak müzk falan olur ama oynamalı olmıycak canım , çok fazla abartmak istemiyorum hani kendi kendine gelin güvey olmuş gibi bir de daha bunun düüğünü var hem , nişan için bu tarz bana çok güzel gider diye düşündüm hem çok abartı değil hemde şık sence de öyle değil mii

bu arada gömlekteki kız ne kadar güzel yaaaa

tatlımm olur olur oynamalı falan değilse güzel olur..sanada çok yakışırr bebeğimmm

tatlımm olur olur oynamalı falan değilse güzel olur..sanada çok yakışırr bebeğimmm

benimki de çok abartılı giyinme dedi sinirimi bozdu sonra bizi nişanlanıcak sanmasınlar flaan diyo

bir de gidip gidemeyeceğim kesin değilll aynı şehirde olmadığımız içinnn ama gitmeyi çook istiyorum

davet ederse kv ve eşin izin verirse git kuzucummmm..

davet ederse kv ve eşin izin verirse git kuzucummmm..

eşim kim kız

dur daha sözlü nişanlı bile değilizzz

kv annemi tanıdığı için annemi arayıp davet edicek ama annem de mırın kırın ediyo ben ne olursa olsun gidecem dedim

ayy annen dicektimmm

hiii annemle gidicez iştee ama gidemezsek bilmiyorum aynı şehirde olsaydık zaten giderdim kendim dee :26::26:

aslında onların oturduğu şehirde kuzenlerım akrabalarım var bır gun oncesınden kuzenlerime gidip kalıp nişanada kuzenımle gidebülürüm

ama işte babama ne diyecez oda var kim bu nişan için gidiyosun flan olayı olursaa

aneeee babana güzel bir bahane bul o zaman şekerimmm

aneeee babana güzel bir bahane bul o zaman şekerimmm

aslında kalıma şey geldi biz kuzenımle ılkokulda aynı okuldaydık ilkokul arkadaşımız nişanlanıyo bende gitmek istiyorum falan mı desem ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…