günaydın cnm hoşgeldinSelamlar bende varım yeni üye oldum. Günaydın herkese nasılsınız hanımlar
yaa aynen julimm yaa..ben geçen haftadan beri gece modundayımm hep uyuyorumm..hiç kalkasım yok..
böle neşesizimm..depresifimmm
yokk ne kahvaltısı yahuuo beni öpsün gitsin işe öpücükle kahvaltısını etmiş olsun
ben dururum valla istemiyorum
eheehe ben hazırlarım yaaa kahvaltısız göndermemmmbütün gün çalışcakkkk
günaydın cnm hoşgeldinbiraz kendinden bahsetsene bize seni tanıyalım
bir sorun mu var ki cnmmmm bir sorun yaşıosan oda yapar belkiii :26:
bebe olayı kuzumm yaa..yine adet oldum..7.ayda boşa gitti...
öteki ay doktora gitcem şu rahim filminide çektirelim bakalım..
başka bir sorun görünmüyor çünküüü
hatta o bana hazırlasıngüzellik uykumdan uyanınca yerim ahahaha ne kötüyüm beee
Teşekkürler bayanlar hoş buldum bursadn boluya gelin geldim 3 ayım dolacak. Nasıl geçiyor hayat keyifle r nasıl bolu çok soğuk donuyorum ben -2,5 derece burası
eger baska bir sorun yoksaa demek ki senin için doru zaman değilmiş suan cnmmm rabbimin vardır bir bildiği üzülme ne olur
aa ne güzel nerden geldin gelinnnTeşekkürler bayanlar hoş buldum bursadn boluya gelin geldim 3 ayım dolacak. Nasıl geçiyor hayat keyifle r nasıl bolu çok soğuk donuyorum ben -2,5 derece burası
ahha ahh eylülümm rüyanda görürsünnnnnbu erkek milleti nasılda yaptırırlar gör bak sennnn
aa ne güzel nerden geldin gelinnn
yaş kaç
oo burası da soğukk istanbuldayım bende 22 yaşındayım
ahahaabanane içimden gelince yaparım
hii çokta uzağa gitmemişsinn23 yaşındayım bursadan gelin oldum boluya eylülcüm.. Evlenince pembe hayallere dalma bazen eş yerine koymuyorlar resmen nenelik ediyorsun yinede memnun olmuyorlar :)
adamda derki sana başlarım senin içinden gelmene...kalk yap der tıpış tıpış yaparsınnn
Dini nikahta öyle bi keramet var ki kimse çözememiş. Hem kızarsın hem yaparsın inan bana. Hele bi yapma da gör bak mutsuzluğuna bir de huzursuzluk eklenir. Sonra arayı nasıl düzeltirim diye kafayı yersin erkekler in siniri daha beterdir kadınlara benzemez daha inat olurlar onunönceki halini mumla ararsın
süperr eylüll oturda moral bozmak nasıl olurmuş görrrDini nikahta öyle bi keramet var ki kimse çözememiş. Hem kızarsın hem yaparsın inan bana. Hele bi yapma da gör bak mutsuzluğuna bir de huzursuzluk eklenir. Sonra arayı nasıl düzeltirim diye kafayı yersin erkekler in siniri daha beterdir kadınlara benzemez daha inat olurlar onunönceki halini mumla ararsın
ayy julimm elde değill yaa öle üzülüyorumki..birde herkeze polliyanacılık oynuyorumm..etrafım anlamasın diye ama içim yanıyorrr
23 yaşındayım bursadan gelin oldum boluya eylülcüm.. Evlenince pembe hayallere dalma bazen eş yerine koymuyorlar resmen nenelik ediyorsun yinede memnun olmuyorlar :)
sen sus hıııhhhsüperr eylüll oturda moral bozmak nasıl olurmuş görrr
CNM BNM YAAA seni çok iyi anlıorummm çünkü bende evlenip cocuk sahibi olmak istiorum artık
bende bursadayım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?