julia ve melekleri

Selamlar bende varım yeni üye oldum. Günaydın herkese nasılsınız hanımlar
günaydın cnm hoşgeldin biraz kendinden bahsetsene bize seni tanıyalım
yaa aynen julimm yaa..ben geçen haftadan beri gece modundayımm hep uyuyorumm..hiç kalkasım yok..
böle neşesizimm..depresifimmm

bir sorun mu var ki cnmmmm bir sorun yaşıosan oda yapar belkiii :26:

yokk ne kahvaltısı yahuu o beni öpsün gitsin işe öpücükle kahvaltısını etmiş olsun

ben dururum valla istemiyorum

eheehe ben hazırlarım yaaa kahvaltısız göndermemmm bütün gün çalışcakkkk

günaydın cnm hoşgeldin biraz kendinden bahsetsene bize seni tanıyalım

bir sorun mu var ki cnmmmm bir sorun yaşıosan oda yapar belkiii :26:

bebe olayı kuzumm yaa..yine adet oldum..7.ayda boşa gitti...
öteki ay doktora gitcem şu rahim filminide çektirelim bakalım..
başka bir sorun görünmüyor çünküüü

kızlar ben kahvaltı yapıp geliorumm

bebe olayı kuzumm yaa..yine adet oldum..7.ayda boşa gitti...
öteki ay doktora gitcem şu rahim filminide çektirelim bakalım..
başka bir sorun görünmüyor çünküüü

eger baska bir sorun yoksaa demek ki senin için doru zaman değilmiş suan cnmmm rabbimin vardır bir bildiği üzülme ne olur

Teşekkürler bayanlar hoş buldum bursadn boluya gelin geldim 3 ayım dolacak. Nasıl geçiyor hayat keyifle r nasıl bolu çok soğuk donuyorum ben -2,5 derece burası

Teşekkürler bayanlar hoş buldum bursadn boluya gelin geldim 3 ayım dolacak. Nasıl geçiyor hayat keyifle r nasıl bolu çok soğuk donuyorum ben -2,5 derece burası

evlilik nasıl bişi hadi tarif et biz bekarlara

eger baska bir sorun yoksaa demek ki senin için doru zaman değilmiş suan cnmmm rabbimin vardır bir bildiği üzülme ne olur

ayy julimm elde değill yaa öle üzülüyorumki..birde herkeze polliyanacılık oynuyorumm..etrafım anlamasın diye ama içim yanıyorrr

aa ne güzel nerden geldin gelinnn

yaş kaç
oo burası da soğukk istanbuldayım bende 22 yaşındayım
ahha ahh eylülümm rüyanda görürsünnnnn bu erkek milleti nasılda yaptırırlar gör bak sennnn

ahahaa banane içimden gelince yaparım

23 yaşındayım bursadan gelin oldum boluya eylülcüm.. Evlenince pembe hayallere dalma bazen eş yerine koymuyorlar resmen nenelik ediyorsun yinede memnun olmuyorlar :)

aa ne güzel nerden geldin gelinnn

yaş kaç
oo burası da soğukk istanbuldayım bende 22 yaşındayım

ahahaa banane içimden gelince yaparım

adamda derki sana başlarım senin içinden gelmene... kalk yap der tıpış tıpış yaparsınnn

23 yaşındayım bursadan gelin oldum boluya eylülcüm.. Evlenince pembe hayallere dalma bazen eş yerine koymuyorlar resmen nenelik ediyorsun yinede memnun olmuyorlar :)
hii çokta uzağa gitmemişsinn
ahh ahh şu an çok sinirliyim ona o yüzden hiç bişey yapmam
adamda derki sana başlarım senin içinden gelmene... kalk yap der tıpış tıpış yaparsınnn

hiçte bile

ne moralimi bozuyosun kızz o yapıcak müstehak ona hıııhhhhh

Dini nikahta öyle bi keramet var ki kimse çözememiş. Hem kızarsın hem yaparsın inan bana. Hele bi yapma da gör bak mutsuzluğuna bir de huzursuzluk eklenir. Sonra arayı nasıl düzeltirim diye kafayı yersin erkekler in siniri daha beterdir kadınlara benzemez daha inat olurlar onun önceki halini mumla ararsın

döğrudur tatlımm rabbim kimnsenin ağzının tadını huzurunu mutluluğunu bozmasın bozanlara da fırsat vermesin

süperr eylüll oturda moral bozmak nasıl olurmuş görrr

ayy julimm elde değill yaa öle üzülüyorumki..birde herkeze polliyanacılık oynuyorumm..etrafım anlamasın diye ama içim yanıyorrr

CNM BNM YAAA seni çok iyi anlıorummm çünkü bende evlenip cocuk sahibi olmak istiorum artık

bende bursadayım cnm

süperr eylüll oturda moral bozmak nasıl olurmuş görrr
sen sus hıııhhh

yaa güzel bir tunik bulamıyorummm beğendiklerimde hep 150 - 200 tl arasında o kadarda verememm
CNM BNM YAAA seni çok iyi anlıorummm çünkü bende evlenip cocuk sahibi olmak istiorum artık

bende bursadayım cnm

aa ne güzel buluşun hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…