julia ve melekleri

CNM BNM YAAA seni çok iyi anlıorummm çünkü bende evlenip cocuk sahibi olmak istiorum artık

bende bursadayım cnm

evlen canım biran önce ve sakın çocuk işini geciktirmeyinn...Rabbim ne zaman verirse versinnn..korunmayınn

isyancım moral bozmak değil gerçek bu. eylül ün büyük konuşmasını önlemeye çalışıyorum sadece

sen sus hıııhhh

yaa güzel bir tunik bulamıyorummm beğendiklerimde hep 150 - 200 tl arasında o kadarda verememm

aa ne güzel buluşun hemen
kız nereye buluscaz boluya gelin gittim dio şaşkın tavık
evlen canım biran önce ve sakın çocuk işini geciktirmeyinn...Rabbim ne zaman verirse versinnn..korunmayınn

yok hiç korunmmayı düşünmüorum zaten cnm erkek arkadasım evlenir evlenmez hemen istio çünkü

isyancım moral bozmak değil gerçek bu. eylül ün büyük konuşmasını önlemeye çalışıyorum sadece
büyük konuştum
kız nereye buluscaz boluya gelin gittim dio şaşkın tavık

yok hiç korunmmayı düşünmüorum zaten cnm erkek arkadasım evlenir evlenmez hemen istio çünkü

hıı ben boludan bursaya anladım hatlar karıştı

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde bügün yarın hasta olmam lazım yoksa hamiş hamiş gezecem ortalıkta. son 2 sinde kazaya kaldım 2 aylık olduğum için düşünmüyordum napayım kızlar akıl verin yaaaa

Kızlar bu tunik salon nişanı için basit mi kalır bakın bakamm

önü arkası başka rengi

kızlar ben çıkıorum işlere bakim briaz gelirim gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…