julia ve melekleri

akşam olunca neden kimse gelmio burayaaaaa :26::26:

neden kırdı cnm seniii

hep aynı şeyler be canım

sınav haftası geldi ya her zaaman ki gibi kırıp döktü yine ,derslerinin stresinden bana buz gibi soğuk sevgilisi değil düşmanı gibiyim şu an :26:

hep aynı şeyler be canım

sınav haftası geldi ya her zaaman ki gibi kırıp döktü yine ,derslerinin stresinden bana buz gibi soğuk sevgilisi değil düşmanı gibiyim şu an :26:

dur bakalım sakin davran üstüne gitme cnmm

bak kaç saattir ders çalışıyor mesaj falan atmıyo ama bakıyorum whatsapa giriyor ara verdiği zaman , bana atmıyor yanii

gitmiyorum ama ne olacagını bılıyorum zaten yoruldum çok

Kuzum sakin ol...sinav zamanki çok.konusmayin..esimde 3 yil İstanbul da okudu..çok zordu stresten bana sarardi..sinav zamanki o ararsa konusurduk yoksa kavga ederdik kuzum çok iyi anliyorum seni
.sabir geçecek bu gunler

Son düzenleme:
Kuzum sakin ol...simav zamanki çok.konusmayin..edimde 3 yol İstanbul da okudu..çok zordu stresten bana sarardi..simav zamanki o ararsa konusurduk yoksa kavga ederdik kuzum çok iyi anliyorum seni
.sabir geçecek bu gunler

ahhh 3.yıl sabrımın

sbişey demiyorum artık zaten ama bakıyorum ben bişey demeyınce o daha da abartıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…