julia ve melekleri

kimseler yok ben cıkıyorum kızlar

iyiyim canım işteyim açlışıyorum sabah baya yoğundu i saatir falan kk dayım .. sen napıon nasıl gidiyo

bende işteyim cnm aynen bende yoğun oluorummm boşluk buldukça gelmeye calışıorum burayaa

ne iş yapıosun cnm sen

ayyyyyy o zman meslektas sayılırız bende yapı market işletiorum artık muhasebe artı insaat düşün ne kaa yorgun düşüorum

aa çok güzel canım yaa.. ne güzzel tesadüf..tahmin edebiliyorum canım. ürün yelpazeniz ne canım ? hırdavat mı sanayi mi ?

julia gittin heralde canım yada benim internet kafayı yedi.. dönünce konuşuruz.. byee byee

aa çok güzel canım yaa.. ne güzzel tesadüf..tahmin edebiliyorum canım. ürün yelpazeniz ne canım ? hırdavat mı sanayi mi ?
Cnm bizde bir evin icinde hayal edebilecegin hersey var seramiginden laminantina bataryasina dolabina hersey kalem cok fazlaa

julia gittin heralde canım yada benim internet kafayı yedi.. dönünce konuşuruz.. byee byee

Cnmmm magaza oldugu icin bnm durdugum yer musteri aniden geliyor ani cikislarim o yuzden kusura bakma kuzun ben burdayim suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…