Iyiyim canim bende bildigin gibi iste bi eegisiklik yok bende
iyi değilim ama yapacak bişey yok
Gunaydin kizlar nasilsijuz.yine odunlar uzmus sizi alisin artik kizlar doganin kanunu onlarin yapisi okuzluk
cnm yaaa daha sen cok gencsın bırak demiorum onu amaaa madem seni üzüo sende onu uz arama sormaaa bakalım ne olcak
GELEN MSJLARDA hakaret yok asla ama kelimeler o kadar kıırıcı kiiiiii bişi dediğimde deee sen bnm sevdiğim herseyim değilmisin ben sanaaa sölerim bunları ne olcak ki diyince bnm bütün sinirlerim zıplıo
bıraktım zaten ama pek umrunda değil herhalde :26::26:
seninkinin bahanesi de ne güzelmiş öyle sevdiğimsin diye herşeyi desinler yani ne saçma
seninkinin bahanesi de ne güzelmiş öyle sevdiğimsin diye herşeyi desinler yani ne saçma
OFFFF nie normal sevgililer gibi olamıoruz buna anlam veremiorummmm ben mi kötüyümmmm kiiii :26:
günaydın kız geç kaldın bugüngünaydın bacılar
Babamin rahatsizligu nedeniyke cok gelemedim canim.juliam simdi boyle ise evlenince cok daha farkli olabiliyor inan.cok ince dusunmeyin kizlar siz ince dusundukce onlar daha da sizi cepte keklik gibi dusunuyorlar.azicik uzak tutun kendinizi.
çok üzülüorum ben bide içime atıoruımmmm offfff
buna bende anlam veremiyorum hep haketmeyenler haketmediği şeyleri yaşıyor
normali bize denk gelmez :97::97::97::97:
günaydınnnn nasılsın cnmmmgünaydın bacılar
Babamin rahatsizligu nedeniyke cok gelemedim canim.juliam simdi boyle ise evlenince cok daha farkli olabiliyor inan.cok ince dusunmeyin kizlar siz ince dusundukce onlar daha da sizi cepte keklik gibi dusunuyorlar.azicik uzak tutun kendinizi.
çok üzülüorum ben bide içime atıoruımmmm offfff
günaydınnnn nasılsın cnmmm
değişir düzelir mi diosun makabimmm babanada geçmiş olsun cnm
hee iş itelediler sabah,nasılsınız bakalım
günaydın kız geç kaldın bugün
aynen öyle canım , geçmiş olsun
juliaann 2 saattir yazıyorum gitmemiş
onu bende anlamıyorum haketmeyenler haketmediği şeyleri yaşıyorrr
hee iş itelediler sabah,nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?