julia ve melekleri

bi yıl çalıştım muhasebede. hergün ağlayarak gittim. hiç ama hiç sevmedim sonunda bıraktım zaten dayanamadım:) Allah kolaylık versinn sana canı gönülden dilerim

kendi işimizde muhasebeye bakıorum ben cnmmm ama gene de çok zorrr çokkkk ödü kopuyor insanın hata yapcam dieee

zaman zaman bende ağlıorum valllaaa ne yalan söleyeyimmmm siinirdenn

insanın siinirleri bozuluo

bu aradaaa dün gece erkek arkadasım kaza yaptı cnmmmm çok şükür bişiyi yokkk arabada biraz hasar var bide dizi ağrıomus biraz

geçmiş olsun tatlım. Rabbim beterinden esirgesin. Sadaka verin hemen. Kazadan beladan korur.
Bende amcamın yanında çalıştım bir yıl. Anlıyorum seni. El yanında çalışmak zor ama akraba yani aile işi daha da zor.
Bazen akrabalık ilişkileriyle iş ilişkileri birbirine giriyor. zor oluyor. Yinede şükür bir mesleğin var. Allah aratmasın kuzummm

amin cnmmmm sadaka vercemmm cnmmm hemen

İyi akşamlar julia'cığım diğer topiği talan ettim bugün BDV'ye kaçıyorum şimdi

kaçma kız allahın emriyleee git kız arada buraya da gelll 1:

gelirim gelirimm
akşamüstü arkadaşla buluştum. o konuştu ben dinledim hastayım böyle tiplere
sanırım fazla dinlemekten mütevellit pek bir konuşasım çene düşüresim var

gelirim gelirimm
akşamüstü arkadaşla buluştum. o konuştu ben dinledim hastayım böyle tiplere
sanırım fazla dinlemekten mütevellit pek bir konuşasım çene düşüresim var

ay cok şekersin ama sen yaaa

bende dinlemeyi değil genelde konusmayı severimmmm

ay cok şekersin ama sen yaaa

bende dinlemeyi değil genelde konusmayı severimmmm

ben karşılıklısını severim biri konuşur biri dinler sonra tam tersi olur abartmıyorum 2 saat oturduk kafede. o anlattı ben hı hı hı hı diye dinledim

ben karşılıklısını severim biri konuşur biri dinler sonra tam tersi olur abartmıyorum 2 saat oturduk kafede. o anlattı ben hı hı hı hı diye dinledim

o zman gel ben bursadayım bir sen konus bir ben konusayımmmm

söz kahvelerde benden hadi dur üstüne uğur böcekli pastalarda benden

dilşhcım sen de bdv ye gittin sanırım o zaman çıkayım bende iyi geceler cnm

İyilik çok şükür vardiyenin bitmesini beklemekteyimm sizler nasılsınız keyifler nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…