Juliam evlenince sorunlar artiyor inan
desene beni dha kötü günler beklio die az önce msj attım ona yapamıorum artık die cvp gelmedi dahaaa bitsin dedim bakalım ne olcak
ayrılamayacağını biliyor çünkü
o kadar emin olmasınnnnnn ssz
Juliam kestirip atma hemen oturup guzelce konusmanz lazim.insallah orta yolu bulursunuz evlilik cok zor gercekten ne kadar seversen sev her an sabirli anlayisli olmak zorundasin surekli alttan almak.zorundasin ilgi gistermek zorundasin. Sen ilgi bekledigin an gorecegini degil onun isterigi zamanlar ilgili olacagini dusun.
cevap yazdı mı :26::26:
kızlar antonyo kaza yapmışdaha beni aramadı ben baskasından duydummm
Juliam.cok üzüldüm geçmiş olsun canim insallah kendinde birsey yoktur.belki arayamakistir canım sen arasaydin bi istersen biseye ihtiyacin var mi ne oldu diye
selam kızlar
julim naılsın ya ne oldu sıkma canını dicem boş ama biliyorum
Julia'cım senin geyik topiğin mi vardı
Yeni gördüm
Ayol hiçte davet etmiyorsun
Şaka şaka görüce bir selam veriyim ddim dua arkadaşım
Kovsan da gitmem
bende bizim topiktekii kızlara dicektim bi geyik topiği açalım diiyee
sen önce davranmışsın zatiii
muhabbet duadan geyiye dönünce buraya kaçış yaparız artık
heh aynen öle cnm bende işlerimi bitirdim kahvemi, yaptım şimdi keyif yapıorummm
ohhhhhh ohhhhh
bende evi süpürcemde popomu kaldıramıyorum birtürlü. kahvemii içtim bir tane daha içsem mi diye düşünüyorum. tembellik adama neler yaptırıyor
ehehehe ben çalışıorummm cnmmmm muhabesebeciyimmmm evraklardan kafamı zor kaldırıom valllaaaaa bazen sayılar karışıyor özlerimmm 3 tane görüo sayılarııı kafayı yiyorum galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?