julia ve melekleri

Juliam kestirip atma hemen oturup guzelce konusmanz lazim.insallah orta yolu bulursunuz evlilik cok zor gercekten ne kadar seversen sev her an sabirli anlayisli olmak zorundasin surekli alttan almak.zorundasin ilgi gistermek zorundasin. Sen ilgi bekledigin an gorecegini degil onun isterigi zamanlar ilgili olacagini dusun.

İİİ güzel diosunda makabimm artık dayanacak gücüm kalmadı cnm yaaa bende yoruldum bende tükendimmmmm

selam kızlar

julim naılsın ya ne oldu sıkma canını dicem boş ama biliyorum

kızlar antonyo kaza yapmış daha beni aramadı ben baskasından duydummm

Juliam.cok üzüldüm geçmiş olsun canim insallah kendinde birsey yoktur.belki arayamakistir canım sen arasaydin bi istersen biseye ihtiyacin var mi ne oldu diye

o kadar çok istiorum ki aslında aramakkkk amaaa bağırır çağırırsa üzülürümmm gece olmus ben ortagından sabah duyuyorum istese o arardı beni öle değil miiiii onda bişi yokmuş çok şükür ama arabanın önü gitmiş arabaya değil yemn ederim hiç üzülmedim ama baskasından duymak yıktı beni sabah sabah ortağı geldi yenge gece olanlardan haberin var mı dediiii bende teyzesine mi bişi oldu dedim hayır antonyo diyince düşmüşüm yere zaten tuttu kaldırdı beni kalk yenge onda bişi yok dediiiii arabanın onü pert sadece dediiii bnm salak ta o kadar iyi niyetli kiiiiiii jeeep gelmiş vurmussssadamda para olmnasa jeep almaz anlaş adamla kaskoyu bozdurma tanıdık die gitmiş kaskoyu bozdurmuş

Julia'cım senin geyik topiğin mi vardı
Yeni gördüm
Ayol hiçte davet etmiyorsun
Şaka şaka görüce bir selam veriyim ddim dua arkadaşım

Julia'cım senin geyik topiğin mi vardı
Yeni gördüm
Ayol hiçte davet etmiyorsun
Şaka şaka görüce bir selam veriyim ddim dua arkadaşım

AY CNM bnm sağolasınnn o zaman şimdi çağırıorum bundan sora hep gel olur mu kuzummm

Kovsan da gitmem
bende bizim topiktekii kızlara dicektim bi geyik topiği açalım diiyee
sen önce davranmışsın zatiii
muhabbet duadan geyiye dönünce buraya kaçış yaparız artık

Son düzenleme:
Kovsan da gitmem
bende bizim topiktekii kızlara dicektim bi geyik topiği açalım diiyee
sen önce davranmışsın zatiii
muhabbet duadan geyiye dönünce buraya kaçış yaparız artık

heh aynen öle cnm bende işlerimi bitirdim kahvemi, yaptım şimdi keyif yapıorummm

ohhhhhh ohhhhh

heh aynen öle cnm bende işlerimi bitirdim kahvemi, yaptım şimdi keyif yapıorummm

ohhhhhh ohhhhh

bende evi süpürcemde popomu kaldıramıyorum birtürlü. kahvemii içtim bir tane daha içsem mi diye düşünüyorum. tembellik adama neler yaptırıyor

bende evi süpürcemde popomu kaldıramıyorum birtürlü. kahvemii içtim bir tane daha içsem mi diye düşünüyorum. tembellik adama neler yaptırıyor

ehehehe ben çalışıorummm cnmmmm muhabesebeciyimmmm evraklardan kafamı zor kaldırıom valllaaaaa bazen sayılar karışıyor özlerimmm 3 tane görüo sayılarııı kafayı yiyorum galibaaa

ehehehe ben çalışıorummm cnmmmm muhabesebeciyimmmm evraklardan kafamı zor kaldırıom valllaaaaa bazen sayılar karışıyor özlerimmm 3 tane görüo sayılarııı kafayı yiyorum galibaaa

bi yıl çalıştım muhasebede. hergün ağlayarak gittim. hiç ama hiç sevmedim sonunda bıraktım zaten dayanamadım:) Allah kolaylık versinn sana canı gönülden dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…