julia ve melekleri

işlem tamamdır...........

Eklentiler

• $DSC_1657[1].webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 18
  • $DSC_1658[1].webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 25
  • $DSC_1659[1].webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
neyi merak ediosun dilsahcım bana özelden yaz bakayım kuzummm kısaca bahset öğrenmek istediğin şeyiii

Son düzenleme:
cnm şimdi falın bakmaya gidiyorummm

15- 20 dk rası dönüş yaparım sanaaaa bakalım begenecekmisinn

gerçi enerjim düşük suan ama idare et bak senden istediğim bilgileri hala yollamadın ama bana

cnm şimdi falın bakmaya gidiyorummm

15- 20 dk rası dönüş yaparım sanaaaa bakalım begenecekmisinn

gerçi enerjim düşük suan ama idare et bak senden istediğim bilgileri hala yollamadın ama bana

nee neee nee fal mıııı
acaba acaba banada bakabilir misin kiiiii

işlem tamamdır...........

Oo senin arkandan biri fena iş çeviriyor görünce yazmadan edemedim;ayağını kaydırma derdinde bariz belli oluyor bu kişi çok genç değil.

Sen çevrendeki birine öyle odaklanmışsın ki onu düşünmekten etrafında olanların farkında bile değilsin.

Sana gelecek güzellikleri bile engelleme derdindeler.Çok yakınlarda.Güzel bir haber alabilirsin ama bunu engellemeye çalışacaklar.

adamın birine öyle aşık oldum kii gerçekten gözüm hiç birşey görmedi. yeni yeni açılıyorum. yada gözümü açmam gerektiğini farkına vardım diyelim:) saol yorumun için

adamın birine öyle aşık oldum kii gerçekten gözüm hiç birşey görmedi. yeni yeni açılıyorum. yada gözümü açmam gerektiğini farkına vardım diyelim:) saol yorumun için

Rica ederim.Aşk güzeldir ama algıları açık tutmak gerek

Rica ederim.Aşk güzeldir ama algıları açık tutmak gerek

aslında ben hayatıma bu adam girince elimi ayağımı çektim herkesten kimseyle görüşmedim. yinede dedikoduları önleyemedim. uzak durunca daha bi merak ediliyor insan sanki ama kuru merak. arayıp naber nasılsın bir derdin mi ortalarda yoksun hayırdır diye soran yok. ancaaa kendi aralarında senaryolar yazıyorlar hakkımda.. aşkta bitti zaten. yalnızlık bana kar kalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…